Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Igramo Evropu na Grbavici
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma nemojSkver je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:43Ono u Trebinju je za SIPE bilo i zatvora Zenice, ofirno da ne moze ofirnije, sve ostalo je manje bitno......svrakino1921 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:41Eto Zeljo ce vama izborit u Trebinju opstanakSkver je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:38
Sloboda ispala, nevidjena radost, kazu pukla zastavica, nestalo vode u Trebinju, golman Zelje jadnik ni ne zna iscenirat paradu....Borac ispao administrativno, turcin platio skoli fudbala Dzaja i to je sve ok, ispravno.....kad udruzenje PL popusi e to onda nije ok......Begic godinama sa Prolicem i Beusom namjestao prvenstva i to je ok, sve ostalo nije ok.....
A vi ce te u Lukavici drkat onu stvar
A vi u Lukavici se borili
Pa niste za SIPE
Pa nek Vico napravi neki ligu gdje mogu igrati klubovi samo za koje si ti čuo. Niko drugi nema pravo da igra fudbal. Sva djeca se moraju podjeliti u pet timova. Jer ne mogu igrati za klub za koji niko nije čuo u Banja Luci.Schlager je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:26Ja sam "against modern football",i zaista me nervira sve ovo vezano ca licence,cat 1,cat 4,i pm....ali takvo vrijeme doslo..jaci tlaci...mi prije 3 god poduvali kitu,nepravedno otisli u drugu ligu..niko se nije ni pocesao,iako je Borac medju top 5 BH klubova.. sad se za Mladost pogotovo niko nece pocesat,jer smo prvi put culi za njih 2015...za Rudar Kakanj smo culi,za njih nismo dotad
Mi koji na našu nesreću nismo rođeni Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Zenici i Banja Luci trebamo da po rodjenju odmah izaberemo jedan od klubova iz tih gradova. Jer tako to mora da bude. Ne možeš navijati za klub iz mjesta u kojem si rođen jer niko nije čuo za njeg, ili trebamo navijati za Dinamo, Partizan ili Zvezdu?
Moj post nije bio maliciozan,ali zaista za Rudar Kakanj znam otkad sam se rodio,a za Mladost Doboj Kakanj sam prvi put cuo kad ste usli u Ligu,na prvoj utakmici u BL nam otkinili dva boda (1-1),a ja pao za keca na kladionici za 1,75Wolffire je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:47Pa nek Vico napravi neki ligu gdje mogu igrati klubovi samo za koje si ti čuo. Niko drugi nema pravo da igra fudbal. Sva djeca se moraju podjeliti u pet timova. Jer ne mogu igrati za klub za koji niko nije čuo u Banja Luci.Schlager je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:26Ja sam "against modern football",i zaista me nervira sve ovo vezano ca licence,cat 1,cat 4,i pm....ali takvo vrijeme doslo..jaci tlaci...mi prije 3 god poduvali kitu,nepravedno otisli u drugu ligu..niko se nije ni pocesao,iako je Borac medju top 5 BH klubova.. sad se za Mladost pogotovo niko nece pocesat,jer smo prvi put culi za njih 2015...za Rudar Kakanj smo culi,za njih nismo dotad
Mi koji na našu nesreću nismo rođeni Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Zenici i Banja Luci trebamo da po rodjenju odmah izaberemo jedan od klubova iz tih gradova. Jer tako to mora da bude. Ne možeš navijati za klub iz mjesta u kojem si rođen jer niko nije čuo za njeg, ili trebamo navijati za Dinamo, Partizan ili Zvezdu?
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa i Sloboda je pobjedila Goska u gostimaSchlager je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:46Ono je zlocin bio kad je Sloboda ispala 2012..nece to ovi sa Grbavice i iz Vrapcica priznat nikad,da su prodali i obraz, i guzicu i i 90 godisnju tradiciju,Gosku i Leotaru,da bi vi ispali..ubjedjivace vas ovdje da ste sami o svojoj sudbini odlucivali u Lukavici..jeste qurac...bilo gore nego danas..samo oni posteniSkver je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:38Sloboda ispala, nevidjena radost, kazu pukla zastavica, nestalo vode u Trebinju, golman Zelje jadnik ni ne zna iscenirat paradu....Borac ispao administrativno, turcin platio skoli fudbala Dzaja i to je sve ok, ispravno.....kad udruzenje PL popusi e to onda nije ok......Begic godinama sa Prolicem i Beusom namjestao prvenstva i to je ok, sve ostalo nije ok.....Schlager je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:26Ja sam "against modern football",i zaista me nervira sve ovo vezano ca licence,cat 1,cat 4,i pm....ali takvo vrijeme doslo..jaci tlaci...mi prije 3 god poduvali kitu,nepravedno otisli u drugu ligu..niko se nije ni pocesao,iako je Borac medju top 5 BH klubova.. sad se za Mladost pogotovo niko nece pocesat,jer smo prvi put culi za njih 2015...za Rudar Kakanj smo culi,za njih nismo dotad
Kolo prije
Ibrakovic izjavio-pobjeze zec sa raznja
da odlucivali smo sami o sebi a znamo kako je tad bilo sta se sve namještalo samo da mi ispadnemo pa te sezone ako se sjecam Sarajevo - Borac X dogovoriše da i jedni i drugi odu u Evropu .. Mi i da smo izgubili 1-0 opet bi ispali spremalo se 3-3 u prijedoru ako se dobro sjecam. Navijaci Veleza se ogradili od toga zato ih cjenim i poštujem nisu dali navijacima da izadju sa stadiona dok ovi svog trenera prozvaše sir Alex Ferguson eto im Fergusona ne moze evropu izboriti uzme malo odmora pa ode vrati se vidi ne moze meda napusti klub veliki Amar Osim !Schlager je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:46Ono je zlocin bio kad je Sloboda ispala 2012..nece to ovi sa Grbavice i iz Vrapcica priznat nikad,da su prodali i obraz, i guzicu i i 90 godisnju tradiciju,Gosku i Leotaru,da bi vi ispali..ubjedjivace vas ovdje da ste sami o svojoj sudbini odlucivali u Lukavici..jeste qurac...bilo gore nego danas..samo oni posteniSkver je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:38Sloboda ispala, nevidjena radost, kazu pukla zastavica, nestalo vode u Trebinju, golman Zelje jadnik ni ne zna iscenirat paradu....Borac ispao administrativno, turcin platio skoli fudbala Dzaja i to je sve ok, ispravno.....kad udruzenje PL popusi e to onda nije ok......Begic godinama sa Prolicem i Beusom namjestao prvenstva i to je ok, sve ostalo nije ok.....Schlager je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:26Ja sam "against modern football",i zaista me nervira sve ovo vezano ca licence,cat 1,cat 4,i pm....ali takvo vrijeme doslo..jaci tlaci...mi prije 3 god poduvali kitu,nepravedno otisli u drugu ligu..niko se nije ni pocesao,iako je Borac medju top 5 BH klubova.. sad se za Mladost pogotovo niko nece pocesat,jer smo prvi put culi za njih 2015...za Rudar Kakanj smo culi,za njih nismo dotad
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Pišeš gluposti. Oni jesu sami odlucivali jer su cak mogli izgubiti jedan razlike koliko se sjecam. Sto ne umanjuje da su nasi lopovi tada prodali utakmicu. Dabogda ih na lijekove trosili svi koji su uzeli pare, mi navijaci smo svoj obraz sacuvali je.bali smo im mater na poluvremenu i jasno dali do znanja sta mislimo, i malo ces naci ovakvih situacija u nasoj drzavi da se digne navijacka grupa na svoj klub zbog lopovluka kojim se namjerava povaliti neko treci.Schlager je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:46Ono je zlocin bio kad je Sloboda ispala 2012..nece to ovi sa Grbavice i iz Vrapcica priznat nikad,da su prodali i obraz, i guzicu i i 90 godisnju tradiciju,Gosku i Leotaru,da bi vi ispali..ubjedjivace vas ovdje da ste sami o svojoj sudbini odlucivali u Lukavici..jeste qurac...bilo gore nego danas..samo oni posteniSkver je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:38Sloboda ispala, nevidjena radost, kazu pukla zastavica, nestalo vode u Trebinju, golman Zelje jadnik ni ne zna iscenirat paradu....Borac ispao administrativno, turcin platio skoli fudbala Dzaja i to je sve ok, ispravno.....kad udruzenje PL popusi e to onda nije ok......Begic godinama sa Prolicem i Beusom namjestao prvenstva i to je ok, sve ostalo nije ok.....Schlager je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:26Ja sam "against modern football",i zaista me nervira sve ovo vezano ca licence,cat 1,cat 4,i pm....ali takvo vrijeme doslo..jaci tlaci...mi prije 3 god poduvali kitu,nepravedno otisli u drugu ligu..niko se nije ni pocesao,iako je Borac medju top 5 BH klubova.. sad se za Mladost pogotovo niko nece pocesat,jer smo prvi put culi za njih 2015...za Rudar Kakanj smo culi,za njih nismo dotad

-
- Kontakt:
I taman da Gasala povedemo za Mostar, da pravilo U21 ispunimo

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Prije nego Vico postane kriv sto se Zemlja okrece oko Sunca,a ne obratno, forumski puk trebao bi da zna niti jedna komisija nije jedan lik.
https://www.nfsbih.ba/savez/komisije/
Recimo ove komisije za licenciranje. Da li se zaista imputira da jedan lik naredi svim ovim 12 osoba da krse propis uz ovakav sastav komisija. Pretjeruje se.

https://www.nfsbih.ba/savez/komisije/
Recimo ove komisije za licenciranje. Da li se zaista imputira da jedan lik naredi svim ovim 12 osoba da krse propis uz ovakav sastav komisija. Pretjeruje se.

Zadnja izmjena: zlajci, dana/u 31 maj 2021, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
tuzlanska Sloboda
Šlager piše totalne gluposti već duže vrijeme, posebno po pitanju Veleža. Trigerovali smo ga i od tad ne zna je li pošao ili došao ...
Mladost ludost
- Beduin
- Kontakt:
Lazes, ja se par puta pocesao po mudima u vasu cast.Schlager je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:26Ja sam "against modern football",i zaista me nervira sve ovo vezano ca licence,cat 1,cat 4,i pm....ali takvo vrijeme doslo..jaci tlaci...mi prije 3 god poduvali kitu,nepravedno otisli u drugu ligu..niko se nije ni pocesao,iako je Borac medju top 5 BH klubova.. sad se za Mladost pogotovo niko nece pocesat,jer smo prvi put culi za njih 2015...za Rudar Kakanj smo culi,za njih nismo dotad
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
vi ste se ogradili i veliko poštovanje od mene dok su ovi drugi to odobravali i zato im je sad sjajna situacija !Rodjeni81 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:58Pišeš gluposti. Oni jesu sami odlucivali jer su cak mogli izgubiti jedan razlike koliko se sjecam. Sto ne umanjuje da su nasi lopovi tada prodali utakmicu. Dabogda ih na lijekove trosili svi koji su uzeli pare, mi navijaci smo svoj obraz sacuvali je.bali smo im mater na poluvremenu i jasno dali do znanja sta mislimo, i malo ces naci ovakvih situacija u nasoj drzavi da se digne navijacka grupa na svoj klub zbog lopovluka kojim se namjerava povaliti neko treci.Schlager je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:46Ono je zlocin bio kad je Sloboda ispala 2012..nece to ovi sa Grbavice i iz Vrapcica priznat nikad,da su prodali i obraz, i guzicu i i 90 godisnju tradiciju,Gosku i Leotaru,da bi vi ispali..ubjedjivace vas ovdje da ste sami o svojoj sudbini odlucivali u Lukavici..jeste qurac...bilo gore nego danas..samo oni posteniSkver je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:38
Sloboda ispala, nevidjena radost, kazu pukla zastavica, nestalo vode u Trebinju, golman Zelje jadnik ni ne zna iscenirat paradu....Borac ispao administrativno, turcin platio skoli fudbala Dzaja i to je sve ok, ispravno.....kad udruzenje PL popusi e to onda nije ok......Begic godinama sa Prolicem i Beusom namjestao prvenstva i to je ok, sve ostalo nije ok.....![]()
Sve otprilike tacno,osim ovog za Sarajevo -Borac 2 -2 da je oboma trebalo za Evropu..nije...Borac je kolo prije toga obezjedio Evropu,taman da je na Kosevu bilo 18-0 za Sarajevo...ali njima je trebao bar bod,da se sjebe Olimpic koji je osluskivao rezultatsamirr je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:58da odlucivali smo sami o sebi a znamo kako je tad bilo sta se sve namještalo samo da mi ispadnemo pa te sezone ako se sjecam Sarajevo - Borac X dogovoriše da i jedni i drugi odu u Evropu .. Mi i da smo izgubili 1-0 opet bi ispali spremalo se 3-3 u prijedoru ako se dobro sjecam. Navijaci Veleza se ogradili od toga zato ih cjenim i poštujem nisu dali navijacima da izadju sa stadiona dok ovi svog trenera prozvaše sir Alex Ferguson eto im Fergusona ne moze evropu izboriti uzme malo odmora pa ode vrati se vidi ne moze meda napusti klub veliki Amar Osim !Schlager je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:46Ono je zlocin bio kad je Sloboda ispala 2012..nece to ovi sa Grbavice i iz Vrapcica priznat nikad,da su prodali i obraz, i guzicu i i 90 godisnju tradiciju,Gosku i Leotaru,da bi vi ispali..ubjedjivace vas ovdje da ste sami o svojoj sudbini odlucivali u Lukavici..jeste qurac...bilo gore nego danas..samo oni posteniSkver je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:38
Sloboda ispala, nevidjena radost, kazu pukla zastavica, nestalo vode u Trebinju, golman Zelje jadnik ni ne zna iscenirat paradu....Borac ispao administrativno, turcin platio skoli fudbala Dzaja i to je sve ok, ispravno.....kad udruzenje PL popusi e to onda nije ok......Begic godinama sa Prolicem i Beusom namjestao prvenstva i to je ok, sve ostalo nije ok.....
Samo mu spomeni utakmice protiv Veleža ove sezone, i odmah se iz Šlagera pretvori u Caspera...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Beduin je napisao/la: ↑31 maj 2021, 22:01Lazes, ja se par puta pocesao po mudima u vasu cast.Schlager je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:26Ja sam "against modern football",i zaista me nervira sve ovo vezano ca licence,cat 1,cat 4,i pm....ali takvo vrijeme doslo..jaci tlaci...mi prije 3 god poduvali kitu,nepravedno otisli u drugu ligu..niko se nije ni pocesao,iako je Borac medju top 5 BH klubova.. sad se za Mladost pogotovo niko nece pocesat,jer smo prvi put culi za njih 2015...za Rudar Kakanj smo culi,za njih nismo dotad

Haha. Nek si mu rekao.
Borac je tad zasluzio opstanak na terenu, a Čelik je zasluzio da ispadne. Taj duel na Bilinom polju je bas to i pokazao, ali kad su nam tad klub vodili Turcin uz pomoc vrlog nam gradonacelnika onda je ocekivati spletkarenje. Medjutim, to spletkarenje je islo sa vasim tadasnjim predsjednikom Vicom i to nemojte ignorisati. Zbog Dzaje je Borac izgubio licencu odnosno ovi grobari naseg kluba su izletili kesh, a ti sam skontaj ko je bio u talu i zasto su ovi iz Dzaje odmah nakon toga postigli dogovor s Borcem. Ko misli da je Dzaja mogao zajebati Borca i Vicu, koji je tad handrio i Lesinare kako je stigao onda zivi u zabludi. Morala je ta shema ici preko Vice, jer da se on tu nije nasao, ne bi ovi mogli dogovoriti taj dil. Kako god, i jedni i drugi su kriminogeni faktori.Schlager je napisao/la: ↑31 maj 2021, 20:39Ako mi bar jedan od ovih navijaca Mladosti...ili ne mora Mladost,moze i Sarajevo,Celik,Velez..nadje svoj post iz 2018 kad je Borac u direktnom okrsaju na punom Bilinon Polju,izborio 1-1,ostao u Ligi,a za zelenim stolom ovako kao Mladost izbacen...da mi kopira ovdje...evo kunem se da cu reci da ovo nije sport...ovako,uzivam u sledecih 4-8 god...a ako nakon toga i nayebem,navikao ssm...najgore je ispast prvih 5 puta,kasnije se covjek navikne
Ono sto kao navijac svog kluba zelim svom klubu, ali i svakom drugom, je to da mu bude po zasluzi, jer sreca i tuga idu pod ruku. To je sport, fudbal i prestiz.
Zadnja izmjena: Steelman, dana/u 31 maj 2021, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Rodjeni, Rodjeni kraj Miljacke Rodjeni...
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Hvala Zelji na gostoprimstvu
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Kome smeta Evropski Zeljeznicar ?
Trenutno korisnika/ca: aqarius, bhfanatic14, delko, JavierBosnia, jurisicduska, mnon46, Morpheus, NazorUso, rishovski, Rodman, ubipara i 97 gostiju.