Za svako po nešto.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Uradili su isto što i Barcelona prošle godine.messilla je napisao/la: ↑01 jun 2021, 14:10Debeli je cudan izbor u najmanju ruku. Jasno da se ne dovodi kao dugorocno rjesenje, sumnjam da ce provesti neke ozbiljnije promjene koje bi znacile neku vrstu tranzicije, a dolazi na znacajno slabiji roster.
Po meni je Raul bolje rjesenje. Das mu da odradi sezonu bez pritiska i malo se uhoda, a onda dovedes nekoliko ozbiljnijih pojacanja.
Zajebano je kad su nosioci poprilicno izraubani, a glavno pojacanje ti gore od Dembelea.
Vjerovatno je naredna sezona prelazna. Očekuje da to Carlo ishendla. I ja mislim da to nije riješenje, al eto.messilla je napisao/la: ↑01 jun 2021, 14:10Debeli je cudan izbor u najmanju ruku. Jasno da se ne dovodi kao dugorocno rjesenje, sumnjam da ce provesti neke ozbiljnije promjene koje bi znacile neku vrstu tranzicije, a dolazi na znacajno slabiji roster.
Po meni je Raul bolje rjesenje. Das mu da odradi sezonu bez pritiska i malo se uhoda, a onda dovedes nekoliko ozbiljnijih pojacanja.
Zajebano je kad su nosioci poprilicno izraubani, a glavno pojacanje ti gore od Dembelea.
S tom razlikom, što je Carlo jedno 20X vece trenersko ime od žutog klošara, covjek koji je osvajao titule, ostavio traga u prethodnim klubovima.Donnie Darko je napisao/la: ↑01 jun 2021, 14:28
Uradili su isto što i Barcelona prošle godine.
Doveli lika koji je sretan što je uopšte ponuđena prilika, nije u poziciji da ima ikakve posebne zahtjeve što se tiče transfera i pojačanja, i na koga se može sve svaliti kada flopa. Lik se obrukao u EPL ove sezone, imao negativnu gol razliku sa Evertonom i završio iza Leedsa, i danas opet u Madridu.
Slažem se, ali Koeman je barem dao šansu mlađim igračima.Donnie Darko je napisao/la: ↑01 jun 2021, 14:28Uradili su isto što i Barcelona prošle godine.
Doveli lika koji je sretan što je uopšte ponuđena prilika, nije u poziciji da ima ikakve posebne zahtjeve što se tiče transfera i pojačanja, i na koga se može sve svaliti kada flopa. Lik se obrukao u EPL ove sezone, imao negativnu gol razliku sa Evertonom i završio iza Leedsa, i danas opet u Madridu.
Pa već dvije godine je sa Castillom. Koliko može biti spremniji za godinu dana? Može mu značiti ako će biti pomoćnik, ali ništa se ne može porediti mjestom glavnog trenera. Pitanje je koliko zapravo Carlo može donijeti više u odnosu na Raula. Mislim može trenutno, ali da li će to biti dovoljno za neki trofej?Shategabri je napisao/la: ↑01 jun 2021, 15:17Mada donekle ima i smisla ako se u budućnosti planira graditi ekipa sa Raulom kao trenerom. Vjerovatno je procjena da još nije spreman za seniorsku ekipu i onda daj provjereno trenersko ime.
Budimo realni, Everton je ekipa bez ambicija, sklepana zbrda zdola, Carlo je trener za ekipe sa ambicijama. Sad koliko je tu ostalo goriva vidjećemo.
Javier Tebas (predsjednik La Lige): "Barcelona i Real Madrid trebaju biti zabrinuti. Ne isključuje se mogućnost da ih UEFA izbaci iz Lige prvaka."
"Moje mišljenje je da će biti izbačeni iz pomenutog takmičenja."
Ne bi pogledo vise ni jedne utakmice LP,a vjerujem da navijaci Reala,Barce i Juventusa imaju slicna razmisljanja ukoliko se usrani slovenac odluci da se bode sa rogatim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.