Dušan Hodžić
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Samo sto mi prislino moramo remont raditi a ne planski.NisamInSajder je napisao/la: ↑30 maj 2021, 20:32Pa mi smo stvorili ovaj tim prije 2-3 godine, uz nekoliko sitnih promjena tokom prelaznih rokova. Kostur je tu 3 godine, neki i duze. Zreli smo za remont, sto ce se vjerujem i desiti, standardno to svaka ekipa na svijetu prozivljava. Borac je taj remont imao takodjer prije 2-3 godine, kada su ispali iz lige, vratili se i sklapali ekipu, stvorili su ovaj kostur i nece sad mijenjati kostur, vec nadodati 2-3 igraca i to je to.bordobijeli je napisao/la: ↑30 maj 2021, 20:28Vise sam mislio da oni planiraju nesto, ostaje im ovaj tim i pojacanja traze. Nas kad gledam još nista nemamo trenera, SD, pojacanja
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jel vi stvarno mislite da ce se opet moci ovako ocigledno krasti, navlaciti, nastimavati sudije i sl. I to od pocetka sezone, pa sve do kraja? Mislim, za borac naravno.
Svaka njihova utakmica ce biti pod lupom, pritisak ce biti ogroman od vecine klubova, ako se nastavi borcu namjestati...
Dovoljno je da se pojacamo kako treba, i napasti titulu. Imamo i dalje najbolje uslove u drzavi, samo sklopiti tim da valja.
Svaka njihova utakmica ce biti pod lupom, pritisak ce biti ogroman od vecine klubova, ako se nastavi borcu namjestati...
Dovoljno je da se pojacamo kako treba, i napasti titulu. Imamo i dalje najbolje uslove u drzavi, samo sklopiti tim da valja.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Bolje Borac ,nego cigani !

- PeakyBlinders
- Kontakt:
Mi da sutra vratimo Rahmanovića u vidu posudbe, Mujakića i Suljića ovdje bi bili šampioni univerzuma. Nije to toliko loše koliko raja priča, a nije ni za dizanja u nebesa. Do godine trofej je opet tu, j vas Dodik i njegove predizborne laži.
ORIGINAL 1987
Da bi osvojio našu ligu potreba su ti 4 vrlo dobra igrača: 2 krila, cam i napadač, pored toga treba ti neki solidan golman zadnji vezni i tjt.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Eno sad pjevač i Dušan kapitalci odjednom. Pa ako su im to najjača imena za slj sezonu onda nam to treba biti motiv više da ih ostavimo kao Želju na 20 boba iza.
Vranješ je dogodine Bekrić level, metuzalem lojavi
Vranješ je dogodine Bekrić level, metuzalem lojavi
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Borac je goli qurac od ekipe. Mi da si u zimskom prelaznom roku ,nismo sami pucali u oba koljena,oni bi ostali na minus 20. Ako dovedes tri-cetri dobra i ciljana pojacanja na ovu nasu ekipu i osrednjeg trenera,prepisaces ovu jadnu ligu,skupa s bagavim Borcem.
No,vjerovatnija je ipak opcija da cemo si nastaviti pucati u noge.
Prioritet je reorganizacija,akademija i rekonstrukcija stadiona ! Sto se tice stadiona,cilj je do 2025 imati najveci i najljepsi stadion u federalnoj ligi !!

No,vjerovatnija je ipak opcija da cemo si nastaviti pucati u noge.
Prioritet je reorganizacija,akademija i rekonstrukcija stadiona ! Sto se tice stadiona,cilj je do 2025 imati najveci i najljepsi stadion u federalnoj ligi !!

Nosioci u prva dva kola. Meni je to opet jako dobra prilika da se mozda domognemo grupne faze, ali prvo remont..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Možda da pokušamo konama pazariti Jurčića, 24 mu godine, slabiji od Merse ali bolji od Handžeta? 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- 19BordoBijeli46
Nama je u ovoj polusezoni samo nedostajalo solidno lijevo krilo. Svugdje smo se mogli inekako krpiti, ali po lijevoj strani smo izgledali mrtvo.PeakyBlinders je napisao/la: ↑30 maj 2021, 20:44Mi da sutra vratimo Rahmanovića u vidu posudbe, Mujakića i Suljića ovdje bi bili šampioni univerzuma. Nije to toliko loše koliko raja priča, a nije ni za dizanja u nebesa. Do godine trofej je opet tu, j vas Dodik i njegove predizborne laži.
JURIŠ
-
- Kontakt:
38 dana do prve evropske utakmice, mi nemamo ni trenera, ni sportskog direktora, ne znamo ni kada pocinju pripreme 

-
- Kontakt:
Bgm nama ovu polusezonu svašta nesto falilo. Borbenosti, zelje, kreacije, realizacijemidzuka je napisao/la: ↑30 maj 2021, 21:22Nama je u ovoj polusezoni samo nedostajalo solidno lijevo krilo. Svugdje smo se mogli inekako krpiti, ali po lijevoj strani smo izgledali mrtvo.PeakyBlinders je napisao/la: ↑30 maj 2021, 20:44Mi da sutra vratimo Rahmanovića u vidu posudbe, Mujakića i Suljića ovdje bi bili šampioni univerzuma. Nije to toliko loše koliko raja priča, a nije ni za dizanja u nebesa. Do godine trofej je opet tu, j vas Dodik i njegove predizborne laži.
Ako postoji neka sansa, vjeruj mi da bi ga doveo iste sekunde. Apsolutno je svakoj ekipi napravio problem u zracnom duelu.
Ali idemo postepeno. SD i trener prvo, a od igraca: lijevo krilo, ofanzivni vezni i lijevi bek za pocetak..
FK SARAJEVO
Imamo Sabrinu, dosta namHistoricar je napisao/la: ↑30 maj 2021, 21:3138 dana do prve evropske utakmice, mi nemamo ni trenera, ni sportskog direktora, ne znamo ni kada pocinju pripreme![]()

Imamo trenera, Slišković.Historicar je napisao/la: ↑30 maj 2021, 21:3138 dana do prve evropske utakmice, mi nemamo ni trenera, ni sportskog direktora, ne znamo ni kada pocinju pripreme![]()