NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
Nikakav hejt, vec i ptice na grani znaju ko je najbolji igrac Phoenix Sunsa.To sto ti iz ko zna kojeg razloga guras Paula je tvoj problem.
Kao sto rekoh, Paul je doveden da POMOGNE Bookeru.Ne obratno.
P.S.Booker je prakticno bez Paula izvukao game 1.Oduzmi ovom PHX Bookera i nek je Paul na 100%, ja ti garantujem da tekme nece dobiti u POu.
Kao sto rekoh, Paul je doveden da POMOGNE Bookeru.Ne obratno.
P.S.Booker je prakticno bez Paula izvukao game 1.Oduzmi ovom PHX Bookera i nek je Paul na 100%, ja ti garantujem da tekme nece dobiti u POu.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 31 maj 2021, 00:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa ovo je najgluplji argument u historiji.
Nevjerovatno nebitna rasprava 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Decko je najpametniji na svijetu.Na svakoj temi ovog foruma.Fascinantni kompleksi.
Ma zdrav CP je uvjek najbolji PG lige to nema govora
Ako ne računamo bradu kao PGa jel
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne, samo uvidjam jedan jako glup argument. On je doveden da pomogne Bookeru, a ne obratno i zato je Booker bolji.
To sto je ovaj digao ekipu na puno visi nivo je nebitno, ipak je on dosao i mora da je losiji. Booker bez Paula ne da ne bi bio drugi seed nego ne bi ni PO vidio. Lik jednostavno nema nista osim volume scoringa. Nista bolji igrac ni od Lavinea ni od CJa. Cak su ova dvojica konstantniji suteri. Paul je taj koji ekipu i suigrace cini boljim i dize na visi nivo, ne Booker. U ovoj seriji Bookerov ucinak je nedostojan prve opcije.
To sto je ovaj digao ekipu na puno visi nivo je nebitno, ipak je on dosao i mora da je losiji. Booker bez Paula ne da ne bi bio drugi seed nego ne bi ni PO vidio. Lik jednostavno nema nista osim volume scoringa. Nista bolji igrac ni od Lavinea ni od CJa. Cak su ova dvojica konstantniji suteri. Paul je taj koji ekipu i suigrace cini boljim i dize na visi nivo, ne Booker. U ovoj seriji Bookerov ucinak je nedostojan prve opcije.

Nema price.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ma Lakersi i bez Davisa mogu dobiti ovu seriju ako budu igrali odbranu iz 4/4 i sa LeBronom na maximumu,ali dalje od toga nema sanse bez Davisa.Ova ionako sakata ekipa u napadu da nadoknadi njegovih 30 poena je nemoguca misija,sl koji ga zamjeni nije u stanju 10 ubaciti,mislim na kjut Kjuzmu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Paul je doveden da donese iskustvo i organizuje ekipu u cemu je jedan od najboljih u ligi.To je i ucinio i to i cini.To mu je uloga.
Medjutim, Paul vise nije taj nivo da bi NOSIO neku ekipu i to je ono sto svjesno ili nesvjesno promasujes u diskusiji. Kao sto rekoh, vidjeli smo u game 1 da je Booker uspio izvuci tekmu nakon povrede Paula, te ucinio game 2 vrlo neizvjesnom do kraja i to kao PO debitant.I on i skoro kompletna ekipa.Paul je samo statirao.
Dakle, zakljucak je da ce ovako odlicno poslozeni Sunsi sa Bookerom bez Paula uspjeti dobiti neku PO tekmu.U obrnutom slucaju to nece biti ni najmanje moguce, bio Paul 100% ili ne.
Po tome se vidi ko je 1.igrac ekipe.
Medjutim, Paul vise nije taj nivo da bi NOSIO neku ekipu i to je ono sto svjesno ili nesvjesno promasujes u diskusiji. Kao sto rekoh, vidjeli smo u game 1 da je Booker uspio izvuci tekmu nakon povrede Paula, te ucinio game 2 vrlo neizvjesnom do kraja i to kao PO debitant.I on i skoro kompletna ekipa.Paul je samo statirao.
Dakle, zakljucak je da ce ovako odlicno poslozeni Sunsi sa Bookerom bez Paula uspjeti dobiti neku PO tekmu.U obrnutom slucaju to nece biti ni najmanje moguce, bio Paul 100% ili ne.
Po tome se vidi ko je 1.igrac ekipe.
Booker je bolji scorer, Paul bolji asistent. Booker jeste glavni igrac ekipe, minutaza najbolje govori a i statistika. To ako nekad podbaci ne znaci da mu CP odma moze oteti tu titulu lidera. Devin u iducoj 30 zabija minimalno.
- Felixians4
- Kontakt:
ima i do toga da su i thunderi lani i sunsi sada praktički ostali pošteđeni izostanaka. a očekivalo se da paula i rasprodaju tokom sezone ko i gallinarija koji je znao biti sklon ozljedama.
evo i bez walkera boston,e baš bi bilo extra da odu na 2-2, no ne djeluje realno
Ucinio utakmicu vrlo neizvjesnom do samog kraja u prevodu u vec rijesenoj utakmici pogadjao slobodna. I to ga Lakersi 2 puta bez potrebe na trici faulirali.
Paul nema vise u sebi dovoljno snage da bude konstantno prvi strijelac ekipe ali Booker s druge strane nema kvalitet da bude prva opcija jake ekipe. To sto je on prva scorerska opcija i najvise suta ne znaci da je bolji igrac od Paula (jer jednostavno nije).
Odigrao jednu odlicnu utakmicu i onda 3 katastrofalne. Dakle ne lose nego katastrofalne. Nije nikakva prica o tome ko je prva opcija, to je Booker jer je potentniji strijelac. Prica je o tome ko je bolji igrac i to je Paul bez svake sumnje. Na kraju krajeva i brojke ce to potvrditi.
Paul nema vise u sebi dovoljno snage da bude konstantno prvi strijelac ekipe ali Booker s druge strane nema kvalitet da bude prva opcija jake ekipe. To sto je on prva scorerska opcija i najvise suta ne znaci da je bolji igrac od Paula (jer jednostavno nije).
Odigrao jednu odlicnu utakmicu i onda 3 katastrofalne. Dakle ne lose nego katastrofalne. Nije nikakva prica o tome ko je prva opcija, to je Booker jer je potentniji strijelac. Prica je o tome ko je bolji igrac i to je Paul bez svake sumnje. Na kraju krajeva i brojke ce to potvrditi.
Ma tesko i to care, Bron je Bron ali ne lici na onog superman LBJa, sad dali ga stize kilometraza ili jos nije 100% vidjet cemoL-Train je napisao/la: ↑31 maj 2021, 00:37Ma Lakersi i bez Davisa mogu dobiti ovu seriju ako budu igrali odbranu iz 4/4 i sa LeBronom na maximumu,ali dalje od toga nema sanse bez Davisa.Ova ionako sakata ekipa u napadu da nadoknadi njegovih 30 poena je nemoguca misija,sl koji ga zamjeni nije u stanju 10 ubaciti,mislim na kjut Kjuzmu.
Prebitan je AD na obje strane terena, bez njega LAL nemaju sta traziti u nastavku POa
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Epi Da se ne smaramo dalje...Samo mi brzinski odgovori na 2 pitanja i odgovor ce ti se sam reci...
Ko je najboji defanzivac LAL na bekovskoj poziciji u startnoj petorci, kad su svi zdravi? Koga cuva taj igrac?
P.S.Ignorises odbranu Bookera i dalje i predstavljas ga samo kao volume scorera.Zanemarujes i njegove ass., da bi dokazao poentu.
Ko je najboji defanzivac LAL na bekovskoj poziciji u startnoj petorci, kad su svi zdravi? Koga cuva taj igrac?
P.S.Ignorises odbranu Bookera i dalje i predstavljas ga samo kao volume scorera.Zanemarujes i njegove ass., da bi dokazao poentu.
Ma znam,definitivno ni blizu svoje najbolje verzije ali 5 utakmica bice jasan odgovor.Balon je napisao/la: ↑31 maj 2021, 00:54Ma tesko i to care, Bron je Bron ali ne lici na onog superman LBJa, sad dali ga stize kilometraza ili jos nije 100% vidjet cemoL-Train je napisao/la: ↑31 maj 2021, 00:37Ma Lakersi i bez Davisa mogu dobiti ovu seriju ako budu igrali odbranu iz 4/4 i sa LeBronom na maximumu,ali dalje od toga nema sanse bez Davisa.Ova ionako sakata ekipa u napadu da nadoknadi njegovih 30 poena je nemoguca misija,sl koji ga zamjeni nije u stanju 10 ubaciti,mislim na kjut Kjuzmu.
Prebitan je AD na obje strane terena, bez njega LAL nemaju sta traziti u nastavku POa
Sto se tice AD bojim se da smo ga u najboljem slucaju izgubili za ovu seriju a u najgorem 4-6 sedmica sto znaci game over.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
A gdje ti to citas koliko je izgubljen bgt,mozda nije izgubljen uopste za naredn utekmu
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jesi li ti ikad imao povredu prepone? I najmanja njena povreda znaci min. 6-7 dana.Ne mozes da hodas kako treba, a ne da igras neki sport.
Takodje, ocigledno je da nije neka mala povredica prepone, jer Davis "vruc" nije mogao odigrati 2.poluvrijeme.Zamisli sta ce biti kad se ohladi!?
Daj Boze da grijesim.
Ma ne ali govorim u smislu ovdje se barata informacijama da je izgubljen skroz,pa se i serija prezalila vec,valjda bude nekih zvanicnih informacija ,mada ja ovo vise pisem iz neke panike da ne lazemNEZALAGANJE je napisao/la: ↑31 maj 2021, 01:15Jesi li ti ikad imao povredu prepone? I najmanja njena povreda znaci min. 6-7 dana.Ne mozes da hodas kako treba, a ne da igras neki sport.
Takodje, ocigledno je da nije neka mala povredica prepone, jer Davis "vruc" nije mogao odigrati 2.poluvrijeme.Zamisli sta ce biti kad se ohladi!?
Daj Boze da grijesim.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], NEZALAGANJE i 5 gostiju.