FK Mladost DK
Re: FK Mladost DK
Najbolja opcija je da s Celikom napravite jedan klub i igrate kod ozracenih na Bilinom. Mladi Celik da se zove, djeluje simpa. A nek Crvena Legija bude jedna podgrupa Robije svakako ne mogu sacuvat ono malo krpa sto imaju.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Zabavi se svojim usdanim klubom koji bez sudija ne ni posteno nikad Mladost pobijedio. I odigrajte vec jednom neku evropsku utakmicu na toj evropskoj grbavici. Ah, da...
BHF

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Imaš ti išta drugo u životu osim Seje, foruma i gospodara familije?
The saddest thing in life is wasted talent.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
To se slavlje završilo, nakon najvećeg ovosezonskog uspjeha pobjedom nad Krupom, na svom stadionu? Čestitam, stvarno ste nas sve, pozitivno iznenadili.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Jest frajer naporan. Inače ne obraćam pažnju na "padobrance", al' ovaj je baš uporan.
#samoRudar #zauvijek
- kupus army
- Kontakt:
Navodno nisu neki igraci potpisali reprogram za dugovanja.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
- Kontakt:
I dalje nije zvanično. Niko neće da se oglasi.
- L' Imperator
- Kontakt:
Je l' uopšte održana ta sjednica danas?!
Nije valjda da su donijeli odluku, a da ne smiju objaviti zvanično na stranici N/FS.
Nije valjda da su donijeli odluku, a da ne smiju objaviti zvanično na stranici N/FS.
#samoRudar #zauvijek
Koja sprdnja od lige i saveza,nezz samo koja je svrha igranja iste na ovaj nacin..Izboris opstanak na terenu i onda te neka komisija izbaci,tolike sudijske lakrdije i greske i svaki tim manje vise ostecen i niko nije odgovaro za greske.Podrska za MDK,pozdrav iz slobodarske Tuzle.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- L' Imperator
- Kontakt:
Čudi me što nisu npr. Koševo prijavili za noćne utakmice.
Svakako Olimpika nema više, a mislim da su i u boljim odnosima sa Sarajevom već sa Čelikom.
Svakako Olimpika nema više, a mislim da su i u boljim odnosima sa Sarajevom već sa Čelikom.
#samoRudar #zauvijek
nešto kontam da se ovo znalo unaprijed dovoljno je skoknuti do prve lige federacije i vidjeti sta se dešavalo proslo kolo u Orašju i zbog cega su oni zapeli protiv Goška i igrali na sve samo da dodju do pobjede tj opstanka koji im sad vidi u zraku.. Moje neko misljenje ali hajd ga znaj sta je u pitanju koji je razlog zasto se niko ne oglašva i ne kaze konkretno zbog cega niste dobili tu licencu sad ispadaju dva iz Federacije (Slaven ispao i Orašje ili Capljina.. )
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kazu u saopstenju "vidimo se iduce.sezone u pl", samouvjereni su, optimista sam.
BHF
Svatio bi da su u pitanju dugovanja, ili nesto pontom pitanju... ali tek tako da vas sutnu je odron od saveza
podrska za Mladost iz Tesnja
Dobro nam dodje i ovo udruženje. Ne znam ko je vise stao uz nas Velez ili Sarajevo.
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma kakvo Udruženje, promašaj totalni. Samo kazne svi dobili.
I ako vam moradnu dati licencu, mogu misliti kakvo ćete suđenje imati sljedeće sezone. Ovo dosad je sve super bilo.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
L' Imperator je napisao/la: ↑31 maj 2021, 23:19Čudi me što nisu npr. Koševo prijavili za noćne utakmice.
Iako FK Mladost Doboj Kakanj ima postignut dogovor sa Gradom Zenicom u vezi korištenja stadiona Bilino polje, FK Sarajevo na raspolaganje stavlja i Olimpijski stadion Asim Ferhatović Hase za utakmice ekipe Mladosti.
Pored toga, FK Sarajevo još jednom moli Nogometni savez Bosne i Hercegovine da se obezbijede isti uslovi za sve klubove, te da zaštita integriteta takmičenja bude primarni cilj svih nas.

#samoRudar #zauvijek
Juce o tome razmisljam...
BHF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.