hajmo kreativci da vas vidim
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Neil Wood19TM87 je napisao/la:hajmo kreativci da vas vidim
pa dzeko jesi gledaonick je napisao/la:I sta bi u 16 a klok
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Megamon
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 15 jan 2011, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ako ne bude strumf ne znam sta bi drugo moglo19TM87 je napisao/la:hajmo kreativci da vas vidim
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:pa dzeko jesi gledaonick je napisao/la:I sta bi u 16 a klokasistencija
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Čitam na bluemoon forumu, englezi su prezadovoljni kako je odigrao. Realno, u prvom poluvrmemenu se mlao uplašio, zato je drugom bio strašan. Majstorska asistencija za treći gol, par šminkerskih driblinga, tačni pasovi, dobar prijem lopte, odvlači po dva igrača pa otvara prostor ostalim igračima, Tevezu pogotovo.
A Tevez, **** fasmiliju svoju sebičnu, levat baš voli loptu, al baš je voli, ne da je nikome, ne znam jel jednom dodao do Džeke, bukvalno. Malog štakora treba otjerati iz Sitija, ima ko da ga zamijeni
A Tevez, **** fasmiliju svoju sebičnu, levat baš voli loptu, al baš je voli, ne da je nikome, ne znam jel jednom dodao do Džeke, bukvalno. Malog štakora treba otjerati iz Sitija, ima ko da ga zamijeni
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Ma vole štakora baš puno. I upravu si, nijedna lopta za Džeku, a bilo je situacija kad mu je morao dodati.
Inače, svršavaju Englezi na Džeku.
Inače, svršavaju Englezi na Džeku.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Jest sebican vala...nikad_izvini je napisao/la:Čitam na bluemoon forumu, englezi su prezadovoljni kako je odigrao. Realno, u prvom poluvrmemenu se mlao uplašio, zato je drugom bio strašan. Majstorska asistencija za treći gol, par šminkerskih driblinga, tačni pasovi, dobar prijem lopte, odvlači po dva igrača pa otvara prostor ostalim igračima, Tevezu pogotovo.
nikad_izvini je napisao/la:Čitam na bluemoon forumu, englezi su prezadovoljni kako je odigrao. Realno, u prvom poluvrmemenu se mlao uplašio, zato je drugom bio strašan. Majstorska asistencija za treći gol, par šminkerskih driblinga, tačni pasovi, dobar prijem lopte, odvlači po dva igrača pa otvara prostor ostalim igračima, Tevezu pogotovo.
Perak
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nick je napisao/la:nikad_izvini je napisao/la:Čitam na bluemoon forumu, englezi su prezadovoljni kako je odigrao. Realno, u prvom poluvrmemenu se mlao uplašio, zato je drugom bio strašan. Majstorska asistencija za treći gol, par šminkerskih driblinga, tačni pasovi, dobar prijem lopte, odvlači po dva igrača pa otvara prostor ostalim igračima, Tevezu pogotovo.
Perak
-
KARL HAJNC
- Kontakt:
Postavite B R K U za maskotu,on ne samo da treba da bude maskota želje,nego MASKOTA čitave premijer lige....19TM87 je napisao/la:hajmo kreativci da vas vidim
KHAJ PHIČE
Vidi ko to nama došoKARL HAJNC je napisao/la:Postavite B R K U za maskotu,on ne samo da treba da bude maskota želje,nego MASKOTA čitave premijer lige....19TM87 je napisao/la:hajmo kreativci da vas vidim
KHAJ PHIČE
KARL HAJNC je napisao/la:Postavite B R K U za maskotu,on ne samo da treba da bude maskota želje,nego MASKOTA čitave premijer lige....19TM87 je napisao/la:hajmo kreativci da vas vidim
KHAJ PHIČE
izgleda da je kod vas u čitavom klubu KHAJ PHIČE!
A za vasu maskotu hmm .. mislim da bi vama Bljakic najvise odgovaraoKARL HAJNC je napisao/la:Postavite B R K U za maskotu,on ne samo da treba da bude maskota želje,nego MASKOTA čitave premijer lige....19TM87 je napisao/la:hajmo kreativci da vas vidim
KHAJ PHIČE
nime_tm87 je napisao/la: A za vasu maskotu hmm .. mislim da bi vama Bljakic najvise odgovarao

Hahahahha, ubila se za njihrtm86 je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la: A za vasu maskotu hmm .. mislim da bi vama Bljakic najvise odgovarao
Vazda ste bili šupački klub i to ste još jednom dokazali sa vrbovanjem Stojcevskog. Cilj je uvijek nekog izraditi, zar ne?barbarez je napisao/la:Sto Borac provodi seljacku i malogradjansku politiku,ne racunas na nekoga,prosipas sliku nekog velikog kluba,a kad igrac zeli da predje u zelju,onda kuka ko na sav glas..Kako su jadni sa ovim ucjenama,ako odes onda si zavrsio sa borcem,to me podsjeca na prava seljacka posla.Pljuju covjeka,pa ako je takav sto ga ucjejujete.Cuj price,ako potpises s nama si zavrsio,pa kada ste tako uvrijedjeni sto bruka ime Borca,sto ga uopste molite ,kada vam je uraqdio nesto ovako,prelazi u bolji klub.Ne volim mjesati politiuku i sport,, ali ko da im je predsjednik kluba Dodik.Sljedeci korak Borca ce biti,ako Stanceski predje u Zelju mi istupamo iz lige.
-
old school
- Kontakt:
hajmo malo realno,ako smo mi supci,sta ste vi ???UPS je napisao/la:Vazda ste bili šupački klub i to ste još jednom dokazali sa vrbovanjem Stojcevskog. Cilj je uvijek nekog izraditi, zar ne?barbarez je napisao/la:Sto Borac provodi seljacku i malogradjansku politiku,ne racunas na nekoga,prosipas sliku nekog velikog kluba,a kad igrac zeli da predje u zelju,onda kuka ko na sav glas..Kako su jadni sa ovim ucjenama,ako odes onda si zavrsio sa borcem,to me podsjeca na prava seljacka posla.Pljuju covjeka,pa ako je takav sto ga ucjejujete.Cuj price,ako potpises s nama si zavrsio,pa kada ste tako uvrijedjeni sto bruka ime Borca,sto ga uopste molite ,kada vam je uraqdio nesto ovako,prelazi u bolji klub.Ne volim mjesati politiuku i sport,, ali ko da im je predsjednik kluba Dodik.Sljedeci korak Borca ce biti,ako Stanceski predje u Zelju mi istupamo iz lige.![]()
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
eto virsli xD
ima li kakvih novi info osim da dolazi makedonac
ima li kakvih novi info osim da dolazi makedonac
treba nam jos igraca iz BiH
Trenutno korisnika/ca: RoadRunner85 i 24 gosta.