molit Boga da dozvole navijacima da napune stadion, jer od navijaca iz Hercegovine i Sarajeva plus Dijaspora koja se nalazi tad u Bosni...nema sumnje da bi stadion bin krcat....cak mnogi navijaci Zelje bi bili na mecu.Hantraga je napisao/la: ↑31 maj 2021, 23:12Ako postoji gram pameti, već sada će i Velež (pogotovo), a i Sarajevo, vršiti pritisak da se omogući igranje utakmica pred navijačimaA, sasvim sigurno neće moći puni kapacitet.
A realnost je da bi napunili i 30.000 hladno, jer evo kod mene od jučer po viber grupama, na društvenim mrežama, svi se raduju uspjehu Veleža, a sve navijači SarajevaRaja to doživljava ko neki prkos, ko inat, pobjedu nakon duge borbe ideje o Bosni, a ne samo pobedju Veleža.
I, nadam se da bajka neće kratko trajati, da će biti i sreće u žrijebu, a i pameti da se prođe što dalje (a da ne pričamo o neiskustvu).
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Iskrene čestitke igračima,stručnom štabu i mudrom vođstvu na čelu sa El Presidentem na postignutom uspjehu i još više na načinu na koji je ostvaren. Čestitkama se pridružuje i prijateljski narod Sjeverne Koreje, CK i Mladi vođa. Vođa je pratio većinu utakmica jer je veliki ljubitelj sporta i njegov komentar je da S.Koreja vrtić prema BH Savezu. Ovdje je sve jasno i po P.S. - u. Vođin vojni klub uvijek pobjeđuje, navijči dolaze uredno obučeni, nema navijanja, nereda, jednostavno diktatura. Ali u BA ko fol neka demokratija a lopovluk i poganluk žešči. Pola klubova je mlađih od mojih unuka, neki su na brzinu promijenili dresove, orijentacije, kvaliteta primjerena najgoroj ligi na planeti.Vođa cijeni samo Slobodu i Velež.
Ja cijenim da je ovo temeljac za nove uspjehe. Onomad je neki nazovi novinar napisao da je nogomet uništio petokraku u Mostaru. Ali...Velež je neuništiv, neka čudna ptica, nešto između Bodlerovog Albatrosa i Feniksa. Neka živi slobodarski Mostar i klub takvog grada - FK Velež. Rođeni, najrođeniji naši.
Ja cijenim da je ovo temeljac za nove uspjehe. Onomad je neki nazovi novinar napisao da je nogomet uništio petokraku u Mostaru. Ali...Velež je neuništiv, neka čudna ptica, nešto između Bodlerovog Albatrosa i Feniksa. Neka živi slobodarski Mostar i klub takvog grada - FK Velež. Rođeni, najrođeniji naši.
Evo jedan dobar prijedlog za upravu kluba kako namaket extra para za 100 godisnjicu sljedece godine
da se izradi jedan jako dobar dres posvecen 100 godisnjici..koji ce plijeniti oci sto se kaze i da se to prodaje narednu godinu , siguran sam da bi zaradio klub dobre love ...puno bi siguran sam i dijaspore kupovalo to.
da se izradi jedan jako dobar dres posvecen 100 godisnjici..koji ce plijeniti oci sto se kaze i da se to prodaje narednu godinu , siguran sam da bi zaradio klub dobre love ...puno bi siguran sam i dijaspore kupovalo to.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
VelezovoDijete
- Kontakt:
BRAVO na ideji !Konzerva je napisao/la: ↑01 jun 2021, 11:39Evo jedan dobar prijedlog za upravu kluba kako namaket extra para za 100 godisnjicu sljedece godine
kada bi se dres prodavao 50 km i nek se takvih proda 20 000 a siguran sam da to moze lahko se uraditi jer masa navijaca ima u dijaposri kojima ne bi tesko bilo kupiti, pa cak da se rade mini verzije, i za djecu, pa bi i djeci kupovali od 25km...
nek 20 000 x 50 = 1 000 000 km
znaci samo 1 milion maraka moze pasti od prodaje dresova koji ako se uradi kako treba u znaku sto godisnjice moze vrlo lahko klub kapitalizovat stogodisnjicu.
nek 20 000 x 50 = 1 000 000 km
znaci samo 1 milion maraka moze pasti od prodaje dresova koji ako se uradi kako treba u znaku sto godisnjice moze vrlo lahko klub kapitalizovat stogodisnjicu.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Sretno Kroševski! 
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Kad se sjetim utakmice sa Newcastle United osim utakmice i euforije prvo sjecanje mi je nekoliko auta navijaca Veleza , zezancija, pivo itd, lijepa vremena. Nadam se da ce biti dozvoljeno navijacima da se na neki nacin oduzim, pruzim podrsku a i prvi put pogledam utakmicu sa manje "srkleta" nego kad igra Zeljo. Sretno i nadam se da cete igrati na Grbavici.
Volim Zeljeznicar
Jako dobar golman, ozbiljna konkurencija Bogdanovicu bi bio
Nagradni fond Konferencijske lige: Sarajevo, Velež i Široki zaradit će najmanje po 250.000 eura
Kao što je poznato, Široki Brijeg i Velež proteklog vikenda su se pridružili Sarajevu te će sljedeće sezone nastupati u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, dok će prvak Borac u kvalifikacije za Ligu prvaka.
Kao što je poznato, Široki Brijeg i Velež proteklog vikenda su se pridružili Sarajevu te će sljedeće sezone nastupati u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, dok će prvak Borac u kvalifikacije za Ligu prvaka.
Konferencijska liga je novo UEFA-ino takmičenje koje ima pristojan nagradni fond, mada nešto manji od onoga u Evropskoj ligi.
Široki, Velež i Sarajevo minimalno će zaraditi po 250.000 eura. U slučaju eliminacije u prvom pretkolu Konferencijske lige klubovi će dobiti po 150.000 eura, plus još 100.000 eura za učešće u jednom pretkolu.
Ukoliko ostvare plasman u drugo pretkolo, zaradit će još po 350.000 eura, a u treće 550.000 eura. Plasman u play-off Konferencijske lige donosi pravo bogatstvo od 750.000 eura.
velike pare su u pitanju za nase uslove, POD MORANJEM kvalitetno pojacati se prije pocetka evropskih utakmica plus moras se pojacati ako mislis ciljati na titulu za 100 godisnjicu...a to ti se poslije sve moze mnogostruko vratiti ...ko ne riskira ne profitira....Hasicu odrijesi kesu da se prosetamo ligom i namaknemo paru u evropi.
Konferencijska liga je novo UEFA-ino takmičenje koje ima pristojan nagradni fond, mada nešto manji od onoga u Evropskoj ligi.
Široki, Velež i Sarajevo minimalno će zaraditi po 250.000 eura. U slučaju eliminacije u prvom pretkolu Konferencijske lige klubovi će dobiti po 150.000 eura, plus još 100.000 eura za učešće u jednom pretkolu.
Ukoliko ostvare plasman u drugo pretkolo, zaradit će još po 350.000 eura, a u treće 550.000 eura. Plasman u play-off Konferencijske lige donosi pravo bogatstvo od 750.000 eura.
velike pare su u pitanju za nase uslove, POD MORANJEM kvalitetno pojacati se prije pocetka evropskih utakmica plus moras se pojacati ako mislis ciljati na titulu za 100 godisnjicu...a to ti se poslije sve moze mnogostruko vratiti ...ko ne riskira ne profitira....Hasicu odrijesi kesu da se prosetamo ligom i namaknemo paru u evropi.
Zadnja izmjena: Konzerva, dana/u 01 jun 2021, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
Koji su termini utakmice ili više njih ovisno kako to ide?
Kako god poželio sam se evropskih tekmi na svojoj Grbavici, volio bih pogledati
Kako god poželio sam se evropskih tekmi na svojoj Grbavici, volio bih pogledati
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Nista od njega, u21 golman dolazi. Volio bih da dovedemo Strahinju Manojlovića.
Ti si naša ljubav jedina!
-
VelezovoDijete
- Kontakt:
NIsam nikad vidio fudbalera da može popit ko Zajmović
. Đe ovu tarabu s nama da povezuju.
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Dobar golman, al nmz. Nosio dres međugoraca.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
on moze da bude zamjena pravom napadacu , ozbiljnijem napadacu u klubu kojim pretendira napadati Tituui sljedece godine.VelezovoDijete je napisao/la: ↑01 jun 2021, 14:26NIsam nikad vidio fudbalera da može popit ko Zajmović![]()
bude li zajmovic jedini napadac , titulu mozemo odmah prekriziti.
100% tako je, tamo sa navijacima o nama pjevao lose pa da nama dodje
Je li tebi dobar Mbappe, ali iskrenoKonzerva je napisao/la: ↑01 jun 2021, 14:34on moze da bude zamjena pravom napadacu , ozbiljnijem napadacu u klubu kojim pretendira napadati Tituui sljedece godine.VelezovoDijete je napisao/la: ↑01 jun 2021, 14:26NIsam nikad vidio fudbalera da može popit ko Zajmović![]()
bude li zajmovic jedini napadac , titulu mozemo odmah prekriziti.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
Mostarac1974
- Kontakt:
Mama ti je retard.
-
VelezovoDijete
- Kontakt:
Ma samo pod uslovom da Georgijević ode i ako je ovaj jeftiniji, Georgijevića bih čuvao da bude drugi špic i to da ulazi kad ganjamo rezultat uz glavnom napadaća jer ima sve karakteristike za to. Malo vremena imamo, a ne smijemo da griješimo, ne sada
-
VelezovoDijete
- Kontakt:
Volim kad ljudi sami opravdaju pogrdne epitete, čestitam retardu, položio si
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.