FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 15 jan 2011, 15:11

boccaccio je napisao/la:Ovakve se stvari apsolutno desavaju u fudbalu...igraci su generalno kvarna roba,i usmeni dogovor u biti nista ne znaci...mi vec pola godine imamo usmeni dogovor sa Puricem iz Celika,gdje je sve bilo usmeno dogovoreno u istom momentu on i Jamak su bili pristali da dodju na polusezoni...Jamak je ispostovao dogovor,Puric nazalost nije iako su se sve bili dogovorili...Arsenijevic iz Sarajeva je trenirao kod nas par mjeseci i imao je usmeni dogovor da ce potpisati,pa je samo nestao i otisao kod pitara...ovakvih je primjera mali milion...vidjeli smo svi sta se desavalo sa nekim nasim igracima i na koji nacin su otisli iz kluba,ispali nekorektni prema nama...to su fudbaleri,oni se dogovore,ali u medjuvremenu naleti bolja ponuda i oni idu za njom...mislim da se ne radi tu puno o ljudskim kvalitetima,koliko je u pitanju borba za egzistenciju..ipak je takvo vrijeme,a i ti igraci nisu super klase,nego su svjesni da je igracki zivot kratak,a znaju i to da kroz karijeru,svojim kvalitetom ne mogu da zarade ogromne svote novca...onda idu tamo gdje mogu dobiti bar 5 hiljada vise...apsolutno vjerujem da su Borac i Stanceski imali usmeni,dzentlmenski dogovor da ovaj ostane,ali Zeljo nije bio nekorektan prema Borcu iz razloga sto se radi o slobodnom igracu,dao je ponudu koja se ovom igracu ocigledno dopala i koja je sigurno jaca nego Borceva...meni je malo ruzno sto iz Borca pokusavaju da ocrne neku ljudsku karakternu stranu ovog igraca,umjesto toga trebali su da osiguraju predugovor ili da se napravi potpis na vrijeme,nije se trebao cekati prelazni rok,pa on je bio njihov igrac,samo se produzi saradnja i gotovo...niko im nije kriv zbog toga...znaci ne treba kroz te igrace gledati nista neobicno,ovakve se stvari desavaju kako Borcu ,tako i nama i Sarajevu i svim ostalim klubovima...normalno je da im je krivo,i meni bi bilo krivo da se desila obrnuta situacija...ali bi kroz nju gledao kao krivca samo svoj klub i neozbiljnost uprave sto nije reagovala na vrijeme.
Fino obrazloženo. ;)
Ne treba ovom slučaju davati toliko važnosti, niti ga pogrešno tumačiti, svakome se može desiti. :?
Najveći krivci su uprave klubova.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 15 jan 2011, 15:24

pile87 je napisao/la: meni je gora varijanta to sto jedva cekam 16h a sporo mi vrijeme prolazi....
Znam kako ti je, :lol: isto se osjećam. 8-)
još 35 min. :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 jan 2011, 15:25

pile87 je napisao/la:Nemojte napadati covjeka bez razloga iznio svoje misljenje i sasvim normalno pisao, moje misljenje je da ne treba pridodavati toliko znacaja transferu Stanceskog niti ima potrebe vise o tome naglabati, boccacio je sve fino obrazlozio, meni je gora varijanta to sto jedva cekam 16h a sporo mi vrijeme prolazi....

ne znam koliko si upucen ali sinoc se sat pomjero trenutno je 16 i 25 :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 15 jan 2011, 15:29

Stole iz Bora je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:zna li neko ima li na televiziji utakmica Man. City-a

EDINE SRETNO !
Ima na BHT.

to te ja pitam ;)
FKŽ !

AZZY2009
Kontakt:

Post Postao/la AZZY2009 » 15 jan 2011, 16:55

zna li itko ostaje li Markovic?Nesto sam nacuo da ide iz kluba

alipasha
Kontakt:

Post Postao/la alipasha » 15 jan 2011, 18:11

jao vladavica sto glumi mangupa na Pink-u :D

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 15 jan 2011, 18:12

alipasha je napisao/la:jao vladavica sto glumi mangupa na Pink-u :D
Možel malo detaljnije :)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 jan 2011, 18:29

I sta bi u 16 a klok
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 15 jan 2011, 18:31

Omar500 je napisao/la:Biramo maskotu kluba !

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bi ... kotu-kluba
hajmo kreativci da vas vidim :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 15 jan 2011, 18:32

19TM87 je napisao/la:

Neil Wood

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jan 2011, 18:33

nick je napisao/la:I sta bi u 16 a klok
pa dzeko jesi gledao :D asistencija
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 jan 2011, 18:35

.
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 15 jan 2011, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jan 2011, 18:35

19TM87 je napisao/la:

Ako ne bude strumf ne znam sta bi drugo moglo :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 jan 2011, 18:36

pile87 je napisao/la:
nick je napisao/la:I sta bi u 16 a klok
pa dzeko jesi gledao :D asistencija
:D mah nije to njegov poso on treba da zabija... :D

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 15 jan 2011, 18:54

Čitam na bluemoon forumu, englezi su prezadovoljni kako je odigrao. Realno, u prvom poluvrmemenu se mlao uplašio, zato je drugom bio strašan. Majstorska asistencija za treći gol, par šminkerskih driblinga, tačni pasovi, dobar prijem lopte, odvlači po dva igrača pa otvara prostor ostalim igračima, Tevezu pogotovo.
A Tevez, **** fasmiliju svoju sebičnu, levat baš voli loptu, al baš je voli, ne da je nikome, ne znam jel jednom dodao do Džeke, bukvalno. Malog štakora treba otjerati iz Sitija, ima ko da ga zamijeni :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 15 jan 2011, 18:55

Ma vole štakora baš puno. I upravu si, nijedna lopta za Džeku, a bilo je situacija kad mu je morao dodati.

Inače, svršavaju Englezi na Džeku.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 jan 2011, 18:56

nikad_izvini je napisao/la:Čitam na bluemoon forumu, englezi su prezadovoljni kako je odigrao. Realno, u prvom poluvrmemenu se mlao uplašio, zato je drugom bio strašan. Majstorska asistencija za treći gol, par šminkerskih driblinga, tačni pasovi, dobar prijem lopte, odvlači po dva igrača pa otvara prostor ostalim igračima, Tevezu pogotovo.
A Tevez, **** fasmiliju svoju sebičnu, levat baš voli loptu, al baš je voli, ne da je nikome, ne znam jel jednom dodao do Džeke, bukvalno. Malog štakora treba otjerati iz Sitija, ima ko da ga zamijeni :mrgreen:
Jest sebican vala...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 jan 2011, 18:56

nikad_izvini je napisao/la:Čitam na bluemoon forumu, englezi su prezadovoljni kako je odigrao. Realno, u prvom poluvrmemenu se mlao uplašio, zato je drugom bio strašan. Majstorska asistencija za treći gol, par šminkerskih driblinga, tačni pasovi, dobar prijem lopte, odvlači po dva igrača pa otvara prostor ostalim igračima, Tevezu pogotovo.

Perak

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 jan 2011, 19:02

nick je napisao/la:

Perak
:? :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 12 gostiju.