FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

NisamInSajder
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la NisamInSajder » 31 maj 2021, 17:15

Laporta je potvrdio svoju ponudu Raioli za Donnarummu, cistih 10 miliona € godisnje na 5 godina, bez bonusa. Jos pisu da Laporta želi osigurati Donnarummu kao prvu opciju na golu naredne sezone, a Ter Stegena vidi kao jedan od transfera, konkretno Borrussia Dortmund.

Izvor je italijanski Tuttomercato.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 31 maj 2021, 17:17

Raspala rezerva Citya bi trebao da bude udarna igla Barcelone .....

Wtf
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 31 maj 2021, 17:23

MrHc je napisao/la:
31 maj 2021, 17:17

Wtf
pa treba se navici da cemo u iducim godinama iskihati sve što je Bartomeu upropastio.. i cijela ta uprava.

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 31 maj 2021, 17:27

Ne kontam logiku iza dovođenja Donnarume. U situaciji gdje si besparica, ganjaš se Raiolom na poziciji gdje si sasvim ok ispunjen. Da je bolji od MaTSa nije, a obojica su skloni kiksu tako da ni tu nisi ništa dobio. Godine ok, ali nije kao da je MaTS u 35oj. Je.beni golman je

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 31 maj 2021, 17:30

NisamInSajder je napisao/la:
31 maj 2021, 17:15
Laporta je potvrdio svoju ponudu Raioli za Donnarummu, cistih 10 miliona € godisnje na 5 godina, bez bonusa. Jos pisu da Laporta želi osigurati Donnarummu kao prvu opciju na golu naredne sezone, a Ter Stegena vidi kao jedan od transfera, konkretno Borrussia Dortmund.

Nista od BVB,oni su doveli golmana Stuttgarta i potpisali sa njim do 2026,tako da taj izvor nije pouzdan.

Al svakako bi svakome k dovede Gigija bio top transfer momak je buduci top3 golmana svijeta sasvim sigurno.

Nasi jednostavno nisu dali da ih debeli Mino vuce za nos i nisu htjeli pristati na uslove i doveli drugog golmana.

Al jos jedna stvar,golman se uvijek moze nadomjestiti Valdes je kod vas branio i naosvajao se trofeja sa onom ultra ekipom,a ne mozemo reci da je Valdes neki top golman

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 31 maj 2021, 17:38

Blejzer10 je napisao/la:
31 maj 2021, 17:27
Ne kontam logiku iza dovođenja Donnarume. U situaciji gdje si besparica, ganjaš se Raiolom na poziciji gdje si sasvim ok ispunjen. Da je bolji od MaTSa nije, a obojica su skloni kiksu tako da ni tu nisi ništa dobio. Godine ok, ali nije kao da je MaTS u 35oj. Je.beni golman je
Vjerovatno Laporta zeli zaraditi na Ter Stegenu plus njegovo odugovlacenje oko te povrede koljena. Izmedju Ter Stegena i Donnarumme uvijek bih izabrao Ter Stegena, razlog prije svega jednom je agent Mino Raiola, a drugom nije.

Uglavnom, Laporta zelu dovesti Donnarummu da bi mogao Ter Stegena prodati i tako zaraditi neki novac, a u slucaju da Donnarumma odabere Juventus ili PSG, mislim da se ne bi trebao traziti novi golman. Znaci "jedini razlog" dovodjenja Donnarumme je mogucnost zarade novca preko transfera Ter Stegena.
ronaldo99 je napisao/la:
31 maj 2021, 17:30
NisamInSajder je napisao/la:
31 maj 2021, 17:15

Nista od BVB,oni su doveli golmana Stuttgarta i potpisali sa njim do 2026,tako da taj izvor nije pouzdan.

Al svakako bi svakome k dovede Gigija bio top transfer momak je buduci top3 golmana svijeta sasvim sigurno.

Nasi jednostavno nisu dali da ih debeli Mino vuce za nos i nisu htjeli pristati na uslove i doveli drugog golmana.

Al jos jedna stvar,golman se uvijek moze nadomjestiti Valdes je kod vas branio i naosvajao se trofeja sa onom ultra ekipom,a ne mozemo reci da je Valdes neki top golman
I sta znaci Dortmund je doveo golmana iz Stuttgarta i nece vide dovoditi golmane, a odlaze im oba golmana koja su u trenutnom kadru. Plus to nije jedini klub na svijetu koji trazi golmana, a Ter Stegen je sami vrh ponude.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 31 maj 2021, 17:46

Bezzeze se pecate na žutu štampu, kakav Donnaruma. Sve je to predstava Mine kako bi izvukao što više za žabara. Samo se sjetite vodanja i tušenja Haalanada kao medvjeda iz cirkusa.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 31 maj 2021, 17:51

I ja kontam kako se ljudi lako pecaju. Uglavnom debelog krmka sto dalje od kluba.
Don't hate what you don't understand.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 31 maj 2021, 18:15

sombrero je napisao/la:
31 maj 2021, 17:23
MrHc je napisao/la:
31 maj 2021, 17:17

Wtf
pa treba se navici da cemo u iducim godinama iskihati sve što je Bartomeu upropastio.. i cijela ta uprava.
Bravo :thumbup:

Zaboraviti na neke ozbiljne transfere par godina. Tih par godina mogu praviti samo ove free transfere i nadati se da ce pogoditi sa njima :mrgreen:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 maj 2021, 19:51

Kakva sprdnja i jos dublje propadanje kluba braco mila, u situaciji kad je jasno da je potreban veliki remont ekipe i podmladjivanje, dovode se polovnjaci koji ce kod nas nabrati staža pred penziju

Ohrdani polovnjake kad dodas vec ohrdanoj polovnjackoj okosnici ekipe predvodjenoj ohrndanim mesije, borba za ovaj novi uefin kup il ligu evrope je neminovnost

Bitno je da su mesiju napravili ustupak i doveli mu jarana i kuma aguera da se ima s kim zahebavat, ne bi zacudilo da do kraja prelaznog i babu mu Jorgea proglase fudbalerom i pojacanjem s platom od 20-30 miliona
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 31 maj 2021, 19:56

Romariooo je napisao/la:
31 maj 2021, 19:51
Kakva sprdnja i jos dublje propadanje kluba braco mila, u situaciji kad je jasno da je potreban veliki remont ekipe i podmladjivanje, dovode se polovnjaci koji ce kod nas nabrati staža pred penziju

Ohrdani polovnjake kad dodas vec ohrdanoj polovnjackoj okosnici ekipe predvodjenoj ohrndanim mesije, borba za ovaj novi uefin kup il ligu evrope je neminovnost

Bitno je da su mesiju napravili ustupak i doveli mu jarana i kuma aguera da se ima s kim zahebavat, ne bi zacudilo da do kraja prelaznog i babu mu Jorgea proglase fudbalerom i pojacanjem s platom od 20-30 miliona
Sve su to kozmeticke promjene, što bi rekao rahmetli Sulejman Tihić.

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 31 maj 2021, 20:40

Agüero u nekoj limitiranoj ulozi je veliki upgrade u odnosu na prošlogodišnju ekipu, ma šta ko rekao. Nije toliko ni star, uskoro će napuniti 33 godine, sigurno može ove dvije sezone odigrati na čistu motivaciju, nešto kao Suárez u Atléticu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 31 maj 2021, 21:08

Ma vala MATS je postao teska kiksara.Ulazi u godine , ne znam.Drag mi je ali bi ozbiljno razmislio kada je u pitanju novac koji se moze inkasirati a Donaruma je vise nego dostojna zamjena.Zaista veliki potencijal.

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 31 maj 2021, 22:17

Romariooo je napisao/la:
31 maj 2021, 19:51

A pojedinci su ti se smijali kada si najavio ovo stanje godinama prije ......

Al' zato imamo najboljeg strijelca lige ou yeah
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 31 maj 2021, 22:43

JoeBleck je napisao/la:
31 maj 2021, 21:08
Ma vala MATS je postao teska kiksara.Ulazi u godine , ne znam.Drag mi je ali bi ozbiljno razmislio kada je u pitanju novac koji se moze inkasirati a Donaruma je vise nego dostojna zamjena.Zaista veliki potencijal.
A ime potencijalnog kupca ni na mapi...
Zašto bi neki xy klub dao preko 60 mil za golmana kad može istih kvaliteta (ili boljih ako je TS postao "teška kiksara") dobiti gratis?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 31 maj 2021, 23:07

Pa i onaj Martin je jaci igrac od Aguera. Odavno se taj sa Evropom trebao oprostiti. Nevjerovatno da ekipa koja cilja na evropski trofej dovodi ovakve otpatke.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 31 maj 2021, 23:11

Cuj ovog molera iz Manhajma.
Mani se foruma, već četku u ruke i marš na posao !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 31 maj 2021, 23:28

Sergio Agüero: "Jako sam sretan. Sve ovo ne bi bilo moguće bez predsjednika Laporte i njegovih pomagača."
"Dat ću sve od sebe da pomognem klubu u osvajanju trofeja. Oduvijek sam govorio da je Barcelona najbolji klub na svijetu, a da je Messi najbolji nogometaš svijeta."
"Jesam li ikada prije razmišljao o prelasku u Barçu? Već sam rekao predsjedniku da se Barça zanimala za mene dok sam bio mlađi. Sada kada sam tu, mogu samo obećati da ću dati sve od sebe za ovaj klub."
"Znači li moj dolazak da će Messi ostati u Barceloni? Nadam se da će ostati. Laporta je već spomenuo da su pregovori s njim u tijeku, ali nema nikakve sumnje da bih bio presretan i ponosan da igram skupa s njim."
"Igrao sam s Messijem u Argentini i sada se nadam da ćemo biti suigrači u Barçi."
"U Cityu sam odigrao devet prekrasnih sezona i pomogao im da osvoje brojne trofeje. Prošle sezone nisam imao sreće s ozlijedama, a uz to se dogodila i ova pandemija. U posljednjih nekoliko tjedana sam odlično i osjećam se spremnim za igru."
"Moje koljeno je u odličnom stanju. Toliko vam mogu za sada reći o tome."
"Što mi je Pep rekao o Barceloni? Nakon što smo osvojili titulu prvaka Engleske, otišli smo na večeru gdje mi je rekao da odlazim u najbolji klub na svijetu. To su bile naše posljednje riječi."
"Prije dva mjeseca mi se Barça obratila i tada sam svom agentu rekao da ne želim pregovarati s nikim, osim s Barçom."
"Pep je odličan trener. Inzistira na posjedu lopte, što je za napadače odlično. Pomogao mi je da se razvijem u velikog igrača i na tome sam mu zahvalan."
"Jesam li razgovarao s Messijem nakon odluke da ću doći u Barcelonu? Jesam, ali sadržaj našeg razgovora vam ne želim otkriti. Njegova zadnja poruka je bila čestitka na dolasku u ovaj klub."
"Što mislim kakvu ću ulogu imati u ekipi? Na meni je da se što bolje pripremim za novu sezonu. Na treneru je da odluči hoću li i koliko ću igrati."
"Mislim da ne moram biti u prvoj ekipi samo zato što sam Sergio Agüero. Poštujem trenera i suigrače. Poenta je da se želim izboriti za svoje mjesto u momčadi."
"Najveća motivacija? Barcelona. To je najveći klub na svijetu i moja glavna motivacija."
"Hoće li se Pep vratiti u Barçu za vrijeme Laporte? Ta odluka je isključivo na njemu. Moramo poštovati i njega kao trenera i njegov ugovor sa Cityem."
"Barcelona je momčad koja se svake sezone bori za titule, a ja dolazim ovdje kako bih im pomogao da ih osvoje. Nadam se da ćemo svi biti sretni na kraju sezone."
Dakle, nece mu biti problem klupa , niti uloga rezervnog napadaca. Nece se buniti oko toga. To je najbitnije :thumbup:

Ovaj transfer Kuna znaci najvjerovatnije odlazak danskog brata Braithwaita. Pomalo mi je i žao njega jer je pozitivan, skroman i pošten covjek, ali je realno zalutao u Barcu. Aguero i bez koljena je bolji igrac od njega.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 31 maj 2021, 23:32

Nece se buniti da sjedi na klupi a kada sumiras ovo sto u ekipi imas i da 42godine ima bolji je fudbaler od njih u rikverc.

Odlican deal za ekipu.Nije radilica ali mislim sa ce to u Barci biti.Moze rijesiti svaku utakmicu jer ima magiju u nogama.Kako god upgrade i za Suareza od kojeg se lopta odbijala a posebno za ono sto trenutno tim ima.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 31 maj 2021, 23:38

JoeBleck je napisao/la:
31 maj 2021, 23:32
Nece se buniti da sjedi na klupi a kada sumiras ovo sto u ekipi imas i da 42godine ima bolji je fudbaler od njih u rikverc.

Odlican deal za ekipu.Nije radilica ali mislim sa ce to u Barci biti.Moze rijesiti svaku utakmicu jer ima magiju u nogama.Kako god upgrade i za Suareza od kojeg se lopta odbijala a posebno za ono sto trenutno tim ima.
Nekoliko stvari koji cine ovaj transfer sasvim solidnim.
1. Kun je doveden besplatno, 2.pristao na duplo manju platu nego na onu iz Citya, 3. ako treba pristaje i na klupu to jest na ulogu rez. napadaca, 4. bolji je igrac od Braithwaita, 5.potpisao na dvije godine. Nije na pet :mrgreen:

Ovaj transfer ne može nikako biti fula, a može se ispostaviti kao pogodak.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.