Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

redbull93
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la redbull93 » 31 maj 2021, 20:13

samocelik je napisao/la:
31 maj 2021, 20:09
worchester je napisao/la:
31 maj 2021, 20:03
Znaci tesko da biste im dozvolili da koriste BP cak i da su bili spremni da ucestvuju u odrzavanju terena.
Hvala na odgovoru
Pa uz određenu naknadu po utakmici ne vidim razlog zašto Uprava NK Čelika ne bi pristala. Posebno u situaciji kad je nama svaka marka dobro došla. Isto tako FK Sarajevo najavi, pošalje upit dobije ponudu, uplati i taj dan koristi stadion.
Zao mi je ovo sto se desilo mladosti i dalje smatram da su razni lobiji odigrali svoje i trazili dlaku u jajetu, drugo je sto ste im vi to dopustili da je nadju.

Sto se tice ovog sa stadionom, ako je istina, Musija pogrijesio 100%. Nemoj mo zaboraviti, a evo navijaca sarajeva ovdje nek potvrde. Kada je prvi put sarajevo trebalo igrati na BP, sta je bilo? Obratili se gradonacelniku prvo, gdje su dobili odgovor da Čelik upravlja stadionom. Pa je bilo povuci, potegni, dok se nisu obratili Čeliku, gdje su i dobili odgovor. Tako isto i ovdje, uvjeren sam 100% da ste se obratili Čelik, da bi dobili dozvolu uz neku naknadu, jer mi marku gdje mozemo uzeti, uzet cemo je sigurno.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 31 maj 2021, 20:15

31 maj 2021, 18:52
zenicanin je napisao/la:
31 maj 2021, 18:44
31 maj 2021, 18:10
Ako moze neko da kaze zasto bi celik zabranio mdk da igraju na bilinom?
Nije Celik zabranio, vec niko nije pitao Celika, a morao je. Mladost i Musija moze krivca traziti u velikom lazovu na celu grada koji obecava sve i svasta.
Ok da preformulisem.
Da je mdk pitala upravu celika za stadion da li bi dobili dozvolu?
Vidjet cemo zvanicnu odluku zasto Mladost nije dobila licencu.

Vjerovatno Mladost ne bi dobila dozvolu za koristenje Bilinog polja od Čelika, jer su Čelik i reprezentacija vec dovoljno sati popunili kao dozvoljene termine za travnjak. I klub moze nekom izaci u susret za evropske tekme, ali nikako za ligaske. Ipak, ako se ispostavi da je glavni problem za Mladost bio stadion onda je Musija iskljucivi krivac, jer je morao razgovarati sa vodstvom Čelika. I kad bi ga ovi eventualno odbili, znao bi da mora naci drugu opciju. Ovako je ono sto se zna isao zaobici domacina kao najveci papak. I to domacina koji ima pravni spor sa Gradom i covjekom, a s kojim se isao dogovoriti.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 31 maj 2021, 20:36

Kako li je polumrtvi Željezničar dobio bilo kakvu licencu, veliko je pitanje o kome se nikako ne priča ! ? :hmmmmm:

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 31 maj 2021, 20:39

Ako mi bar jedan od ovih navijaca Mladosti...ili ne mora Mladost,moze i Sarajevo,Celik,Velez..nadje svoj post iz 2018 kad je Borac u direktnom okrsaju na punom Bilinon Polju,izborio 1-1,ostao u Ligi,a za zelenim stolom ovako kao Mladost izbacen...da mi kopira ovdje...evo kunem se da cu reci da ovo nije sport...ovako,uzivam u sledecih 4-8 god...a ako nakon toga i nayebem,navikao ssm...najgore je ispast prvih 5 puta,kasnije se covjek navikne

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 31 maj 2021, 20:40

Shvatam da ljudi iz Doboja kod Kaknja vole svoj klub ali ne shvatam pojedince kao sto je Musija koji traze krivca u drugima, imas klub, zelis da budes u PL a nemas stadion koji zadovoljava takmicenje u PL. Isto se odnosi na Slogu iz Simin Hana, Krupu na Vrbasu. Stvarno ne kontam te ljude. Normanlna stvar je da Celik ne bi dozvolio da igraju na njihovom stadionu i ne znam sta je Musija ocekivao, da ce ljudi iz Celika svrsavati ako im dodje neki Musija sa svojim klubom igrati na Bilinom polju. Frajer mislio da moze proci, neke stvari se ne mogu kupiti..
🔴⚫️

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 31 maj 2021, 20:41

Schlager je napisao/la:
31 maj 2021, 20:39
Ako mi bar jedan od ovih navijaca Mladosti...ili ne mora Mladost,moze i Sarajevo,Celik,Velez..nadje svoj post iz 2018 kad je Borac u direktnom okrsaju na punom Bilinon Polju,izborio 1-1,ostao u Ligi,a za zelenim stolom ovako kao Mladost izbacen...da mi kopira ovdje...evo kunem se da cu reci da ovo nije sport...ovako,uzivam u sledecih 4-8 god...a ako nakon togavi nayebem,navikao ssm...najgore je ispast prvih 5 puta,kasnije se covjek navikne
Eh ovo danas mi niko ne odgovori..koliko je realno da Vico dobije jos jedan mandat poslije ? Sta treba da se desi tj poklopi za to ?
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 31 maj 2021, 20:42

Jel tačno da ovaj Mušija nije trazio dozvolu od Čelika da im uzme stadion?
To ako je tačno tom čovjeku treba neko odlikovanje dati, da sacuvano taj trenutak mudrosti od zaborava. :crazy:
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 31 maj 2021, 20:45

feniksptica je napisao/la:
31 maj 2021, 20:41
Schlager je napisao/la:
Ako mi bar jedan od ovih navijaca Mladosti...ili ne mora Mladost,moze i Sarajevo,Celik,Velez..nadje svoj post iz 2018 kad je Borac u direktnom okrsaju na punom Bilinon Polju,izborio 1-1,ostao u Ligi,a za zelenim stolom ovako kao Mladost izbacen...da mi kopira ovdje...evo kunem se da cu reci da ovo nije sport...ovako,uzivam u sledecih 4-8 god...a ako nakon togavi nayebem,navikao ssm...najgore je ispast prvih 5 puta,kasnije se covjek navikne
Eh ovo danas mi niko ne odgovori..koliko je realno da Vico dobije jos jedan mandat poslije ? Sta treba da se desi tj poklopi za to ?
Kad je bio u onom podcastu Moja garaza rekao je da ima namjeru da vlada 12 godina, ali se smjeskao dok je to pricao. Da li je bio ozbiljan ili se salio ne znam. :mrgreen:
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 31 maj 2021, 20:46

Tristan je napisao/la:
31 maj 2021, 20:45
feniksptica je napisao/la:
31 maj 2021, 20:41
Schlager je napisao/la:
Kad je bio u onom podcastu Moja garaza rekao je da ima namjeru da vlada 12 godina, ali se smjeskao dok je to pricao. Da li je bio ozbiljan ili se salio ne znam. :mrgreen:
Nece ovo trajat 12 godina, il ce se raspast il ce mrtva glava past. 4 godine puna kapa.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 31 maj 2021, 20:47

Wow, fenix glave skida
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 31 maj 2021, 20:49

Otice Nam za 4 godine...mozda preseli investiciju sjevernije.
Karikiram ;)
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 31 maj 2021, 20:50

Wanderson je napisao/la:
31 maj 2021, 18:24
Javier4 je napisao/la:
31 maj 2021, 18:19
Wanderson je napisao/la:
31 maj 2021, 18:11
Azmir u BiH zaposljava skoro 1000 radnika pa vi pogledajte koliko ljudi zivi od Azmirovih plata.
Kome da daje porez? Sarajevskim drzavno-privatnim firmama koje ni jedan KM nisu kao sponzori ulozili u Tuzlu City i Slobodu. Hoce hoce kako da ne.
Kada drzava bude dala Tuzli koliko Sarajevu, Azmir ce prvi raditi po PS, a do tad svako nek trazi rupe u zakonu.
Ma tako i treba , od rata na ovamo SDA (sarajevska Mafija) isto radila sa drzavnim preduzecima sa radnicima rudnika itd. Sve pokrali ali smeta Husic!
Pa pola drzave zivi sa drzavnih (stranackih) jasala, nikad nisu radili, nikad nisu nesto Sami pokrenuli i sad kad je malo zaskripilo krivi im ljudi kao Husic :tokralju:
Covjek finansira jos 10 klubova pored Tuzla Citya, a da mu je problem platiti porez na plate. Jednostavno ne zeli davati pare Sarajlijama da bi ovi kroz BHTelecom i slicne firme novac davali Sarajevu i Zelji.
Azmir je pencilin za Sarajlijice, koji ga na sve nacine diskriminiraju u savezu gdje su napravili trojac Sarajevo-Cazin, Vico, Beus, samo je problem sto je sad Vico u prvom planu, a Sarajlije se moraju zadovoljiti s onim sto ostane.
ustati pa reci Azmir Husic !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 31 maj 2021, 20:52

Riziko je napisao/la:
31 maj 2021, 20:47
Wow, fenix glave skida
Jok, nek te bitke drugi vode ako hoce, ja sam otiso linijom manjeg otpora. Samo govorim previse je nezadovoljnih, previse se prica o svemu samo ne fudbalu. S tendencijom na gore

Nemoj izvrtat rijeci, spinovati i lagati. Lijepo je napisano i svrhu normalne diskusije, ako ne mozes ili prije bih rekao neces, zaobidji ziv bio.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 31 maj 2021, 20:52

Schlager je napisao/la:
Ako mi bar jedan od ovih navijaca Mladosti...ili ne mora Mladost,moze i Sarajevo,Celik,Velez..nadje svoj post iz 2018 kad je Borac u direktnom okrsaju na punom Bilinon Polju,izborio 1-1,ostao u Ligi,a za zelenim stolom ovako kao Mladost izbacen...da mi kopira ovdje...evo kunem se da cu reci da ovo nije sport...ovako,uzivam u sledecih 4-8 god...a ako nakon toga i nayebem,navikao ssm...najgore je ispast prvih 5 puta,kasnije se covjek navikne
Nije bolan schlageru isto, skroz su različiti razlozi, dugovanja i tužbe prema klubu i mjesto odigravanja samo noćnih utakmica.
Ovdje je u pitanju ili politička odluka ili velika bahatost pojedinca. Nebitno, uživajte.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 31 maj 2021, 20:53

Wanderson je napisao/la:
31 maj 2021, 18:24
Javier4 je napisao/la:
31 maj 2021, 18:19
Wanderson je napisao/la:
31 maj 2021, 18:11
Azmir u BiH zaposljava skoro 1000 radnika pa vi pogledajte koliko ljudi zivi od Azmirovih plata.
Kome da daje porez? Sarajevskim drzavno-privatnim firmama koje ni jedan KM nisu kao sponzori ulozili u Tuzlu City i Slobodu. Hoce hoce kako da ne.
Kada drzava bude dala Tuzli koliko Sarajevu, Azmir ce prvi raditi po PS, a do tad svako nek trazi rupe u zakonu.
Ma tako i treba , od rata na ovamo SDA (sarajevska Mafija) isto radila sa drzavnim preduzecima sa radnicima rudnika itd. Sve pokrali ali smeta Husic!
Pa pola drzave zivi sa drzavnih (stranackih) jasala, nikad nisu radili, nikad nisu nesto Sami pokrenuli i sad kad je malo zaskripilo krivi im ljudi kao Husic :tokralju:
Covjek finansira jos 10 klubova pored Tuzla Citya, a da mu je problem platiti porez na plate. Jednostavno ne zeli davati pare Sarajlijama da bi ovi kroz BHTelecom i slicne firme novac davali Sarajevu i Zelji.
Azmir je pencilin za Sarajlijice, koji ga na sve nacine diskriminiraju u savezu gdje su napravili trojac Sarajevo-Cazin, Vico, Beus, samo je problem sto je sad Vico u prvom planu, a Sarajlije se moraju zadovoljiti s onim sto ostane.
Gdje će TC igrati mečeve pred reflektorima kada Tušanj bude zauzet?

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 31 maj 2021, 20:54

FKMLADOSTDK je napisao/la:
31 maj 2021, 20:52
Schlager je napisao/la:
Nije bolan schlageru isto, skroz su različiti razlozi, dugovanja i tužbe prema klubu i mjesto odigravanja samo noćnih utakmica.
Ovdje je u pitanju ili politička odluka ili velika bahatost pojedinca. Nebitno, uživajte.
Frajer nije dobar, podrska Mladosti kao i svim normalnim ljubiteljima sporta. Ne citiraj ga vise, na ignore.
Ti si naša ljubav jedina!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 31 maj 2021, 21:01

fudbalfudbal je napisao/la:
31 maj 2021, 20:54
Schlager je napisao/la:
Frajer nije dobar, podrska Mladosti kao i svim normalnim ljubiteljima sporta. Ne citiraj ga vise, na ignore.
Falice ti ovaj tal Hasic -Musija,poslovno -sportski?...ne budi hinja,nadji svoj post iz 2018 gdje si ovako cvilio za Borcem,kao sad za Mladosti

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 31 maj 2021, 21:04

Meni ovo oko Mladosti i dalje izgleda nevjerovatno, zatecen sam. Klub kao klub je sasvim ok, raja normalna, bore se, imaju nos za iskopati dobrog fudbalera i vec evo napravili par transfera, vise od npr. Veleza i Celika (njih spominjem radi dugogodisnje tradicije igranja u ex ju), na pocetku ulaska u PL imali velike ambicije oko stadiona i onda stali. Steta, jer nasem fudbalu treba sto bolja infrastruktura.
E sad, ne znam jesu li na prvostepenoj pali radi stadiona pa imali rok da nadju alternativu, ali sve i da su imali dogovor sa Kasumovicem pa se ispostavilo da nije validan bez dogovora sa Celikovom, onda se moglo i moralo im izaci u susret i dati odredjen rok da dogovore i sa Celikom ili nadju drugo rjesenje, a ne da i Savez jedva ceka da ih otjera u nizi rang. Najlakse je tako, narocito sad kad je Cetnik na celu Saveza i sigurno da mu je cilj i zelja imati sto vise srpskih klubova u PL, ali ovo je vec cisti bezobrazluk. Ako se ispostavi da je Musija znao da treba sa Celikom dogovoriti, a nije, onda zasluzuju nizi rang i tu se stavlja tacka na tu pricu.

Ja i dalje sumnjam da je nesto drugo po strani, a ne BP i Fuad. Ali je zanimljivo koliko marifetluka se izdesava od samog Vicinog dolaska na celo Saveza, iduincident za incidentom. Da li ce se Sarajevv i/li Velez ocitovati po ovom pitanju, da li ce dici glas u odbranu svog "saveznika" ili ce se pozabaviti svojim problemima/uzivanjima, vidjet cemo. A odgovor znamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 31 maj 2021, 21:11

Skver je napisao/la:
31 maj 2021, 20:40
Shvatam da ljudi iz Doboja kod Kaknja vole svoj klub ali ne shvatam pojedince kao sto je Musija koji traze krivca u drugima, imas klub, zelis da budes u PL a nemas stadion koji zadovoljava takmicenje u PL. Isto se odnosi na Slogu iz Simin Hana, Krupu na Vrbasu. Stvarno ne kontam te ljude. Normanlna stvar je da Celik ne bi dozvolio da igraju na njihovom stadionu i ne znam sta je Musija ocekivao, da ce ljudi iz Celika svrsavati ako im dodje neki Musija sa svojim klubom igrati na Bilinom polju. Frajer mislio da moze proci, neke stvari se ne mogu kupiti..
Zato što su to instant klubovi. Jednom kad ode Mušija, Azmir, Ilić, Gracić, Stanišić onda slijedi prizemljenje u 3-4 rang takmicenja.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 31 maj 2021, 21:16

fudbalfudbal je napisao/la:
31 maj 2021, 20:54
Schlager je napisao/la:
Podrška Mladosti. A Vico će na kraju pokopati Borac. ;)

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: HyperOS i 23 gosta.