30 milja neko rece, taman za rezija, a i da imamo evropsko ljeto.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jači od ratova, režima i partija !!!!
@vanja gdje vi igrate evropske utakmice ovo ljeto?? Da necete i vi kod komsija??
Kakvo je ovo svrsavanje na najbolji stadion u nasoj dragoj bih 

Oni se ne pitaju, savez renta Grbavicu. I tako će biti još koju godinu.
Laku noc dobri narode
-
- Kontakt:
kolko je plata fanimu bila, mislim na zadnju isplacenu, mozemo li se nagodit, nece mu puno trebat da se odvikne od kvartalnog placanja valjda
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ne možete ga vi plaćati.killafrommanilla je napisao/la: ↑31 maj 2021, 23:33kolko je plata fanimu bila, mislim na zadnju isplacenu, mozemo li se nagodit, nece mu puno trebat da se odvikne od kvartalnog placanja valjda
Što ne bi čovjek pristao i na manju platu, ali da je redovna. Sad je i u lošoj materijalnoj situaciji, nije je vidio mjesecima.killafrommanilla je napisao/la: ↑31 maj 2021, 23:33kolko je plata fanimu bila, mislim na zadnju isplacenu, mozemo li se nagodit, nece mu puno trebat da se odvikne od kvartalnog placanja valjda
Ako ga necete tuci moze i duplo manjakillafrommanilla je napisao/la: ↑31 maj 2021, 23:33kolko je plata fanimu bila, mislim na zadnju isplacenu, mozemo li se nagodit, nece mu puno trebat da se odvikne od kvartalnog placanja valjda
Dva radnicka kluba,dva giganta i treba da se paze.Zajedno smo prosli mnogo toga,razne rezime i lopovluke.1921-1922

Mogu 1000Km na banku, 10ak tisuca ce skucat svaki mjesec na ruke (imaju oni donatore), jos nek mu nabace i stimulaciju, eto para. Prevaranti su to stari.fks74 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 23:34Ne možete ga vi plaćati.killafrommanilla je napisao/la: ↑31 maj 2021, 23:33kolko je plata fanimu bila, mislim na zadnju isplacenu, mozemo li se nagodit, nece mu puno trebat da se odvikne od kvartalnog placanja valjda
-
- Kontakt:
Jbt mrtvi Gibraltar ima 4 predstavnika u evropskim takmičenjima ko i mi....
-
- Kontakt:
fks74 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 23:34Ne možete ga vi plaćati.killafrommanilla je napisao/la: ↑31 maj 2021, 23:33kolko je plata fanimu bila, mislim na zadnju isplacenu, mozemo li se nagodit, nece mu puno trebat da se odvikne od kvartalnog placanja valjda
eto vidim vi mozete al vam se nesto ne da

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Leteći start vas vodi u Evropu
Vadi vadi pasošeeeeeeeeeee
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu