Rano je još, slavi se ćupfeniksptica je napisao/la: ↑31 maj 2021, 11:45Jesmo l to dobili menadzera pa da sad konacno rjesavamo direktore i upravu il mi je promakla ta vijest

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Rano je još, slavi se ćupfeniksptica je napisao/la: ↑31 maj 2021, 11:45Jesmo l to dobili menadzera pa da sad konacno rjesavamo direktore i upravu il mi je promakla ta vijest
Sabrina ih imenovalaobiteljskicovjek je napisao/la: ↑31 maj 2021, 13:01Bez obzira što moraju pitati Nama od krucijalne važnosti je ko će to provoditi u djelo.feniksptica je napisao/la: ↑31 maj 2021, 12:42Otpustit direktoricu danas, imenovati novog direktora/icu i da do srijede kompletira SŠ i SD.
Ili da direktorica imenuje do srijede isto to.
Sto mi q puca ko ce bit tu ionako moraju pitat Nama..
Samo da se konacno krene slagati ekipa za iducu godinu.
Predsjednik UO i clanovi od februara nemaju neku zamjerku da im se nadje. Dosli, krenuli losi rezultati oni iz kluba udaljili krive i idemo dalje. Veliki udio imali oko Stadiona.
Vidjeli smo to na žalost i uvjerili se, više puta.
Ostalo apsolutno tačno.
Sad ponovo pred pocetak prvenstva treba odrzati sastanak i pozvati sto vise klubova, a ne dva kola prije kraja. Izborit se za svoja prava, za VAR, za posteno sudjenje, obratit se UEFI, a ne samo pricat u prazno kako su nas pokrali..ElCartel11 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 12:54Kasum dobio kaznu 1.000KM jer je sudjelovao na sastanku Udruzenje prvoligaša![]()
Majku vam ublehasku, sa ovim pokusavaju minirati Udruzenje, ali nicija nije do zore gorjela![]()
A Kurdica i Basica cemo negdje na posudbu... Kurdić sad moze odmah uletiti u prvi tim, garantujem.Historicar je napisao/la: ↑31 maj 2021, 13:20Kakav je ovaj Kobie Morris iz Tuzle, da eventualno uleti ako Miličević ode, jel ga neko upratio bolje ? Jasno je da nece biti novca za bolja i jača imena.
Nothing special po meni... Ako Mili ode (a 99% da hoce) treba vidjeti na cemu smo s Kurdicem. Mada kako god trebat ce jedan stoper, ali mislim da ima boljih igraca na trzistu od ovog Morrisa.Historicar je napisao/la: ↑31 maj 2021, 13:20Kakav je ovaj Kobie Morris iz Tuzle, da eventualno uleti ako Miličević ode, jel ga neko upratio bolje ? Jasno je da nece biti novca za bolja i jača imena.
Svi smo učestvovali u ovome, nema čistih u ovoj polusezoni osim možda Veleža.zagorski je napisao/la: ↑31 maj 2021, 14:07Koliko god da mi se gade Vico i ostala banda iz NSBiH jos mi se vise gade ovi sto vode klubove iz FBiH npr. Tuzla,Sloboda,Zeljo...da ne spominjem Zrinjski i Listicu. Umjesto da se zajednicki nastupi da se zajednicki bori protiv ocitog lopovluka i kriminala oni sute kao pichke. Ili su potkupljeni ili ucijenjeni ili je jednostavno mrznja prema nama prevelika.
Sve ovo polahko ide u rasulo i nazadak,a to i jeste upravo cilj Vice i Dodika,a vjerujem i Covica i njegovih ljudi u savezu. Na sve to 'nasi' predstavnici klimaju glavom...kako su samo jeftini i pokvareni!
Mozes li mi reci u cemu smo mi ucestvovali? Ti ako ne vidis, da je ovo boldirano istina, to je do tebe. Tako je bilo i pocetkom rata, puca se u Bijeljini, Zvorniku, razoreno Ravno, a vecina je govorila "ovo je patka, rata nece biti". Zagorski je sve u pravu. I mi nismo ni ucemu ucestvovali, vec je Borac skidao koknurente za evropu.Testo je napisao/la: ↑31 maj 2021, 14:23Svi smo učestvovali u ovome, nema čistih u ovoj polusezoni osim možda Veleža.zagorski je napisao/la: ↑31 maj 2021, 14:07Koliko god da mi se gade Vico i ostala banda iz NSBiH jos mi se vise gade ovi sto vode klubove iz FBiH npr. Tuzla,Sloboda,Zeljo...da ne spominjem Zrinjski i Listicu. Umjesto da se zajednicki nastupi da se zajednicki bori protiv ocitog lopovluka i kriminala oni sute kao pichke. Ili su potkupljeni ili ucijenjeni ili je jednostavno mrznja prema nama prevelika.
Sve ovo polahko ide u rasulo i nazadak,a to i jeste upravo cilj Vice i Dodika,a vjerujem i Covica i njegovih ljudi u savezu. Na sve to 'nasi' predstavnici klimaju glavom...kako su samo jeftini i pokvareni!
Ovo ostalo je patka za javnost.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, MaroonBjelave, mosarajvosa83, MSOZ101, Serha i 39 gostiju.