Demi je napisao/la: ↑30 maj 2021, 14:20
dejavu je napisao/la: ↑30 maj 2021, 13:48
dame i gospodo, predstavljamo vam internet masineriju i Sabrinine tastature ratnike, rodjake, familiju iz sljedecih sela: Orahovica, Caklovici Gornji, Tojsici, Kikaci i Babine luke.
Ne tako davno na stranici fks ali i na fejsbuk stranici navedenog kluba, imali smo ovu kategoriju i jasan pokazatelj osvojenih trofeja..
Naravno, kada su se trebali racunati trofeji da se koliko toliko priblizi Zeljeznicaru koji je do prije par godina bjezao veliki broj trofeja manjem sarajevskom klubu, Super kup se uredno racunao i brojao kao zvanicni trofej kluba (sto i jest normalno.)
ALI! Ove stranice vise nema, a navijaci i internet masinerija uprave kluba fks danas nece ni reci da su osvojili TROFEJ superkupa BiH, i izbrisat ce to iz historije ako treba samo zbog toga jer je Zeljeznicar sa tim trofejima (2) jos uvijek najtrofejniji i jer se jasno ide na to da se sa spinom i 100x spomenutom lazi pokusa osvojiti ta prestizna titula!
NI MILIMETAR!
Interesantno,racunaju se i one titule osvojene sa 50% drzave?To su vam onda pola titule znaci ako ste osvojili dvije takve iz tog perioda,racunajte kao samo jednu.Ili racunajte vi to,ali onda i mi imamo 7 sampionskih titula
Uefa se pita a ne vi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli