Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2020/2021
Kažu navijači juventusa da bi samo james m9gao igrati kod njjh nazad i da imaju vise wc igraca od chelsea također je chelsea imo lagan raspored tj porto...a oni ispali od porta dobri su 

Messi, Alaba, Modric

I to sve nakon sto je Chelsea osvojio jednu od najdominantnijih titula u LP ikada.
- bez sudijske pomoci
- bez ikakvih preokreta, nikada nisu bili u minusu, non-stop imali kontrolu nad svakom utakmicom
- protivnici u knock-out fazi nisu stvorili 3 100%-tne sanse
- na sve to izbacen prvak i viceprvak Spanije, a u finalu dobili prvaka Engleske
Definitivno TOP3 osvajac LP svih vremena.
Nisam neka referentna tačka što se tiče ove i prethodne sezone LP jer klupski fudbal skoro pa i ne pratim, ali mislim da je bilo puuuuuuuuuuuuuno dominantnijih ekipa od ovog Čelzija. Čak sam siguran da bi svi šampioni od 2010. do 2020. godine bez većih problema savladali ovogodišnji Čelzi. Barca iz 2011. i Bayern iz 2013. su bukvalno druga galaksija naspram trenutnog Čelzija.
Ok, dobili su Atletico, Real i City, ali je činjenica da je fudbal poprilično kvalitetom opao, te da je korona poprilično začinila i ovu sezonu, tako da meni taj parametar ne igra neku ulogu. Ali treba čestitati šampionima, zasluženo nego šta, samo ne treba potezati svakakve izjave nakon svega ovoga.
Ok, dobili su Atletico, Real i City, ali je činjenica da je fudbal poprilično kvalitetom opao, te da je korona poprilično začinila i ovu sezonu, tako da meni taj parametar ne igra neku ulogu. Ali treba čestitati šampionima, zasluženo nego šta, samo ne treba potezati svakakve izjave nakon svega ovoga.
"We need to suffer. And we need to fight."
Bas ko sto rece, ne treba potezat sa svakakvim izjavamaCaptain4 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 02:56Nisam neka referentna tačka što se tiče ove i prethodne sezone LP jer klupski fudbal skoro pa i ne pratim, ali mislim da je bilo puuuuuuuuuuuuuno dominantnijih ekipa od ovog Čelzija. Čak sam siguran da bi svi šampioni od 2010. do 2020. godine bez većih problema savladali ovogodišnji Čelzi. Barca iz 2011. i Bayern iz 2013. su bukvalno druga galaksija naspram trenutnog Čelzija.

Apsolutno. Da bi nasli slabiji tim u prethodnih 10 sezona nabasali bi opet na Chelsea sa Di Matteom.Captain4 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 02:56Nisam neka referentna tačka što se tiče ove i prethodne sezone LP jer klupski fudbal skoro pa i ne pratim, ali mislim da je bilo puuuuuuuuuuuuuno dominantnijih ekipa od ovog Čelzija. Čak sam siguran da bi svi šampioni od 2010. do 2020. godine bez većih problema savladali ovogodišnji Čelzi. Barca iz 2011. i Bayern iz 2013. su bukvalno druga galaksija naspram trenutnog Čelzija.
https://en.wikipedia.org/wiki/2011%E2%8 ... .C._season
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne bih ih poredio. Svakako 2 najbolja veznjaka u ovom trenutku. 

- Shategabri
- Kontakt:
I šta, sad kao zbog šuplje statistike bolji Kimmich od Kantea 

Koševo Zapad
Zaslužio je ovaj igrač trofej LP i zlatnu medalju.

- Shategabri
- Kontakt:
Pa taj City se satra da osvoji LP, pa nikako ne ide. Guardiola od kako je otišao iz Barse pokušava i ništa. No limit je imao da u tome uspije.Captain4 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 02:56Nisam neka referentna tačka što se tiče ove i prethodne sezone LP jer klupski fudbal skoro pa i ne pratim, ali mislim da je bilo puuuuuuuuuuuuuno dominantnijih ekipa od ovog Čelzija. Čak sam siguran da bi svi šampioni od 2010. do 2020. godine bez većih problema savladali ovogodišnji Čelzi. Barca iz 2011. i Bayern iz 2013. su bukvalno druga galaksija naspram trenutnog Čelzija.
Juventus godinama pokušava, na kraju su odriješili kesu i za CR koji je istina prošao svoj zenit kad je došao kod njih, ali i takav itekako odličan, pa opet mrka kapa.
Ne bih ja obezvrijeđivao ničije osvajanje LP, itekako je teško doći na tron Evrope.
A tek odbraniti...al eto Real je tri puta za redom, to je nešto što će teško ko u skorije vrijeme uspjeti.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Ne znam šta se keslaš na Modrića, on je tu sasvim zasluženo.
Koševo Zapad
Kante i Pogba ako osvoje Euro idu u razgovor sa Xavi i Iniestom
not
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Shategabri je napisao/la: ↑01 jun 2021, 11:24Ne bih ja obezvrijeđivao ničije osvajanje LP, itekako je teško doći na tron Evrope.Captain4 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 02:56Nisam neka referentna tačka što se tiče ove i prethodne sezone LP jer klupski fudbal skoro pa i ne pratim, ali mislim da je bilo puuuuuuuuuuuuuno dominantnijih ekipa od ovog Čelzija. Čak sam siguran da bi svi šampioni od 2010. do 2020. godine bez većih problema savladali ovogodišnji Čelzi. Barca iz 2011. i Bayern iz 2013. su bukvalno druga galaksija naspram trenutnog Čelzija.
Samo mislim da je pregrubo povlačiti paralele i uvlačiti Čelzi u top3 ekipe ikad koje su osvojile LP. Njihovo osvajanje LP je lijepa fudbalska priča.Ali treba čestitati šampionima, zasluženo nego šta, samo ne treba potezati svakakve izjave nakon svega ovoga.

"We need to suffer. And we need to fight."
Pretjerano je reći da je ovaj Chelsea među najboljim osvajačima LP, ali isto tako definitivno nije među najslabijim. Samo četiri gola primljena u ovoj sezoni mislim da je to najmanji broj primljenih golova ikada jednog kluba koji je osvojio LP.
Zadnja izmjena: TheShed, dana/u 01 jun 2021, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa eto, imaju jednog igrača koji je baš obilježio ovu LP, imaju širok roster i dubinu ekipe i to se pokazalo kao njihov najjači adut.
I naravno čovjek koji je sve to uklopio. Koji zna da igra s onim što ima.
Šta sad, Bayernova titula od prošle godine je impresivna, oni su nekakav dream team, a ovaj Chelsea nije?!
Šuplja
I naravno čovjek koji je sve to uklopio. Koji zna da igra s onim što ima.
Šta sad, Bayernova titula od prošle godine je impresivna, oni su nekakav dream team, a ovaj Chelsea nije?!
Šuplja

Koševo Zapad
Najjace su mi rasprave cija je titula impresivnija
Ljudi su uzeli 2 LP i to je jedino vrijedno pomena. Pa vise su sad zasluzili nego 12'. Nije bilo na srecu, vec su stvarno pokazali da su najbolji.

Ljudi su uzeli 2 LP i to je jedino vrijedno pomena. Pa vise su sad zasluzili nego 12'. Nije bilo na srecu, vec su stvarno pokazali da su najbolji.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.