Čestitke kockastim glavama Gacka, Nevesinja i istocnog Mostara na paljenju guma, konačno su dočekali

Nece, ugasicemo ih aBd puno prije toga.
Baader je napisao/la: ↑31 maj 2021, 00:58That escalated quickly![]()
Haj nije kocka, ako ništa.
Nemoj brinuti o Sirokom, zar bi s muslimanima bili bolji? Ovo je dovoljno, opstanak je dobar, neka hrvatska djeca imaju gdje igrati, to je cilj. Zrinjski neka se bori za titule.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑31 maj 2021, 09:07seljak svugdje isti
inace zasluzeni plasmani veleza i sirokog , posebo cestitke sirokom i toniju karacicu koji je mislim imao puno vise kadrovskih problema i posebno financijakih ( cini mi se sve ozbiljnije privatne firme digle ruke od financiranja sporta gore , predsjednik kluba gradonacelnik) velez je s hasicem brat bratu skroz stabilan .
malo previse patetike za moj ukus , i kod ovog ibrulja kad ga citas . pa leotar , modrica i brotnjo npr su iz nicega dolazili do titula prvaka .
velezu slijedi izazov slaganja kadra za europu ( svi igraci koje dovodili sad ce trazit puno vece pare za potpis ) , sirokom unatoc plasamanu ne vidim neku blistavu buducnost ako ne promijene sportsku politiku .totalno promaseno u startu , znaju da ce kad tad morat imat igrace svih nacija , mogli su sa svojim nekadasnjim financijama i najboljim igracima iz nase lige namlatit 6-7 titula umjesto one jedne .
cisto pogled sa strane
Najteže je ponoviti neki uspjeh. Doduše vi još imate prostora, sad možete pucati na neki trofej ako vas Evropa ne uhaka.
Vrlo fašistički.sotomayor je napisao/la: ↑31 maj 2021, 10:03Nemoj brinuti o Sirokom, zar bi s muslimanima bili bolji? Ovo je dovoljno, opstanak je dobar, neka hrvatska djeca imaju gdje igrati, to je cilj. Zrinjski neka se bori za titule.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑31 maj 2021, 09:07seljak svugdje isti
inace zasluzeni plasmani veleza i sirokog , posebo cestitke sirokom i toniju karacicu koji je mislim imao puno vise kadrovskih problema i posebno financijakih ( cini mi se sve ozbiljnije privatne firme digle ruke od financiranja sporta gore , predsjednik kluba gradonacelnik) velez je s hasicem brat bratu skroz stabilan .
malo previse patetike za moj ukus , i kod ovog ibrulja kad ga citas . pa leotar , modrica i brotnjo npr su iz nicega dolazili do titula prvaka .
velezu slijedi izazov slaganja kadra za europu ( svi igraci koje dovodili sad ce trazit puno vece pare za potpis ) , sirokom unatoc plasamanu ne vidim neku blistavu buducnost ako ne promijene sportsku politiku .totalno promaseno u startu , znaju da ce kad tad morat imat igrace svih nacija , mogli su sa svojim nekadasnjim financijama i najboljim igracima iz nase lige namlatit 6-7 titula umjesto one jedne .
cisto pogled sa strane
Pridruzujem se cestitkama.
Sve je moguce, al'za sada je ok. Nema potrebe. Zamisli baliju da igra za Siroki, svi bi mu mater ****, taj bi bio kretenFaustinoAsprilla je napisao/la: ↑31 maj 2021, 10:19Nemoj pretjerivat
@sotomayor : klub siroki nekad je imao samo Hrvate za igrace , kasnije ste poceli s pricom ' mogu igrati svi katolici ' , poslije toga ste poceli dovoditi i pravoslavce ( zakaric, wagner , enin , vjerovatno ih je bilo jos) , tako da je samo pitanje vremena kad ce i bosnjaci / muslimani poceti igrati . Sto prije to za vas bolje .
Samo moje misljenje . Pozdrav
Kod nas je takva euforija bila kad smo prvi put nakon rata izborili Evropu, ono protiv Lozane - to je bas bio hajp u gradu. Naravno i sada je isto ali tada je bas bilo ono kao da igramo finale lige evrope
Nemoj drug Tesanj stavljati u istu ravan sa ostalima. Neka ti kazu momci sto su bili ovdje kod nas kako je bilo. Usput cestitke na izborenoj Europi. SretnoCernica22 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 08:09Poslije svega sto nam se desilo u postratnom periodu, svih pokusaja gazenja nas i svega oko Veleza, poslije godina majorizovanja drzavnog projekta, naravno da cemo slaviti ulazak u Evropu, jer samo mi znamo sta smo prosli od raznih Gračanica,Jajca,Tešnja i ostale cvajte a opet smo tamo gdje pripadamo.LeonProfessional je napisao/la: ↑31 maj 2021, 07:41Bgm sam mislio da je Velež veći klub, kad ono oni slave odlazak u Evropu.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337 i 18 gostiju.