Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ocigledan primjer debilnog nositeljstva u tenisu. Po nositeljstvu je Medvedev favorit protiv Nadala koji ima bruku titula na ovom turniru, dok je Medvedev ocajan na sljaci, ne znam ima li i 3. kolo RG.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Felixians4
- Kontakt:
Kod Novaka je žrijeb najbolji mogući. Baš mu se sve poklopilo, šetnja do Rafe, a bolje s Rafom u SF nego u finalu.
Nadal ima Sinnera u 4. kolu, pa Rubleva, potencijalno dva nezgodna meča.
U donjem dijelu će bit prava makljaža između Cicija, Zvereva i Tima, jedan od njih bi morao u finale.
U donjem dijelu će bit prava makljaža između Cicija, Zvereva i Tima, jedan od njih bi morao u finale.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Federer vjerovatno do 4. kola dolazi i tu teško da može preko Berettinija a Nole šetnja kao i Rafa do polufinala. U drugom dijelu žrijeba bit će dobre borbe, skoro svi najbolji šljakeri su tu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Po meni Tsitsipas ima daleko najlaksi zrijeb do 1/2, ne vidim ama bas nikoga ko mu moze nesto zaprijetiti,Medo jes u tom dijelu zrijba ali on do sada nikada u karijeri nije prosao prvo kolo RG.
Znaci deff najlaksi dio zrijeba. Ovaj gdje je Nadal dio i gdje su Thiem i Zverev su dva jaca dijela zrijeba. Dakle Tsitsipas i Nole su top prosli,pogotovo Grk po meni
Znaci deff najlaksi dio zrijeba. Ovaj gdje je Nadal dio i gdje su Thiem i Zverev su dva jaca dijela zrijeba. Dakle Tsitsipas i Nole su top prosli,pogotovo Grk po meni
slažem se u svemu. najbolji i najinteresantniji mogući žrijeb i mislim da svima odgovara.bodi123 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 19:02Kod Novaka je žrijeb najbolji mogući. Baš mu se sve poklopilo, šetnja do Rafe, a bolje s Rafom u SF nego u finalu.
jedino rafi možda ne ali rafi je u RG svakako sve svejedno
Sta se desava sa Thiemom? Hocel zijaniti odmah u prvom kolu
- BosniaBoston
- Kontakt:
Gotov je dominik
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sta mu je sada?
Bugarska budaletina je jos gora.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma raspad sistema, oduzeti mu epitet princa šljake
#Punoljetstvo
Jos gem daleko austrijanac od ispadanja. Nikad mi nije ni bio drag, sve nesto na silu.
Dimitrov 5-1 40:0 u trecem setu, gubi set 5-7. Baby Nadal i baby Federer u svom ritmu.
Dimitrov 5-1 40:0 u trecem setu, gubi set 5-7. Baby Nadal i baby Federer u svom ritmu.
Hvala ti Domi na ovom ispadanju

Ne čudi ispadanje, još je u depresiji očigledno.
"We need to suffer. And we need to fight."
One year wonder 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
ma kakva depresija, zaljubio se insan, našo curu, mala artistkinja u cirkusu, vele čuda radi, savija s ko pritka .... gdje ćeš tu na tenis mislit

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 30 maj 2021, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
- Felixians4
- Kontakt:
Na skidanju skalpa Federeru i Thiemu u 10 dana na sljaci bi Andujaru mogli pozaviditi i neki top 10 teniseri.
- LlullSergio
- Kontakt:
E svašta, kakvo propadanje.
- Nail for Real
- Kontakt:
A on onaj klasicni dobri decko iz malog mjesta, eh zene su cudo

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ne mozete takve optuzbe stavljati decku bez dokaza.Nail for Real je napisao/la: ↑30 maj 2021, 18:20A on onaj klasicni dobri decko iz malog mjesta, eh zene su cudo.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.