Plata €5m
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Calciomercato.com reports Allegri has also given the green light to signing Hakan Calhanoglu from Milan as a free agent.
Plata €5m
Plata €5m
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Alvaro Morata
Beppe Marotta
Ostaje, svakako je bila dvogodišnja opcija posudbe koja ce se iskoristiti jer nemaju para da sad daju 45 miliona ili oko te cifre.
Ono sto je po meni pogresno je da se dovode backup igraci, napadac koji dodje mora imati potencijal da bude prva postava jer ce i Alvaro i Dybala uvijek igrati iza ili kao krilni napadaci (Alvaro je rijetko isturenu spicu igrao).
Treba proper devetka.
Hakan je zicer, vec sam rekao da sam siguran da je to prvi transfer. I opet ce sve ici kilavo zbog Eura.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Dobar
I Kulusevskog sam zaboravio.
Sve zavisi kakva je postava Maxa, jedva cekam prve tekme.
I Kulusevskog sam zaboravio.
Sve zavisi kakva je postava Maxa, jedva cekam prve tekme.
Ovo ti je sve dovoljno da shvatis projekat Super Lige. Ekipa koja je JEDVA izborila ucesce u ligi prvaka iduce godine, koja spada u "treci" red po jacini u EPL, biva krunisana kao najbolja ekipa sezone 2020/21. Zasto? Imas lagane 1/8 i 1/4 finala - sreca, odigras jedan dobar dvomec protiv ekipe koja u tom trenutku nije bila u formi - relativna sreca. I sve sto ti ostaje je jedna utakmica, koja u danasnjem fudbalu predstavlja veliku lutriju. Svaka ekipa moze odigrati na jednu tekmu.Pogba je napisao/la: ↑30 maj 2021, 11:41Chelsea osvojio LP bez devetke sa sve smotanim Wernerom.
Dakle praktično bez napadaca. Kod nas tu CR, Dybala i Morata.
Sa Christiansenom, Rudingerom i Azpilicuetom. Ko nas De Ligt, Merih, Danilo plus senatori plus odlični Juan.
Jbt, ja bih iz Chelseaeve kompletne odbrane uzeo samo Jamesa na bek, ne bih dao Demirala ni za jednog njihovog nazad. I mi kao takvi jedva izborili LP.![]()
Svaka njima cast, ali je sramota da Chelsea dobije krunu "najbolje ekipe svijeta" zbog dosta relativno sretnih faktora. I nije to prvi put da se dešava, isto tako Chelsea titulu ranije, finale Liverpool i Tottenham (finale ekipa koje nisu mogle ni prismrditi Citiju u EPL), pa i Real Madrid one sezone kada je nas sretno izbacio. Super Liga mora biti realnost.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Maurizio Arrivabene 
- tuzlak1987
- Kontakt:
https://www.bljesak. info/sport/nogomet/zbog-borbe-za-vlast-u-ferrariju-maurizio-arrivabene-preuzima-juventus/249159
Clanak iz 2018. Haha
Mutan neki lik, zivotno zanimanje clan upravnih odbora
Clanak iz 2018. Haha
Mutan neki lik, zivotno zanimanje clan upravnih odbora
Halid Genjac za sirotinju.tuzlak1987 je napisao/la: ↑30 maj 2021, 21:14Mutan neki lik, zivotno zanimanje clan upravnih odbora![]()
Ovo nije daleko od istine. Ko je pratio formulu 1 zbog Ferraria, pa prestao pratiti jer su ovi grohnuli... e, ovaj lik je jedan od glavnih razloga sto su grohnuli.he is a friend of Agnelli who had been fired from Ferrari and has to work somewhere.
Leclerc to juve?
Juventus have decided to extend the loan contract of Morata for another season. Financially, Juve will pay €10M to extend Morata's loan, they tried to get a discount but Atletico Madrid. refused.
Romeo Agresti & Sky ???? #juventus
Nekom ce srce biti na mjestu sada..
Po meni los izbor. Ali eto
Romeo Agresti & Sky ???? #juventus
Nekom ce srce biti na mjestu sada..
Po meni los izbor. Ali eto
20 golova i 12 asistencija u 44 utakmice. Dakle 32/44 utakmice sa golom ili asistencijom. I jos se neki pitaju.
Treba vam Timu Wernera kupiti.
Treba vam Timu Wernera kupiti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Treba nam napadač i sa Moratom, a pogotovo da smo ga poslali nazad u Atletico, moraš dvojicu uzeti u tom slučaju. Nemaš solidnog napadača ispod 25m i Juventus sebi ne može dozvoliti iz sve probleme s veznim redom da troši 50m+ na napadača(e) koji nije garant klase.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ček, i koju vam sad funkciju obnasa ova ubleha? Umjesto koga?
Il Club più titolato al mondo!
- IlCapitano
- Kontakt:
Umjesto Marotte koji nikad nije zamijenjen.
U suštini nije velika promjena. Bio je on u izvršnom odboru sve ove godine, sad samo dobija ulogu koja zahtjeva više pojavljivanja u javnosti.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Moramo vam mi dati dva igraca dzabe da budete opet konkurentni 
Posaljite nesto zauzvrat,a da to nije Berna
Posaljite nesto zauzvrat,a da to nije Berna
Ne znam ovo kao da pojedinci moraju imati funkcije, pa ih samo saltaju iz jedne u drugu firmu. Samo se nadati da je Alegri dobio veca ovlastenja oko transfera i da ce on odluciti oko igraca, a neka ovi pregovaraju to im i jeste posao.
Turcin bez jos dvojice vezni nista nismo dobili, ako mijenjamo Ramseya za Turcina to je vec top odluka.
Turcin bez jos dvojice vezni nista nismo dobili, ako mijenjamo Ramseya za Turcina to je vec top odluka.
Daleko je od istine to sto si napisao. Ko zaista prati formulu 1 zna da je Ferrari prije njega bio u rasulu, pa kad je on dosao ekipa stala na noge i došli do toga da se u dvije sezone skoro ravnopravno bore sa Mercedesom za titulu. Evo sad, par godina nakon njegovog odlaska Ferrari ceka po 5 utrka da se SLUCAJNO nadje na podijumu i 2. mjesto iz Monte Carla vec 7 dana objavljuju kao vijest dana, nekakav uspjeh, jer su postala 4-5-6 ekipa na gridu.Rovella je napisao/la: ↑30 maj 2021, 21:21Ovo nije daleko od istine. Ko je pratio formulu 1 zbog Ferraria, pa prestao pratiti jer su ovi grohnuli... e, ovaj lik je jedan od glavnih razloga sto su grohnuli.he is a friend of Agnelli who had been fired from Ferrari and has to work somewhere.![]()
Leclerc to juve?![]()
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.