A jesul vam platili za malog-extra talent podsjeca na Vidica ili igra tu poziciju-ne znam kako se zoveConvicts1988 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 16:46Neuslovan stadion, i vjerovatno nije na vrijeme prijavljeno BP. Džaba, htjeli su na hinjaka i čelikovu štetu ( Mušija - Kasumović ) da utrpaju Mladost na Bilino, ali eto, ipak to tako ne može, na kvarno i supacki.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma taj razlog nema smisla, bar nema smisla da bude jedini. Pa, mogli su oni sad prijaviti Olimpico u Rimu, a kad počne liga da ne mogu tamo igrati i da im se odobri igranje negdje drugo. Pa, desetine ekipa su mijenjale stadion na kojem igraju tokom sezone, u ovoj ligi.Convicts1988 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 16:46Neuslovan stadion, i vjerovatno nije na vrijeme prijavljeno BP. Džaba, htjeli su na hinjaka i čelikovu štetu ( Mušija - Kasumović ) da utrpaju Mladost na Bilino, ali eto, ipak to tako ne može, na kvarno i supacki.
- feniksptica
- Kontakt:
Beus se trza..mrda repom..al vakat je da izdahne i bude udaljen iz fudbala zauvijek
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa onaj stadion je za onaj u Prijedoru i Tuzli ili Bijeljini Alianz Arenasvrakino1921 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 16:51A jesul vam platili za malog-extra talent podsjeca na Vidica ili igra tu poziciju-ne znam kako se zoveConvicts1988 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 16:46Neuslovan stadion, i vjerovatno nije na vrijeme prijavljeno BP. Džaba, htjeli su na hinjaka i čelikovu štetu ( Mušija - Kasumović ) da utrpaju Mladost na Bilino, ali eto, ipak to tako ne može, na kvarno i supacki.
ne moze Mladost ali zato moze Sloboda ili stari patriota Azmir Husic sa 430 km prijavama ili duplim ugovorima
fujj
fujj

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- svrakino1921
- Kontakt:
Cuj zbog neuslovnog stadiona
Da je po tome onda bi Sarajevo davno trebalo ispast zbog Koseva
Da je po tome onda bi Sarajevo davno trebalo ispast zbog Koseva
Trebali su ispasti dva kluba iz RS, Krupa i Radnik, no Vico je udesio da ispadnu Olimpik i MDK, dva iz Federacije.
A pitice nek i dalje pišu Vico Srbine, horde su uz tebe, kao što su pisali ovdje kad im je Vican poklonio titulu lani
A pitice nek i dalje pišu Vico Srbine, horde su uz tebe, kao što su pisali ovdje kad im je Vican poklonio titulu lani

Zadnja izmjena: let3, dana/u 31 maj 2021, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
Objektivno gledajuci iako nisam uopste simpatizer Fk Mladost i njihovog vlasnika, koji vjerujem i sam nije cistog posla, dosta je on kumovao sa pajdom Hadzicem, mora se reci da ovo izbacivanje i diktiranje iz Saveza nije uopste korektno. Ovako je i Zeljo izgubio licencu za Evropu, samo da Radnik upadne. Na isti nacin. Ali tad je vecini "bosnjaka" bilo ok, jer ko yebe Zelju, neka njima ide na stetu.
- feniksptica
- Kontakt:
Zamisli yebote poklonio bi i vama..samo da ste prvi bili
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
vjerujte mi dok CELIK ne udze u premiyer ligu nit sarajvo nit zeljo nece bit prvaci ,sto znaci mozda nikad ,zivi bili pa vidili
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- svrakino1921
- Kontakt:
BravoTristan10 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 16:53Objektivno gledajuci iako nisam uopste simpatizer Fk Mladost i njihovog vlasnika, koji vjerujem i sam nije cistog posla, dosta je on kumovao sa pajdom Hadzicem, mora se reci da ovo izbacivanje i diktiranje iz Saveza nije uopste korektno. Ovako je i Zeljo izgubio licencu za Evropu, samo da Radnik upadne. Na isti nacin. Ali tad je vecini "bosnjaka" bilo ok, jer ko yebe Zelju, neka njima ide na stetu.
Tako je kralju

Ne bi.feniksptica je napisao/la: ↑31 maj 2021, 16:54Zamisli yebote poklonio bi i vama..samo da ste prvi bili
VIco srbine, horde su uz tebe

To si mjesecima pisao ovdje, zar ne

Ko vam je kriv, kad ste bili drugoplasirana momcad

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Pa eto, nagadjam razloge. Ne znam da Mladost ima neke dugove i slicno.zagor1987 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 16:52Pa onaj stadion je za onaj u Prijedoru i Tuzli ili Bijeljini Alianz Arenasvrakino1921 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 16:51A jesul vam platili za malog-extra talent podsjeca na Vidica ili igra tu poziciju-ne znam kako se zoveConvicts1988 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 16:46
Neuslovan stadion, i vjerovatno nije na vrijeme prijavljeno BP. Džaba, htjeli su na hinjaka i čelikovu štetu ( Mušija - Kasumović ) da utrpaju Mladost na Bilino, ali eto, ipak to tako ne može, na kvarno i supacki.
Za Mahmica ne znam dal je placen onaj iznos.
ovo s mladosti je majorizacija ze-do kantona hahahaha
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Nije da nije upozoreno

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kaze predsjednik komisije bez komentara.
**** telenovele kakve su ovo sapunice ovdje
**** telenovele kakve su ovo sapunice ovdje

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Valja imati muda pa izbaciti Musiju. Liga, savez i Vico tu zavrsavaju karijeru, ovo je opipljavanje situacije i niko ne smije zvanicno odluku da donese. Mladost ima sve uslove za PL.
Sad će se Musija zvanično prikloniti Velezu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Gdje je sada Sarajevo da zastiti Mladost?
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.