Dolaze ti notifikacije na drugi uredjaj ? Hakd sjasi bar odavde ne yebi postene ljude !
FK Mladost DK
Re: FK Mladost DK
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Ja ti ozbiljno pricam, ako znas dobro nekog moderatora nek ti kaze sa koliko ja profila pisem. Ako se ispostavi da pisem sa dva, dobit cu ban, i sve ok.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Update
Cekamo rasplet:
Hiros - Osijek free
Mahmic -
Hadzic -
Alic - Domzale free
Begic - Free
Fanimo - procenat
Cekamo rasplet:
Hiros - Osijek free
Mahmic -
Hadzic -
Alic - Domzale free
Begic - Free
Fanimo - procenat
Koliko je procenat za Fanima? Sumnjam da ce ga pustiti sad, mozda tek za godinu.
- L' Imperator
- Kontakt:
Gdje je i šta radi Amar Mušija? Hoće li on preuzeti Mladost kao onaj rod Draška Ilića što Krupu vodi? Mali ima talenta. On i Gigović dobitna kombinacija.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Sta si se ti picopevac naklatio na nasu temu, idi bolan nadji nekog drugog da maltretiras. Okani se nas
Moram, kad ste najvece selo u drzavi. Mislim da iducu ispadate, pogresna politika Mušinha, priklonio se raspalom Sarajevu i neomiljenom Šemsudinu Hasiću.
Selo veće od nekih metropola, a to smo pokazali puno puta, naročito protiv Želje. Pozdrav.
BHF
Samo ignorišite ove padobrance.
Trbulentan period za nas. Otići će sigurno veliki broj igrača. Stadion upitan, licenca upitna.
Trbulentan period za nas. Otići će sigurno veliki broj igrača. Stadion upitan, licenca upitna.
Mozda se Vama treba prikloniti pa da Vam djaba damo Hirosa Alica Hadzica i ko Vam jos zapne za oko. Nije problem samo kazite
Gdje nece otici. Nemaju za kifle. Sta je s Mensurom?
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ritamreda je napisao/la: ↑29 maj 2021, 00:25Moram, kad ste najvece selo u drzavi. Mislim da iducu ispadate, pogresna politika Mušinha, priklonio se raspalom Sarajevu i neomiljenom Šemsudinu Hasiću.
Selo koje vas zigu kako nam se ćefne, zato morate vazda iskešat sudije da nam zabrane da vam ga zaguramo do džigara, krelac jedan. I to što kažeš "mislim", to ti je ba samo instikt, kakvo mislim, ne provaljuj se. Haj sad idi slavi pobjedu protiv Krupe, zaslužio si.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Čestitam na opstanku. U sezonu novu Mušija kreće.
I vama cestitke na opstanku.
U novu sezonu skupa jaci.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Rezultatski nebitna utakmica. Drago mi je da je Velez izborio europu.
Za nas puno bitniji sutrašnji dan i odluka o licenci. Nadam se da neće biti problemam
Za nas puno bitniji sutrašnji dan i odluka o licenci. Nadam se da neće biti problemam
- Fareus1921
- Kontakt:
Evo vidim neki se igrači već opraštaju na storyima...
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
Nešto se opasno mulja.
Sastanak je počeo u 13:00, te se stvari riješe za pola sata. Ili jesi ili nisi, ne postoji razlog da se 4 sata zasjeda.
Nadam se da nisam u pravu, ali imam osjećaj da smo bivši.
Na hajr...
Sastanak je počeo u 13:00, te se stvari riješe za pola sata. Ili jesi ili nisi, ne postoji razlog da se 4 sata zasjeda.
Nadam se da nisam u pravu, ali imam osjećaj da smo bivši.
Na hajr...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.