FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

tuzlac
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la tuzlac » 31 maj 2021, 15:43

Bh. premijerligaši dijele 1,5 miliona KM, zarada se dijeli u zavisnosti od plasmana na tabeli

Današnjim utakmicama 33. kola okončano je prvenstvo u Premijer ligi BiH, a novi prvak je banjalučki Borac i predstavljat će našu državu u kvalifikacijama za Ligu Šampiona. Sarajevo, Velež i Široki idu u kvalifikacije za Koferencijsku ligu, Radnik i Olimpik ispadaju iz lige, a svi premijerligaši će u zavisnosti od plasmana na tabeli podijeliti nagradu od skoro 1,5 miliona KM od generalnog sponzora prvenstva.

1.Borac 299.099,20 KM,
2.Sarajevo 239.279,36 KM,
3.Velež 211.866,92 KM.
4.Široki Brijeg 184.454.48 KM,
5.Zrinjski 157.042,03 KM,
6 .TuzlaCity 129.629,59 KM,

7.Željezničar 102.217,15 KM,
8.Sloboda 74.804,71 KM itd...

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 31 maj 2021, 16:03

tcity055 je napisao/la:
31 maj 2021, 09:29
Ključ je pronaći mlade igrače na to nas tjera i obaveza dva igrača u prvoj postavi. Protiv sam dovođenja istrošenih polovnjaka koji dođu uzmu novac i glume povrede. Takvih je bilo na pretek. Husrefu ako ostane a vjerovatno hoće želim da ne bude kao do sada jer nas je totalno unakazio. Ako nije spreman na puno bolje onda se rastati. I kolegi forumašu koji ga brani poručuje da nije ništa lično već jednostavno statistika užasna a igra još gora.
Je li to stav vas "stručnjaka" iz lože? Teško li se klubu koji ima takve "stučnjake".Nisu ovo radničke sportske igre a ni korida u Čevljanovićima .
Ovo ti komentariši.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 31 maj 2021, 16:08

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
30 maj 2021, 21:13
tuzlac je napisao/la:
30 maj 2021, 20:24
tcity055 je napisao/la:
30 maj 2021, 19:54
Šta reći? Katastrofa od igre. Ipak je Musemić pokazao da nije dorastao vodit tim u vrhu. Dal ga zadržati ili ne veliko je pitanje. Prodao nas je u KUP-u a u prvenstvu potvrdio da je trener prošlosti. Sve to što je postizao sa pitarima jestvar sudija i Saveza.
Đe će ti duša prijatelju.Pusti neka prenoći.Sramota je to reći za Husrefa.To je politički vokabular.Današnju utakmicu je Husić prepustio Zrinjskom ako im mogne biti od pomoći.Drago mi je da im je Velež zafrkao plan.A za Kup i Sarajevo optuživati Musemića je zaista uvreda.Ali ti samo da ispališ rafal , pa po Husrefu.SMIJEŠNO I ŽALOSNO.:nene:
Dobro da se i oprosti ova današnja daj nam one svoje bezvezne analize, ali malo objektivnije. Iz prvog ugla. Zadnjih 5 utakmica npr samo 3 boda i to bez pobjede. Manje ima samo Olimpik koji nije ni igrao zadnje dvije. Znaci 15. mjesto posmatramo li zadnjih 5, a to znači ispadanje. Pogledaj zadnjih 10- 11 kola tj treci dio. Pa klub X ima vise bodova od nas. Kad se očekivalo da je Husref upoznao ekipu i nametnuo svoj stil mi jedva Radnik samo dobili.
Možemo mi ispasti iz lige ili biti 6. - 7. i bez Husrefa sa lošijim trenerom, da se ne bacaju desetine hiljada maraka na njeg.
A malo se i umislio, pa Tarana salje gdje god može, lafo se rijetko i tu pojavljuje. Dosta hvalospjeva za nekog ko nije unaprijedio ekipu ni u kom pogledu.
OVDJE TI SVE PIŠE

Nakon 14. proljetnog kola

1.Borac.......14.11..2..1..35
2.Velež........14..7..7..0..28
3.Zrinjski.... 14..8..3..3..27
4.Široki ......14..7..4..3..25
5.Tuzla C.....14..5.. 6..3..21 50 %
6.Sarajevo...14..5..5..4..20
7.Krupa.......14..4..3..7..15
8.Gorki.......14..4..3..7..15
9.Olimpik.....14..3..3..8..12
10.Mladost...14..2..5..7..11
11.Radnik....14..2..4..8..10
12.Željezničar14..1..5..8..8
--------------------------------------------------------------------

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 31 maj 2021, 16:41

Mladost nije dobila licencu, Radnik za zelenim stolom ostao u Premijer ligi
31/05/2021 u 15:59 h
Mladost ostala bez licence
U nedjelju su odigrane utakmice posljednjeg kola Premijer lige BiH kojima je završena 2020/2021. sezona bh. prvenstva.

Iako je rezultatski Mladost iz Doboj-Kaknja izborila opstanak, ovaj klub neće igrati u Premijer ligi BiH naredne sezone.

Kako saznaje naš portal, Mladost Doboj-Kakanj nije dobila licencu za narednu sezonu, te će umjesto nje u društvu najboljih ostati Radnik iz Bijeljine.

Uskoro više informacija.-
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Evo žrtve koja pada zbog ne izlazka Zrinjskog u Europu.
Evidentno je da su pokvarili plan.Naravno , u okviru tog plana je bila i jučer utakmica u Banovićima gdje je Husić prepustio pobjedu Zrinjskom unaprijed.I kako sad komentarisati utakmicu u kojoj se pobjednik zna prije početka?
Naravno , udri po treneru i igračima.Digni dumangiju da se ne vidi pravo stanje stvari.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 31 maj 2021, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 31 maj 2021, 16:55

Darick Kobie Morris - HVALA TI ZA SVE .OSTAĆEŠ UVIJEK JEDAN OD NAS.
slika

slika
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 21 jul 2021, 07:40, ukupno mijenjano 1 put.

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 31 maj 2021, 17:11

tuzlac je napisao/la:
31 maj 2021, 16:03
tcity055 je napisao/la:
Ključ je pronaći mlade igrače na to nas tjera i obaveza dva igrača u prvoj postavi. Protiv sam dovođenja istrošenih polovnjaka koji dođu uzmu novac i glume povrede. Takvih je bilo na pretek. Husrefu ako ostane a vjerovatno hoće želim da ne bude kao do sada jer nas je totalno unakazio. Ako nije spreman na puno bolje onda se rastati. I kolegi forumašu koji ga brani poručuje da nije ništa lično već jednostavno statistika užasna a igra još gora.
Je li to stav vas "stručnjaka" iz lože? Teško li se klubu koji ima takve "stučnjake".Nisu ovo radničke sportske igre a ni korida u Čevljanovićima .
Ovo ti komentariši.
Ja tebi niti bilo kog forumaša nikada ne bih uvrijedio. Istina je da ovo do sada što je Husref pokazao nije dovoljno. Ako ostane i bude bolje ja ću to uvijek reći. Prvi znak odlazak Mirisa ne ide na dobro. Onoliko gurati Džafića je van svake pameti to i ti znaš al ti sad ne smeta Nalu si i Bašića rasturao zbog njega. Sad odjednom zatišje.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 31 maj 2021, 17:35

tcity055 je napisao/la:
31 maj 2021, 17:11
tuzlac je napisao/la:
tcity055 je napisao/la:
Ovo ti komentariši.
Ja tebi niti bilo kog forumaša nikada ne bih uvrijedio. Istina je da ovo do sada što je Husref pokazao nije dovoljno. Ako ostane i bude bolje ja ću to uvijek reći. Prvi znak odlazak Mirisa ne ide na dobro. Onoliko gurati Džafića je van svake pameti to i ti znaš al ti sad ne smeta Nalu si i Bašića rasturao zbog njega. Sad odjednom zatišje.
Nermin Bašić je vrlodobar trener.Nikada o njemu nisam lošu kritiku napisao ili izrekao.Nalić uopšte nije trener.Baljić također ,uopšte nije trener.Ja sam mislio da ćeš ti napraviti osvrt na sezonu u cjelini .A ti pod dojmom jučarašnje namještene utakmice raspalio po Musemiću.Osjeća se da si bio u "loži".Kroz tvoje pisanje čujem i prepoznajem mnogo "stručnjaka".Ma blago vama .Ja ti tvrdim da je Husref Musemić naša zadnja šansa.Zabrinut sam za stanje u našem klubu.Mi smo ušli u PL.ali nismo skinuli "opanake" u kojima smo igrali kantonalnu ligu.Ovdje mislim na ukupno kadrovsko ustrojstvo kluba.Ne može se u kantonalnIm "opancima" biti klub u PL BIH.Ako nismo u stanju obući PL cipele onda ćemo biti kratka vijeka i vratiti se dole u Kantonalnu Ligu.

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 31 maj 2021, 17:45

tuzlac je napisao/la:
31 maj 2021, 17:35
tcity055 je napisao/la:
31 maj 2021, 17:11
tuzlac je napisao/la:

Ovo ti komentariši.
Nermin Bašić je vrlodobar trener.Nikada o njemu nisam lošu kritiku napisao ili izrekao.Nalić uopšte nije trener.Baljić također ,uopšte nije trener.Ja sam mislio da ćeš ti napraviti osvrt na sezonu u cjelini .A ti pod dojmom jučarašnje namještene utakmice raspalio po Musemiću.Osjeća se da si bio u "loži".Kroz tvoje pisanje čujem i prepoznajem mnogo "stručnjaka".Ma blago vama .Ja ti tvrdim da je Husref Musemić naša zadnja šansa.Zabrinut sam za stanje u našem klubu.Mi smo ušli u PL.ali nismo skinuli "opanake" u kojima smo igrali kantonalnu ligu.Ovdje mislim na ukupno kadrovsko ustrojstvo kluba.Ne može se u kantonalnIm "opancima" biti klub u PL BIH.Ako nismo u stanju obući PL cipele onda ćemo biti kratka vijeka i vratiti se dole u Kantonalnu Ligu.
Ma pobogu kakva zadnja šansa. Redovno plaće, nema dugovanja i svi trče kod nas. Samo da se malo uprava i struka bolje poslože u smislu da nas ne varaju razni polovnjaci i napredak je zagarantiran. Mislim da sezona pred nama treba biti naša samo ako se ne fulaju pojačanja u prvom redu djeca. Odmah od Mušije uzeti Hodžića i Mamića.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 31 maj 2021, 18:26

Odlazak Kojića zimus,Sesara prije toga i evo sada Morisa nisu dobar znak.Sva trojica fini tihi školovani igrači , pouzdani do maksimuma.Ali, nisu mogli podnijeti "opanke".Musemić će napraviti transfer listu i listu potreba , ali pitanje je hoće li Huso Kajašević ostati i dalje trpiti sam na poziciji defanz. dok Rustemović gladi muda u hladovini i po koju utakmicu odigra.Ko bi u ozbiljnom klubu trpio nešto takvo? Princip na kojem stoji svaki poredak je pravednost i vrednovanje ljudi ,te kažnjavanje i odstranjivanje ne ljudi.Gdje je mnogo baba kilavo će dijete biti.Ja znam da će "stručnjaci " koji se motaju oko kluba uraditi sve da izbace Husrefa iz takta i da ga natjeraju da ode prije ugovorenog roka.Husića nema na treninzima,Musemić je usamljen.On je odredio Čosića i Moranjkića za pomoćnike ali ,odjednom tu se stvori kum .Kako to? Kakav će biti sada proces restruktuiranja igračkog kadra? Hoće li dest ljudi dovoditi igrače ili će to raditi Musemić?(Trener)Hoće li opet rođaci ,komšije i kumovi ulaziti na mala vrata.Koji je naš cilj u narednoj sezoni?
Ali glavno je da "telali" napadnu Musemića, zna se i zašto.Kvari im planove.Hoće oni da se mijašaju u unutrašnje stvari u klubu i svlačionici."Opančari" će nama glave doći.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 31 maj 2021, 18:38

Predsjednik Mladosti nakon šokantne odluke: ‘Kaznili su nas što nismo pobijedili Velež, da Zrinjski ide u Evropu...‘
31/05/2021 u 16:39 h
Vijest da će Mladost biti izbačena iz Premijer lige BiH, jer nije dobila licencu za nastup u najvišem rangu, iznenadila je prvog čovjeka kluba iz Doboja kod Kaknja, Mensura Mušiju.
Ističe da mu zasad službeno niko ništa nije javio po tom pitanju.

“Kao problem se ranije navodio stadion na kojem bismo trebali igrati utakmice i to smo riješili, jer imamo ugovor sa Gradom Zenicom u vezi korištenja Bilinog polja. Dugovi prema igračima također nisu smetnja, to je također sve riješeno. Zaista ne razumijem, evo od vas čujem da nismo dobili licencu. Ako se ispostavi da je to istina, tužit ću Nogometni savez BiH redovnom sudu, za nanesenu štetu i materijalne gubitke”, ističe Mušija u izjavi za **** te dodaje:

“Već neko vrijeme su nam govorili da rezultatski nećemo osigurati opstanak pa smo ga, evo, osigurali. Zatim nam je poručeno da će nas izbaciti na drugi način, odnosno da će nas kazniti ukoliko ne odigramo barem neriješeno protiv Veleža, a kako bi Zrinjski izašao u Evropu.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 31 maj 2021, 18:59

Razočarani Zidane se otvorenim pismom oprostio od Real Madrida: Zaboravljeno je sve ono što sam godinama gradio

Otvoreno pismo Francuza prenijeli su španski mediji
Bivši trener Real Madrida, Zinedine Zidane, otvorenim pismom se danas oprostio od kluba te pojasnio zbog čega je donio odluku da ode iz madridske ekipe.

"U maju 2018. godine sam otišao, jer sam osjećao da je timu potreban novi pristup da bi ostao na najvišem nivou. Sada su stvari drugačije", napisao je Zidane u pismu, kojeg su objavili španski mediji.
On je potom napisao kako je napustio Real Madrid zbog toga što osjeća kako mu klub ne ukazuje povjerene koje mu je potrebno.

"Klub mi ne pruža podršku da izgradim nešto na duži period. Znam da kada ne pobjeđuješ, moraš da odeš. Međutim, zaboravljeno je sve ono što sam godinama gradio i sve ono što sam unio u odnose sa igračima", naveo je Zidane.

Francuz je napisao u pismu kako je 20 godina u Realu bilo nešto najljepše što se desilo u njegovom životu i da će uvijek biti zahvalan predsjedniku Florentinu Perezu.

"Nisam tražio privilegije, naravno da ne. Da bi ljudi duže trajali, ljudski odnosi su od suštinske važnosti, oni su važniji od novca, od slave, važniji su od svega. Treba ih njegovati. Naravno da nisam najbolji trener na svijetu, ali savršeno znam šta treba timu. Tokom ovih 20 godina u Madridu, naučio sam da navijači žele pobjede i da igrači, ali i treneri daju sve od sebe", poručio je Zidane.

Slavni fudbaler je imao i poruku za novinare te naveo kako je održao stotine konferencija za medije, ali da se o fudbalu najmanje govorilo.

"Bez ikakve želje da kritikujem ili držim predavanja, volio bih da se pitanja nisu uvijek odnosila na kontroverze i da smo češće razgovarali o igri, ali i o igračima koji su uvijek bili i uvijek će biti najvažniji u ovom sportu. Dragi navijači Real Madrida, uvijek ću biti jedan od vas", poručio je na kraju pisma Zinedine Zidane.

Real Madrid ove sezone nije uspio da osvoji niti jedan trofej. Nakon što su u polufinalu Lige prvaka ispali od
Chelseaja, Los Blancosi su na kraju u Primeri završili na drugom mjestu iza gradskog rivala Atletico Madrida i tako ostali bez trofeja. U svom prvom mandatu u klubu, Zidane je od 2016. do 2018. godine osvojio tri uzastopne titule u Ligi prvaka, da bi se u martu 2019. godine vratio i naredne sezone osvojio samo Primeru.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 31 maj 2021, 19:09

Zar tuzlac jos uvijek imaš snage da branis neobranjivo???
Uhvatio se zadnje utakmice koja nam ništa ne znači i da smo dobili 10:0.
Pa bolan zadnjih 5 utakmica 3 boda i 0 pobjeda. Manje bodova samo Olimpik koji nije ni igrao. Znači najlošiji ekipa u zadnjih 5 kola.
Zadnjih 10 klub x ima vise bodova od nas a to ti je teći dio prvenstva.
U svoje statistike nikad ne ubrajas debakl u kupu. Ali se i dalje koprcas dok branis covjeka koji nas nije unaprijedio niti u jednom segmentu a zbog toga je doveden i masno plaćen.
Nećemo mi odlučivati hoće li ostati ili neće ali samo realno ocjenjujemo ovo do sad, ne gledamo ga tvojim očima koje u njemu vide Klopa, Murinja i Tuhela u jednom.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 31 maj 2021, 19:12

Ponavljam da sto prije treba uganjati ove mlade za zastićeno godište, pogledati u Zvijezdi, Klubu X i sl.
Sigurno da ima jedan dobar i jos jedan solidan da se dovede iz Kluba X. Prvo dužni su Azmiru za ovo sto je uradio za njih, drugo i ta bi djeca lako prihvatila da dođu, a razlozi se znaju i mnogobrojni su.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 31 maj 2021, 19:14

Odlazak Morrisa se nije morao dogoditi ali ako je to njegova volja onda je treba prihvatiti.Ove sezone je bio solidan i dosta je igrao jer smo u drugom dijelu sezone imali samo dva stopera u rosteru.
Nakon ranijeg odlaska Kostića sad smo u neobičnoj situaciji da imamo trenutno samo jednog stopera u rosteru-Barišića.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 31 maj 2021, 19:21

31 maj 2021, 19:09
Pa bolan zadnjih 5 utakmica 3 boda i 0 pobjeda. Manje bodova samo Olimpik koji nije ni igrao. Znači najlošiji ekipa u zadnjih 5 kola.
U svoje statistike nikad ne ubrajas debakl u kupu. Ali se i dalje koprcas dok branis covjeka koji nas nije unaprijedio niti u jednom segmentu a zbog toga je doveden i masno plaćen.
Nećemo mi odlučivati hoće li ostati ili neće ali samo realno ocjenjujemo ovo do sad, ne gledamo ga tvojim očima koje u njemu vide Klopa, Murinja i Tuhela u jednom.
Nisam se ja uhvatio zadnje utakmice u Banovićima nego vi koji je uzimate za relevantnu i zbog nje obnavljate napade na Musemića.
Da se nisi nadao pobjedi u Banja Luci.Gorkog smo uredno apsolvirali 2x.Došli do najvećeg klupskog uspjeha ,igrali u 1/2 Kupa BIH.?????????

OVDJE TI SVE PIŠE

Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 31 maj 2021, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 31 maj 2021, 19:31

CityCity je napisao/la:
31 maj 2021, 19:14
Odlazak Morrisa se nije morao dogoditi ali ako je to njegova volja onda je treba prihvatiti.Ove sezone je bio solidan i dosta je igrao jer smo u drugom dijelu sezone imali samo dva stopera u rosteru.
Nakon ranijeg odlaska Kostića sad smo u neobičnoj situaciji da imamo trenutno samo jednog stopera u rosteru-Barišića.
MA MORRIS JE JEDVA DOČEKAO DA IZAĐE IZ OVOG BH LABIRINTA.
JA BIH SAD VRATIO OVOG ŠTOPERA IZ SREBRENIKA ELDINA HASNBEGOVIĆA.TAKOĐER ,LIJEVOG BEKA ,KOVČIĆA.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 31 maj 2021, 19:38

tuzlac je napisao/la:
31 maj 2021, 19:21
Da se nisi nadao pobjedi u Banja Luci.Gorkog smo uredno apsolvirali 2x.Došli do najvećeg klupskog uspjeha ,igrali u 1/2 Kupa BIH.?????????

OVDJE TI SVE PIŠE

Piše ti sve i ovome sto sam ja napisao. Pogledaj formu zadnjih 5 ili zadnjih 10 kola. Čisti nazadak. Pa sam Taran nam je mogao ovoliko bodova donijeti.
Pobjediti Klub X ako nam je uspjeh onda 6. mjesto na tabeli nam je kao titula. Hoćemo li vatromet praviti?
U polufinale nismo dospjeli toliko zbog Husrefa koliko zbog raspalog Željezničara koji nije pobijedio 13 utakmica.
A sve i da gledamo ovu tvoju tabelu koju forsiras premalo je učinak od 50% od velemajstora kojeg doživljavaš kao božanstvo.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 31 maj 2021, 19:56

31 maj 2021, 19:38
tuzlac je napisao/la:

OVDJE TI SVE PIŠE

Piše ti sve i ovome sto sam ja napisao. Pogledaj formu zadnjih 5 ili zadnjih 10 kola. Čisti nazadak. Pa sam Taran nam je mogao ovoliko bodova donijeti.
Pobjediti Klub X ako nam je uspjeh onda 6. mjesto na tabeli nam je kao titula. Hoćemo li vatromet praviti?
U polufinale nismo dospjeli toliko zbog Husrefa koliko zbog raspalog Željezničara koji nije pobijedio 13 utakmica.
A sve i da gledamo ovu tvoju tabelu koju forsiras premalo je učinak od 50% od velemajstora kojeg doživljavaš kao božanstvo.
Željezničar se svojski trudio da kroz Kup takmičenje napravi nešto u godini Jubileja-100 godina.Mismo ga izbacili i spriječili u tome.Prije Kup utakmice smo ih savladali na Tušnju.Poslije smo remizirali na Grbavici,pobijedili Zrinjskog u Mostaru prvi puta.Remizirali na "Pecari"itd...Mi nismo imali imperativ borbe za Evropu.To je bilo uštimano ,prije (osim što je Zrinjski je.an).Husić kao novopečeni član IONSBIH nije želio da kvari već formirani vrh tabele.On gleda malo dalje, on sad saveznika traži u Vici.Mi smo novi kolač u ligi i nismo u pozicji da se odmah zamjerimo starosjediocima.

Taran bi nam pogotovo donio bodova.....pravoispovijest.....?

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 31 maj 2021, 20:10

SLAVLJE IGRAČA TUZLE U MOSTARU.
[url [/url]

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 31 maj 2021, 20:17

tuzlac je napisao/la:
31 maj 2021, 19:56
31 maj 2021, 19:38
tuzlac je napisao/la:

OVDJE TI SVE PIŠE

Željezničar se svojski trudio da kroz Kup takmičenje napravi nešto u godini Jubileja-100 godina.Mismo ga izbacili i spriječili u tome.Prije Kup utakmice smo ih savladali na Tušnju.Poslije smo remizirali na Grbavici,pobijedili Zrinjskog u Mostaru prvi puta.Remizirali na "Pecari"itd...Mi nismo imali imperativ borbe za Evropu.To je bilo uštimano ,prije (osim što je Zrinjski je.an).Husić kao novopečeni član IONSBIH nije želio da kvari već formirani vrh tabele.On gleda malo dalje, on sad saveznika traži u Vici.Mi smo novi kolač u ligi i nismo u pozicji da se odmah zamjerimo starosjediocima.

Taran bi nam pogotovo donio bodova.....pravoispovijest.....?

Zanimljiv izgovor, cuj zbog Azmirovih dogovora Husref eto nikog nije pobijedio 5 kola. U 10 kola Radnik i hudi Klub X.
Samo trebamo biti obijema nogama na zemlji i reći bez izgovora da nije nam donio nikakav kvalitet vise, nikakvu prevagu, nista vrijedno veličanja. Odradio posao u rangu Basica, Nalića, Baljića, nista posebno nije bolji od njih.
Hoće li sledeće sezone biti bolji, svim srcem želim da bude jer ja ipak volim ovaj klub i radujem se njegovom napretku. Najmanje mi je bitno ko je na klupi jer nije mi ni iz dzepa ni u džep.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.