pa i ne trebaš nam kad budemo popili pive i napunili pepeljare zovnemo tebe sa zlatnom tacnom da nam pokupis to sa stola da birtija bude fina i organizirana

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
pa i ne trebaš nam kad budemo popili pive i napunili pepeljare zovnemo tebe sa zlatnom tacnom da nam pokupis to sa stola da birtija bude fina i organizirana
Rekao sam ti gdje me mozes naci, pa cu ti objasniti cime se bavim.
ev sve trcim pa zapinjem da otkrivam tajne konobarskog zanataRitamreda je napisao/la: ↑30 maj 2021, 00:49Rekao sam ti gdje me mozes naci, pa cu ti objasniti cime se bavim.
sta te ba trese niko te ne tjera da ulazis ovdje ako ti ne odg ne citas i ne kometarises ono isto kao da smo te zavezali i natjerali da citas ovo , birtija je tema da se baci capri nevezana za željuRitamreda je napisao/la: ↑30 maj 2021, 00:56Buraz, ja veze sa konobarisanjem nema, to si valjda mogao skontati po nacinu pisanja ovdje i na ostalim temama. Realno, pisao sam na pocetku ozbiljno ali onda sam shvatio onkakvim degenericima je ovdje rijec. Pa ovo su nuspojave one ratne ishrane. Evo ti primjer ova tema, muzika ko na ringispilu u Leskovcu. Povlacim se.
Moze i ovo svakako. Samo New Wave, bilo sta. Postavi Plavu Rapsodiju od Geršvina, povezi malo sa Zeljom. Gdje su ti ona druga dva morona?
Bavis se sauganjem kite.Ritamreda je napisao/la: ↑30 maj 2021, 00:49Rekao sam ti gdje me mozes naci, pa cu ti objasniti cime se bavim.
Ti debilko nisi uopste kompetentan za rasprave ili bilo sta. Prototip forumskog bota.MocMahale444 je napisao/la: ↑30 maj 2021, 08:17Bavis se sauganjem kite.
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 23:27
Ide zivotom
Cugate li bracoo
Trenutno korisnika/ca: mamonelafo, MoSaZeLjo1921, Vanja8, voltron30 i 40 gostiju.