Pa nismo ozbiljan klub. Mi smo smiješan klub, ali eto malo to kompenziramo maltretiranjem **** grupe s Ciglana.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jači od ratova, režima i partija !!!!
A da niste mozda
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Nekom oborci,nekom opanci

FK SARAJEVO.
- forza_juve
- Kontakt:
Šta reče brat i osta živCesc44 je napisao/la: ↑30 maj 2021, 19:51Neka zadnje 3 godine smo odradili najbolje u Europi od svih klubova pa sta smo dobili. Meni su draze one sezone sa trofejima. Ako ce ovo dovest neke promjene, a sigurno oce, nek nismo izborili EuropuGradKamena2 je napisao/la: ↑30 maj 2021, 19:48Kad vidim kako rođeni slave trece mjesto,skontam koliko smo iznad njih,samo skontajte da je ovo nasa najlosija sezona zadnjih 10 godina,a pobjegli ste nam za jedan katastrofalan šut Tićinovića.

Čuj najbolje odradili Evropu

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Opasna droza hahahahahahforza_juve je napisao/la: ↑30 maj 2021, 21:06Šta reče brat i osta živCesc44 je napisao/la: ↑30 maj 2021, 19:51Neka zadnje 3 godine smo odradili najbolje u Europi od svih klubova pa sta smo dobili. Meni su draze one sezone sa trofejima. Ako ce ovo dovest neke promjene, a sigurno oce, nek nismo izborili EuropuGradKamena2 je napisao/la: ↑30 maj 2021, 19:48Kad vidim kako rođeni slave trece mjesto,skontam koliko smo iznad njih,samo skontajte da je ovo nasa najlosija sezona zadnjih 10 godina,a pobjegli ste nam za jedan katastrofalan šut Tićinovića.![]()
Čuj najbolje odradili Evropu![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ljudi imaju vise navijaca u Konjicu vec ovih sto stoje u zapadnom dijelu Mostara
Nikad nisam vodio rasprave na forumi i uglavnom sam trolo, ali sad vidim zasto mnogi pisu kako su pitari daleko najgluplji na forumu. Ja sam prije svega reko u zadnje 3 sezone i kako je dosta traga ostavilo na nas u ligi. Vi jeste igrali play off, al ajmo malo rezimirat da pokazem sta sam htjeo da kazem, kad vam se vec mora crtat.
18/19
Zrinjski 3 pretkolo EL 1W 3D 2L
Sarajevo 2 pretkolo EL 2W 1D 1L
BOLJI ZRINJSKI
19/20
Zrinjski 3 pretkolo EL 4W 1D 1L (dobilo Utrecht i Malmo)
Sarajevo 3 pretkolo EL 0W 1D 3L
BOLJI ZRINJSKI
20/21
Zrinjski 3 pretkolo EL 2W 1D/L (isli na 2 teska gostovanja za vrijeme korone)
Sarajevo play off EL 2W 2L
BOLJE SARAJEVO
Mi 6 pobjeda vi 4,mi 3 poraza vi 6. Mi dobili Utrecht, Malmo, Olimpiju, vi nekog Conaha, Bananca i Buducnost.
UKUPNO BOLJI ZRINJSKI.
Smjesna vam je prica. Dosli do 3 pretkola bez pobjede i sad bi vam to neko trebo racunat ko jednak uspjeh ko Zrinjskom koji je dobio 4 utakmice? Mene boli qurac, al nepravite narod mahnitim. Ovu zadnju sezonu ste otisli do play offa i tu nema sta.
Sta me replicirate koji qurac reko cisto okvirno jer je ostavljalo na nama najvise traga, ovi se navili koda sam im majku spominjo.
18/19
Zrinjski 3 pretkolo EL 1W 3D 2L
Sarajevo 2 pretkolo EL 2W 1D 1L
BOLJI ZRINJSKI
19/20
Zrinjski 3 pretkolo EL 4W 1D 1L (dobilo Utrecht i Malmo)
Sarajevo 3 pretkolo EL 0W 1D 3L
BOLJI ZRINJSKI
20/21
Zrinjski 3 pretkolo EL 2W 1D/L (isli na 2 teska gostovanja za vrijeme korone)
Sarajevo play off EL 2W 2L
BOLJE SARAJEVO
Mi 6 pobjeda vi 4,mi 3 poraza vi 6. Mi dobili Utrecht, Malmo, Olimpiju, vi nekog Conaha, Bananca i Buducnost.
UKUPNO BOLJI ZRINJSKI.
Smjesna vam je prica. Dosli do 3 pretkola bez pobjede i sad bi vam to neko trebo racunat ko jednak uspjeh ko Zrinjskom koji je dobio 4 utakmice? Mene boli qurac, al nepravite narod mahnitim. Ovu zadnju sezonu ste otisli do play offa i tu nema sta.
Sta me replicirate koji qurac reko cisto okvirno jer je ostavljalo na nama najvise traga, ovi se navili koda sam im majku spominjo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Pozdrav za 505-tu.

The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Konjic
Bilo je neko vrijeme deluded željovaca koji su svašta tvrdili

Bilo je neko vrijeme deluded željovaca koji su svašta tvrdili

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 30 jun 2021, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zeljk ... /210530087
Majstori mitomanije, kako trece mjesto na tablici pretvoriti u nesto vaznije i vece od 6. Titula prvaka drzave
Ubi vas HŠKZ, masakriraše vas kompleksi
Majstori mitomanije, kako trece mjesto na tablici pretvoriti u nesto vaznije i vece od 6. Titula prvaka drzave

Ubi vas HŠKZ, masakriraše vas kompleksi

HŠKZ
Dragi Svinjevci s ovog foruma,vaše tate i deke su sretne sto je njihov voljeni Velež u Europi,a Svinjski više nikad tamo biti neće. Sarajevo, Željo, Velež,Velikan iz Platonove, Široki i Tuzla će vam ugasiti volju za nogometom u narednim sezonama.
Mi smo mlad klub, tek poceli prije 4 godine igrati u kapitalizmu, otud i ovo veselje. Sad ce te nas gledati u ledja iducih 40.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Mozete imati 66 titula,to apsolutno nista ne znaci. Vi ste vjestacki klub ,vi ste politicki projekat,vi ste plastika. Kineska bofl roba,ogranicenog trajanja !Herero je napisao/la: ↑30 maj 2021, 22:18https://www.klix.ba/sport/nogomet/zeljk ... /210530087
Majstori mitomanije, kako trece mjesto na tablici pretvoriti u nesto vaznije i vece od 6. Titula prvaka drzave![]()
Ubi vas HŠKZ, masakriraše vas kompleksi![]()
Velez je ime,tradicija,ponos ! Velez voli i cijeni cijela BiH !
Koliki je novac vlada Federacije slupala u Velež, sramota je da evropu ne izbore.
Toliko penala, moralo je doći do evropskih takmičenja.
Toliko penala, moralo je doći do evropskih takmičenja.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Giuseppe1, LavoviGabela, supervizor i 17 gostiju.