BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
I ja sam isto nekako bio da vidim njega. Kako sam ja razumio on je vec duzi period povrijedjen ali valjda su se nadali da ce biti spreman, da se radi o takvoj povredi da bi se moglo stici. Ispostavilo se da ipak nije.
Divi kutiju/konzervu snus-a kod Ahmeda u lijevom dzepu. Fudbaler a jos i Skandinavac. Nije nikako moglo proci bez togaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 maj 2021, 17:18
Mora se priznati da je Mirso odhranio dobrog mangupa.
Po stasu se vidi da je igrač.
“Dogodio se peh jer ima povredu zadnje lože već dvadesetak dana. Bio je u kontaktu sa selektorom i mi smo se nadali da će biti sanirana povreda. No, lječnička služba nam je rekla da se teško može uključiti i kako sada stvari stoje, nećemo na njega moći računati u ove dvije utakmice”.
Taman opravdano da se zovne jos jedan zamjenski menadjerski premijerligaski ...EdinjoBos je napisao/la: ↑28 maj 2021, 20:08Jedan od debitanata, Dario Šarić, već neko vrijeme ima povredu zadnje lože i tu je sa saigračima, no teško da će zaigrati u ova dva meča.
“Dogodio se peh jer ima povredu zadnje lože već dvadesetak dana. Bio je u kontaktu sa selektorom i mi smo se nadali da će biti sanirana povreda. No, lječnička služba nam je rekla da se teško može uključiti i kako sada stvari stoje, nećemo na njega moći računati u ove dvije utakmice”.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
1:01:14 timestamp. Eto šta nam Miske kaže.
I on se smije, hebiga, može im se.
Doduše kaže ova nova generacija, Nijemaca, Austrijanaca i Šveđana su bolji. Oni nemaju s kim u Sarajevu mahalat.
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
ko prati zvezde granda... isti Mahir Mulalić.. inače momak ubi kako pjeva hahahahShogun je napisao/la: ↑28 maj 2021, 19:32Divi kutiju/konzervu snus-a kod Ahmeda u lijevom dzepu. Fudbaler a jos i Skandinavac. Nije nikako moglo proci bez togaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 maj 2021, 17:18
Mora se priznati da je Mirso odhranio dobrog mangupa.
Po stasu se vidi da je igrač.![]()
J@b@ sportiste kojim je vrhunac reprezentativne karijere krkat' se po ilidzanskim restoranima 'mjesto nadmetat' se s Ronaldom, Messijem, Neymarom ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 maj 2021, 11:521:01:14 timestamp. Eto šta nam Miske kaze
I on se smije, hebiga, može im se.
Doduše kaže ova nova generacija, Nijemaca, Austrijanaca i Šveđana su bolji. Oni nemaju s kim u Sarajevu mahalat.![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Jesil' se toliko zazelio pobjede da je ovako ofirno prizivas ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 maj 2021, 19:17Samo se nadam da ćemo više dobiti Crnu Goru pa da napokon mogu maknuti ovaj potpis.
ja navijam za dva glatka poraza:-)DaVinci je napisao/la: ↑29 maj 2021, 23:12Jesil' se toliko zazelio pobjede da je ovako ofirno prizivas ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 maj 2021, 19:17Samo se nadam da ćemo više dobiti Crnu Goru pa da napokon mogu maknuti ovaj potpis.![]()
Bice glatka i bez navijanja ...babino je napisao/la: ↑29 maj 2021, 23:44ja navijam za dva glatka poraza:-)DaVinci je napisao/la: ↑29 maj 2021, 23:12Jesil' se toliko zazelio pobjede da je ovako ofirno prizivas ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 maj 2021, 19:17Samo se nadam da ćemo više dobiti Crnu Goru pa da napokon mogu maknuti ovaj potpis.![]()
Kakva država takva i reprezentacija, za njih još samo mogu navijati bakice koje nemaju pojma da li je prijateljska ili takmičarska utakmica, nešto dijaspore i SDA Uhljebi kojima kriminal i talovi nisu ništa strani...
Što je najgore ako napravimo u kvalifikacijama a sumnjam par dobrih rezultata i slično, sve će se ovo zaboraviti brzo i opet ćemo pričati o sjajnoj atmosferi dok nas opet neka Finska ili Kazahstan ne spuste na zemlju.
Protiv Danske će to biti Finac Vijanen.
Bitno je da oni uzivaju a za rezultate nek se sikira onaj kome je stalo do njih ...
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Anoniman, aqarius, atomac123, Beduin, boki86, bordobijeli, Cautinho, CHR, cole-ch, Confiance, COYGBiH, Cwirek, Daduli, DeeWa, delko, denza, Doktorinho, Edincapitano, FerdinandF, fukare987, galia95, General505, GoldenLilies, Hajdeee, haklamas, HariTz, HordasFks, Hrammm1921, invincible1921, inzomni, Jegres, Jet2Holiday, kakarut, lakilone, Ledara, leo1946, Lynx, Majstorinho, mexy_whites, MokraKifla, Mostarska, myself, N3R3D, Napapijri, nerkolfc, Rauber33, RaymondRed, RaZuti, s4mke, Sheyi, signalidunapark, THEC, tuzlanskinacin, ultrazonfa, VolimBiH96, voltron30, xinxee, Zaboljesutra, zikerrz21 i 526 gostiju.