steta sto nije bilo gola ali doce i to..
ova nam njegova danas partija ostavlja takav dojam da ce jako brzo uklopiti u ovu ekipu citya...

samo da i tevez nekad odluci dodati dzeki...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
tako je ..pokazao je tevezu i ostatku tima kako se igra fudbal...samo mislimd a dzeko treba tevezu lekciju jednu ocitat haya il dodaji il vidjet ces kako bosanac mlavi..Željovac je napisao/la:Džeko je unijeo novu dimenziju u igru Manchester Cityja. Nesebičnost!
harry_90 je napisao/la:DObra igra Dzeke u drugom poluvremenu,steta sto nije dao gol,al aj doce vrijeme i za to..Veoma dobar mec,Wolwes se nije predavao,zasluzili su makar bod,al eto sreco ih nije mazila.Jedino sto me je nerviralo u ovom mec je komentator Spaho,ja debilnijeg komentatora nisam slusao,svima je nama drago zbog Dzeke,al sto covjek moze kenjati da to nije normalno,iritirao me jednostavno..
upravo to !!!Željovac je napisao/la:Džeko je unijeo novu dimenziju u igru Manchester Cityja. Nesebičnost!
ejss sad..i ti ga pretjera al pravo...hajd sad neću u OT tema je o Džeki.EdinTM87 je napisao/la:Kakvi hrvati i fudbal, to ne moze u istu recenicu