Zao mi je ovo sto se desilo mladosti i dalje smatram da su razni lobiji odigrali svoje i trazili dlaku u jajetu, drugo je sto ste im vi to dopustili da je nadju.samocelik je napisao/la: ↑31 maj 2021, 20:09Pa uz određenu naknadu po utakmici ne vidim razlog zašto Uprava NK Čelika ne bi pristala. Posebno u situaciji kad je nama svaka marka dobro došla. Isto tako FK Sarajevo najavi, pošalje upit dobije ponudu, uplati i taj dan koristi stadion.worchester je napisao/la: ↑31 maj 2021, 20:03Znaci tesko da biste im dozvolili da koriste BP cak i da su bili spremni da ucestvuju u odrzavanju terena.
Hvala na odgovoru
Sto se tice ovog sa stadionom, ako je istina, Musija pogrijesio 100%. Nemoj mo zaboraviti, a evo navijaca sarajeva ovdje nek potvrde. Kada je prvi put sarajevo trebalo igrati na BP, sta je bilo? Obratili se gradonacelniku prvo, gdje su dobili odgovor da Čelik upravlja stadionom. Pa je bilo povuci, potegni, dok se nisu obratili Čeliku, gdje su i dobili odgovor. Tako isto i ovdje, uvjeren sam 100% da ste se obratili Čelik, da bi dobili dozvolu uz neku naknadu, jer mi marku gdje mozemo uzeti, uzet cemo je sigurno.