FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 31 maj 2021, 15:34

Ovo je dokaz svega. Niko ovde nije tvrdio da mi nismo bili slabi u drugom djelu prvenstva al nismo bili toliko slabi da bi borac to stigao, cak ubjedjen sam da prednost nebi mogo skinut ni na +7 za nas.

Lakse imat 14 igraca i sudiju nego 20 igraca bez sudije..

Borac dobiva reavnjak umjesto krupa koja igra na plastici ili radnik, zrinjski dobiva teren umjato veleza itd

Pogledajte sad sve rezultate svih klubova koji su se vrtili izmedju 1-6 mjesta i vidjecete da nijedan rezultat nije isao protiv borca niti se desila bilo koja greska protiv borca. Ovde ko kaze da je klub broj jedan krivac za izgubljenu titulu mogu razumit al po meni klub je ipak 2 krivac.

Ova kazna kasimu, dokaz koliko ima demokratije, dokaz sta njih boli, i dokaz odakle vjetar puse.. al ovde su i HZ krive, mi nemamo sta cekat red army manijace fukare, jer te skupine i njihovi klubovi nemaju muda i zamazane su oci. Jer ce reci mi necemo da se borimo za interes FK SARAJEVO, al ce se za 4-5 kola cut njihov glas cviljenja plakanja u cosku ko neke sirotinje kad ih vico zavali..

Hz mogu pozvat BH FANATIKOSE i ostale grupe koje hoce da dodju i minirat m tel pl bh i A REprezentaciju. Jer ovo sto se radi nema u pm

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 31 maj 2021, 16:27

Dok mi režimo jedni na druge, vico dere po planu. Izbacuju naše klubove jedan po jedan, njihovi lagano ulaze dok se ne izjednači. :puke:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 31 maj 2021, 16:28

fks74 je napisao/la:
31 maj 2021, 16:27
Dok mi režimo jedni na druge, vico dere po planu. Izbacuju naše klubove jedan po jedan, njihovi lagano ulaze dok se ne izjednači. :puke:
Treba vidjet je l se Sabra ugradila tu i gdje je njena krivica :urnebes:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

SaNa
Kontakt:

Post Postao/la SaNa » 31 maj 2021, 16:36

Ode mladost..
This time next year, we'll be millionaires!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 31 maj 2021, 16:37

kharanje na max
NEMA NAZAD

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 31 maj 2021, 16:38

Pa normalno da ima krivice. Sarajevo sa svojim budzetom, vlasnikom uspjesima, da ima upravo kako treba je mora biti zasticen ko medjed mrki. Sarajevo je trebalo imati poslozeno sve od vrha do dna i biti apsolutni gospodar Bh fudbala, sa resursima kojima smo raspolagali nesto kao dinamo u hru, zvezda u srb itd. Al jok. Daj ti prokletom baliji seate, daj mu privatnih ljetovanja na racun kluba, seminara, zaposloavanja brace, treba itd i elhamdulila.
Al hajd ti to objasni slijepcima, poltronima, pusikurcima, sto se prodaju za kartu.

Nama slijedi pakao od iduce sezone.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 31 maj 2021, 16:38

Pa sami smo krivi za sve. Ne bi Vico nas kalo da nismo sami krivi. Ne bi Olipmika klao da nisu sami krivi. Ne bi Mladost izbacio da nisu sami krivi. Toliko puno klubova debelo osteceno a svi svojom krivicom
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 31 maj 2021, 16:44

Kao sto rekoh ako sa dtitulu nismo uzeli necemo ni naredne cetri godine. Mastamo o SD,treneru al to nam uopste vise nije ni bitno definitvno navijacke grupe moraju zestoko udarit na savez na tekmama repke,na nase jadove tipa Azmira,Pilava,Dzemidzica i ostale stoke sve ostalo se da rijesiti al tek slijedi igranka sljedece sezone. Ako Borcu budu sve pobjede trebale u ligi imace ih

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 31 maj 2021, 16:46

Kamuflazn je napisao/la:
31 maj 2021, 16:38
Pa normalno da ima krivice. Sarajevo sa svojim budzetom, vlasnikom uspjesima, da ima upravo kako treba je mora biti zasticen ko medjed mrki. Sarajevo je trebalo imati poslozeno sve od vrha do dna i biti apsolutni gospodar Bh fudbala, sa resursima kojima smo raspolagali nesto kao dinamo u hru, zvezda u srb itd. Al jok. Daj ti prokletom baliji seate, daj mu privatnih ljetovanja na racun kluba, seminara, zaposloavanja brace, treba itd i elhamdulila.
Al hajd ti to objasni slijepcima, poltronima, pusikurcima, sto se prodaju za kartu.

Sve to da smo imali Vici je odma bio blan da razhebe sve tako i da smo imali svoje sigurno nebi sad bili tu. U ovoj sezoni nije moguce bilo igrat al tek sad dolazi najgore gledaj bosnjo i cuti ko te hebe propali narod u svakom pogledu

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 31 maj 2021, 16:48

Vise nije problem ni sto on javno gura Borac,namjesta kuglice i sudije vec je i problem da i neko ko je mislio ulozit pare nakon ovih lakrdija ce pobjeci sto dalje i onda neko kaze Nam debil nece da ulozi haha bas neko lud mora biti da ulaze u bilo sta u ovoj zemlji. Zamisli sad gostovanje u BL pa ima da nam slome igrace bez da se za zuti karton sudija uhvati

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 maj 2021, 16:51

Al zanimljivo ja sam pisao da je ovo kriminal i kad smo bili prvi na tabeli. Al tad sam bio bošnjo i sda, kao smeta mi Vico i krivo mi je sto smo prvi jer sam husrefoljubac. Zip i slicni lizači uprave su bili zadovoljni Vicom zato sto je obecao teren i sto smo tad bili prvi.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 31 maj 2021, 16:56

Kamuflazn je napisao/la:
31 maj 2021, 16:38

Ti kao da živiš u najmanju ruku u Hrvatskoj. Kako ba da budeš zaštićen i da imaš sve poredano kada mesari, konobari ti sjede u Savezu i odlučuju. Boga mi, ili si slijep ili se praviš slijep. Je li Raščić stariji u savezu ispred BPK, koje on veze sa fudbalom ima, a sina je uvalio u reprezentaciju. Takvih ima mali milion, kakve ima veze Čolpa pa je u savezu ispred KS? Ljudi, ovo je BiH i njima je cilj da svima nama zgrade ovu državu kroz sve pore društva. Sto smo mi prodane duše, i za sicu se prodajemo to je drugo. Dovede ti onoga Bugarina sa selektora, čovjek Vicin igrac, i lik se sprda sa reprezentacijom. Dzeko dodje i slika se sa kerom bugarskim, da pokaže da stoji iza njega. Ovde se moraju uraditi radikalne mjere, po cijenu da igrači, prvenstveno, bosnjacki odbijaju igranje za reprezentaciju, na svakoj ligaskoj utakmici imaju parolu protiv saveza i na kraju napuštanjem saveza i istupanju oz lige. Ovde da dodje sad ovakav Dinamo, ne bi imao nikakve šanse, garantujem. Yebe mi se za Sabini, i sve oko nje sad se trebamo boriti za Sarajevo, Mladost, Velez, Želju... a oni iz Tuzle su se već prikloniti onima koji razaraju BiH i sve sto ima veze sa Bosnom i Hercegovinom. Sloboda je dobila licencu, kada je nama otela bod, Tuzla će dobiti novi teren zato sto je upala u igru sa Vicom. Zivi bili pa vidjeli...
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 31 maj 2021, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 31 maj 2021, 16:59

Koliko bi lakše bilo podnijeti to da necemo narednih sezona primirisati tituli, da smo istu uzeli ove sezone.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 31 maj 2021, 17:04

Odmah stati uz Mladost kakva god odluka bila.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 31 maj 2021, 17:04

Historicar je napisao/la:
31 maj 2021, 16:59
Koliko bi lakše bilo podnijeti to da necemo narednih sezona primirisati tituli, da smo istu uzeli ove sezone.
Tipični bosnjo. Daj titulu,sad, a kasnije neka nas gaze. Yebe mi se za titulom, do zadnje dvije godine osvajali smo je svake prestupne. Daj da se napravi savez kakav treba ili neka se sve ugasi. Je li ti mislis da će iko ulagati u ovakvu ligu? Lakse bi mu bilo, e blago tebi.
Evo i oni tebe selame!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 31 maj 2021, 17:06

Znači ti ćeš morati sl sezone biti najmanja 20 bodova ispred Borca da bi se mogao nadati kakvoj-takvoj šansi za titulu. Frajer lagano priprema teren, imače sigurica 18 bodova i opuštena varijanta

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 31 maj 2021, 17:07

Kakve igre prvog i odgovornog u savezu. Do posljednjeg kola sam mislio da ce Zrinjski biti klub kojem je nacinjena najveca steta, ali sada je to Mladost definitvno.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 31 maj 2021, 17:11

NisamInSajder je napisao/la:
31 maj 2021, 17:07
Kakve igre prvog i odgovornog u savezu. Do posljednjeg kola sam mislio da ce Zrinjski biti klub kojem je nacinjena najveca steta, ali sada je to Mladost definitvno.
A vidi kako su oni ovo hinjski uradili, sad ce svi da krive Zrinjski kao zbog njih je to urađeno, a ustvari iza svega stoji lobi iz genocidne tvorevine i bosnjacki poltroni... Tako je bila priča da smo mi imali sudiju protiv Zelje, kada je sviran ofsajd, a ustvari to je radio Borac. Spletkarosi iz manjeg entiteta, potpomognuti bosnjackim petokolonasima. Sve da malac bude u repci, teren i mjesta....
Evo i oni tebe selame!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 31 maj 2021, 17:19

Istrpiti ovo vanago ovih 8godina...za tih 8god praviti plan sa svim klubovima kad dodje neko nas opet na celo Saveza ugasiti ovaj politicki klub za sva vremena.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 31 maj 2021, 17:20

bordobijeli je napisao/la:
31 maj 2021, 16:51
Al zanimljivo ja sam pisao da je ovo kriminal i kad smo bili prvi na tabeli. Al tad sam bio bošnjo i sda, kao smeta mi Vico i krivo mi je sto smo prvi jer sam husrefoljubac. Zip i slicni lizači uprave su bili zadovoljni Vicom zato sto je obecao teren i sto smo tad bili prvi.
U pravu si,sjecam se tog pisanja. Pa idioti su cak hvalili ovdje Vicu,eto kao uradio za 3 mjeseca sto Begic nije za mandata.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bvsic, nedimmmm1337, NeSamSafetee, soe i 42 gosta.