Doček prvaka u Ljubuškom
https://www.ljportal.com/video-ljubuski ... aka-39040/
Sljedaća sezona bi mogla biti jedna od igrački najnekvalitetnijih u posljednjih par godina. Konjuh radi dobar posao ,ostavio je sve igrače , Borac uvijek je u u vrhu kao i Izviđač , Sloboda će teško zamijeniti sve igrače koji odu kao i Gračanica ... Igrači odlaze a sve je manje izbora da se nađu zamjene ,bit će opet polovnjaka iz Srbije i CG masu u ligi sljedeće sezone.ham19 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:12Spustena zastava i na ovu sezonu, izvidja osvajac lige, sloboda kupa.
Izvidjac napustaju, golmani grbavac i mandic koji ce put spanije i zegreba, jozinovic u ademaru, soljic isto odlazi u inostranstvo.
Sloboda isto pravi remont, klis u zagreb, halilkovic u italiji, stojanovic i becic isto odlaze, pekic izmedju nekoliko premijerligasa.
Gracanica ostaje bez zivanova i brace bosic, kadric i radicevic isto napustaju.
Bosnu Visoko isto ceka teski remont....ostaje da vidimo veoma zanimljiv prelazni rok.
Ja kolko znam Faljic-Zagreb, Dzanbegovic-Maglaj a s Cickusicem se nikad ne znaEastwichTown je napisao/la: ↑03 jun 2021, 09:07Zna li se gdje ide Faljić iz Krivaje i i da li će golman Džanbegović ostati u Maglaju i gdje ide Čičkušić ?
Nezna se ko vise laze na ovom forumu **** mater ako nijeEastwichTown je napisao/la: ↑03 jun 2021, 17:55Čini mi se da bi mnogo bilo Faljiću da ide odma u Zagreb , pametnije mu je da ide stepenicu po stepenicu...
![]()
Ceka se odlazak Soljica iz Izvidjaca, ako on napusti, faljic je prva zelja IzvidjacaENVER23 je napisao/la: ↑03 jun 2021, 10:36Ja kolko znam Faljic-Zagreb, Dzanbegovic-Maglaj a s Cickusicem se nikad ne znaEastwichTown je napisao/la: ↑03 jun 2021, 09:07Zna li se gdje ide Faljić iz Krivaje i i da li će golman Džanbegović ostati u Maglaju i gdje ide Čičkušić ?
+ Džanbegović iz Maglaja golman ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.