Jako inteligentan odgovor. Molio bih te da me ne citiras ukoliko nemas argumentovano misljenje koje se ne ogleda u armiji smileyea. Tako se raja smijala i kada se spominjao Bradonjic, Bagaric i slicni koji su takodjer svemirski brod za igrace koje mi imamo na tim pozicijama, pa smo dobili to sto smo dobili. Vjerujem da si ti jedan od onih koji ocekuju mega pojacanja tipa Vukusic i slicni. Za vas imam poruku da se trgnete iz dubokog sna.Tarpi1234 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 15:12Napapijri je napisao/la: ↑01 jun 2021, 14:53Zachara napusta Siroki Brijeg. Ima li iko u ovom klubu da reaguje? Pa dovedite Brkica i ovog, s njima nema fule, znas kakvi su. Zachara je odlican igrac, iako mu statistika nije bila nesto narocito, imao je i peh s povredom, ali je za Handzica i Mesanovica svemirski brod.![]()
![]()
e svasta
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Oba igraca nemaju nas pasos.
- TheNorthFace
- Kontakt:
Brkić je igrač vrijedan da zauzima mjesto stranca. Vrijedniji od Pejovića sigurno, ali ima još pola godine ugovora.
1946
Ma care ne ocekujem mega pojacanja al da ti je Zachary ovaj pojacanje koji u sirokom nije mogao ostati e jbg..ja bih mlade uz 2,3 bas dobra igraca pa nek igraju..volio bih Catakovica da vrate ..al I to je nerealno ja mislim..al.zachara pa on nije bio ni prva postava sirokogNapapijri je napisao/la: ↑01 jun 2021, 15:35Jako inteligentan odgovor. Molio bih te da me ne citiras ukoliko nemas argumentovano misljenje koje se ne ogleda u armiji smileyea. Tako se raja smijala i kada se spominjao Bradonjic, Bagaric i slicni koji su takodjer svemirski brod za igrace koje mi imamo na tim pozicijama, pa smo dobili to sto smo dobili. Vjerujem da si ti jedan od onih koji ocekuju mega pojacanja tipa Vukusic i slicni. Za vas imam poruku da se trgnete iz dubokog sna.Tarpi1234 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 15:12Napapijri je napisao/la: ↑01 jun 2021, 14:53Zachara napusta Siroki Brijeg. Ima li iko u ovom klubu da reaguje? Pa dovedite Brkica i ovog, s njima nema fule, znas kakvi su. Zachara je odlican igrac, iako mu statistika nije bila nesto narocito, imao je i peh s povredom, ali je za Handzica i Mesanovica svemirski brod.![]()
![]()
e svasta
Početak saradnje sa Školama fudbala, 11 dodatnih stručnih profila u Akademiji
Nakon nekoliko sastanaka predstavnika Škola fudbala i FK Sarajevo dogovoren je početak saradnje sa pet škola sa područja grada Sarajeva.
Škola fudbala Valter, J Academy Sarajevo, ŠF Bambinosi, ŠF Sparta i Academica Sarajevo otvorit će svoja vrata i pružiti priliku svim bivšim polaznicima ŠF Asim Ferhatović Hase da svoj trenažni proces nastave u okviru svojih omladinskih selekcija.
Sva djeca bit će pod stalnim nadzorom stručnog štaba Omladinskih selekcija Bordo tima.
Kao što je prethodno najavljeno, od početka naredne takmičarske sezone Akademija FK Sarajevo nosit će ime po bivšem igraču i legendi Kluba, Asimu Ferhatoviću Hasetu. Treninzi mladih igrača bit će realizovani unutar selekcija od U-12 do U-19.
Formiranjem U-16 i U-18 selekcija igrači će nastavljati trenažni proces u okviru Akademije što će omogućiti kontinuitet u razvoju igrača.
Od ljeta 2021. godine stručnom štabu selekcija Akademije pridružuje se ukupno 11 novih stručnih profila. Stručni štab svake selekcije Akademije od sada će imati i pomoćnog trenera, fitness trenera i trenera golmana.
Glavni cilj Akademije FK Sarajevo Asim Ferhatovic Hase i u budućnosti bit će razvoj i afirmacija mladih igrača, te njihovo priključenje prvom timu.
U narednom periodu planirana je implementacije nekoliko projekata u okviru Trening centra Butmir o čemu će više detalja biti poznato naknadno.
https://fksarajevo.ba/omladinski-pogon/ ... emiji/6095
Nakon nekoliko sastanaka predstavnika Škola fudbala i FK Sarajevo dogovoren je početak saradnje sa pet škola sa područja grada Sarajeva.
Škola fudbala Valter, J Academy Sarajevo, ŠF Bambinosi, ŠF Sparta i Academica Sarajevo otvorit će svoja vrata i pružiti priliku svim bivšim polaznicima ŠF Asim Ferhatović Hase da svoj trenažni proces nastave u okviru svojih omladinskih selekcija.
Sva djeca bit će pod stalnim nadzorom stručnog štaba Omladinskih selekcija Bordo tima.
Kao što je prethodno najavljeno, od početka naredne takmičarske sezone Akademija FK Sarajevo nosit će ime po bivšem igraču i legendi Kluba, Asimu Ferhatoviću Hasetu. Treninzi mladih igrača bit će realizovani unutar selekcija od U-12 do U-19.
Formiranjem U-16 i U-18 selekcija igrači će nastavljati trenažni proces u okviru Akademije što će omogućiti kontinuitet u razvoju igrača.
Od ljeta 2021. godine stručnom štabu selekcija Akademije pridružuje se ukupno 11 novih stručnih profila. Stručni štab svake selekcije Akademije od sada će imati i pomoćnog trenera, fitness trenera i trenera golmana.
Glavni cilj Akademije FK Sarajevo Asim Ferhatovic Hase i u budućnosti bit će razvoj i afirmacija mladih igrača, te njihovo priključenje prvom timu.
U narednom periodu planirana je implementacije nekoliko projekata u okviru Trening centra Butmir o čemu će više detalja biti poznato naknadno.
https://fksarajevo.ba/omladinski-pogon/ ... emiji/6095
Škola "Asim Ferhatović- Hase" se danas gasi, roditelji dječaka poslali pismo javnosti
Oglasili se roditelji dječaka iz škole koju gasi FK Sarajevo
Roditelji polaznika škole "Asim Ferhatović- Hase" koja će danas biti ugašena oglasili su se pismom.
Pismo prenosimo u cijelosti
- Jutro, 01.06.2021.g. za nekog obično sarajevsko jutro, tmurno, oblačno. Za nas, za 250 dječaka, tužno, pretužno jutro.
Od danas više nepostoji jedan od simbola grada Sarajeva, danas je FK Sarajevo ostao bez svojih temelja.
Od danas, 01.06.2021.g. više nepostoji Škola fudbala „Asim Ferhatović Hase“. Škola sa svojom dugom tradicijom, škola sa imenom „najvećeg“ u FK Sarajevo.
Od danas nema škole koja je svima prkosila u ratu , ali u miru kojekakvim mešetarima je zasmetala.
Od danas više nema na Koševu djece koja su sa najvećim ponosom nosila taj grb. Otjeraše ih tamo neki koji su došli odnekle. Otjeraše ih samo zato što vole Sarajeo.
Od danas više nema onog našeg Sarajeva, od danas postoji neko drugo Sarajevo.
Od danas opet živimo za dan kada će se vratiti „ono naše“ Sarajevo a samo pravi navijači , samo prave Sarajlije znaju značenje ovoga „ono naše“.
Šta je Sarajevo bez djece, šta je Sarajevo bez svojih temelja?
Neka je na sramotu svima nama, Vama, koji smo dozvolili da se ovo desi.
Poruka onim koji su je ugasili je da želimo da Vas stigne makar jedna suza ovih dječaka, teška je to kazna a opet mala za ovo što ste im uradili.
Svi smo rođeni da jednom umremo, a ČAST ovih dječaka i vasa BRUKA će da žive zauvijek.
SVI IDEALI SVIJETA NISU VRIJEDNI SUZE JEDNOG DJETETA!!!
SARAJEVO ĆE BITI SVE DRUGO ĆE PROĆI…
ASIM FERHATOVIĆ HASE: “Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati, stoji u pismu.
sport 1
Roditelji polaznika škole "Asim Ferhatović- Hase" koja će danas biti ugašena oglasili su se pismom.
- Jutro, 01.06.2021.g. za nekog obično sarajevsko jutro, tmurno, oblačno. Za nas, za 250 dječaka, tužno, pretužno jutro.
Od danas više nepostoji jedan od simbola grada Sarajeva, danas je FK Sarajevo ostao bez svojih temelja.
Od danas, 01.06.2021.g. više nepostoji Škola fudbala „Asim Ferhatović Hase“. Škola sa svojom dugom tradicijom, škola sa imenom „najvećeg“ u FK Sarajevo.
Od danas nema škole koja je svima prkosila u ratu , ali u miru kojekakvim mešetarima je zasmetala.
Od danas više nema na Koševu djece koja su sa najvećim ponosom nosila taj grb. Otjeraše ih tamo neki koji su došli odnekle. Otjeraše ih samo zato što vole Sarajeo.
Od danas opet živimo za dan kada će se vratiti „ono naše“ Sarajevo a samo pravi navijači , samo prave Sarajlije znaju značenje ovoga „ono naše“.
Poruka onim koji su je ugasili je da želimo da Vas stigne makar jedna suza ovih dječaka, teška je to kazna a opet mala za ovo što ste im uradili.
Svi smo rođeni da jednom umremo, a ČAST ovih dječaka i vasa BRUKA će da žive zauvijek.
ASIM FERHATOVIĆ HASE: “Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati, stoji u pismu.
sport 1
Mora se klub malo vise pratiti da bi se dobili odgovori na neka pitanja.2015g pred gostovanje zvijezdi iz gradačca su potpisali ugovor mislim da je bio na 3,5godine.Ugovor i finansije su zavisile od rezultata i uspjeha mislim da niko nema bolji sponzorski ugovor u ligi i vjerovatno je produzen jer je davno istekao taj prvi potpis.Nije npr kao gazprom u zvijezdi ali je za nase uslove bio fin ugovor e sad u zadnje vrijeme kako sta ne znam kao ni mnoge druge manje bitne stvari.
Sto prije shvatite da je slijedeca sezona (a mozda i slijedece) batal bice vam 'lakse'.
Zaboravite neka mega-giga pojacanja to prvo. Drugo,zaboravite titulu.
Ako se uspjednu malo posloziti pa da se afirmise par mladih igraca koji ce se moci prodati i usput izbori Evropa to ce biti veliki uspjeh.
Jednostavno nema para! Vlasnik ili fkt ne moze da prebaci pare ili je neka muljaza u pitanju,a ovi nisu sposobni da namaknu pare na neki drugi nacin.
Sad Boga mole da se javi neko da prodaju Kovu,Andreja,Fanima. To im je jedina vadiona.
Samo je problem sto se vrlo izvjesno moze desiti da ostanemo bez par igraca koji ce,ako budu htjeli i ako se nekako ne dogovore,definitivno dobiti ciste papire kroz tuzbu jer imaju sve argumente za to.
I nece oni nesto drasticno promijeniti svoje ponasanje prema javnosti i navijacima. Onaj press je bio samo jer su se uprpali bili da i njima neko ne dode u posjetu pa da malo smire situaciju i da Nam malo sa njihovih leda skine teret odgovornosti.
Vrlo tezak i frustrirajuci period je pred nama.
Ako se uspjednu malo posloziti pa da se afirmise par mladih igraca koji ce se moci prodati i usput izbori Evropa to ce biti veliki uspjeh.
Jednostavno nema para! Vlasnik ili fkt ne moze da prebaci pare ili je neka muljaza u pitanju,a ovi nisu sposobni da namaknu pare na neki drugi nacin.
Sad Boga mole da se javi neko da prodaju Kovu,Andreja,Fanima. To im je jedina vadiona.
Samo je problem sto se vrlo izvjesno moze desiti da ostanemo bez par igraca koji ce,ako budu htjeli i ako se nekako ne dogovore,definitivno dobiti ciste papire kroz tuzbu jer imaju sve argumente za to.
I nece oni nesto drasticno promijeniti svoje ponasanje prema javnosti i navijacima. Onaj press je bio samo jer su se uprpali bili da i njima neko ne dode u posjetu pa da malo smire situaciju i da Nam malo sa njihovih leda skine teret odgovornosti.
- TinoSexSusic
- Kontakt:
Imamo i vidovitu Dzemilu medju forumasimazagorski je napisao/la: ↑01 jun 2021, 16:13Sto prije shvatite da je slijedeca sezona (a mozda i slijedece) batal bice vam 'lakse'.

"Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!"
Za Bordo-Bijele boje i Sarajevo grad!!!
Za Bordo-Bijele boje i Sarajevo grad!!!
Na zalost koliko vidim, imamo i nojeve.TinoSexSusic je napisao/la: ↑01 jun 2021, 16:20Imamo i vidovitu Dzemilu medju forumasimazagorski je napisao/la: ↑01 jun 2021, 16:13Sto prije shvatite da je slijedeca sezona (a mozda i slijedece) batal bice vam 'lakse'.
Vrlo tezak i frustrirajuci period je pred nama.![]()

Todorovic i mujakic napustili hajduk, evo prvog ispita za oronulu upravu. Domaci igraci - a duplo bolji. Na potezu ste
NEMA NAZAD
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nadolazite lagano do krucijalnog problema. Zasto su glavni odgovorni za taj kikiriki idalje tu!? Uzeli milione od evrope, vise od milion od one dvojice i kod nas igraci igraju za kikiriki, tuze nas nasi, stvorio se skoro milionski dug. Alo!?
NEMA NAZAD
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisu oni preskupi a Nihad je naše dijete, možda bude nešto od njega. Dobro bi uletio umjesto Miličevića.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samo eto da se oni u klubu posloze,nikakav problemMortemHz je napisao/la: ↑01 jun 2021, 16:34Nisu oni preskupi a Nihad je naše dijete, možda bude nešto od njega. Dobro bi uletio umjesto Miličevića.

- PeppermintSA
- Kontakt:
Zato što ti samo za plate mjesečno treba 600.000 km.holyman je napisao/la: ↑01 jun 2021, 16:32Nadolazite lagano do krucijalnog problema. Zasto su glavni odgovorni za taj kikiriki idalje tu!? Uzeli milione od evrope, vise od milion od one dvojice i kod nas igraci igraju za kikiriki, tuze nas nasi, stvorio se skoro milionski dug. Alo!?
- 19BordoBijeli46
Zukanovic je napisao/la: ↑01 jun 2021, 16:07Škola "Asim Ferhatović- Hase" se danas gasi, roditelji dječaka poslali pismo javnosti
sport 1
Smoriše roditelji oko te škole,fakat.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Znači, evropa i prodaja igrača 4 miliona a na plate i doprinose 7 miliona. Prošle godine korona, svi uredno dobili lovu a prihodi nikakvi.holyman je napisao/la: ↑01 jun 2021, 16:32Nadolazite lagano do krucijalnog problema. Zasto su glavni odgovorni za taj kikiriki idalje tu!? Uzeli milione od evrope, vise od milion od one dvojice i kod nas igraci igraju za kikiriki, tuze nas nasi, stvorio se skoro milionski dug. Alo!?
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Bordo10, bordobijeli, fks74, Google Adsense [Bot], Hajdeee, hase73, Komercijala19, MokraKifla, Serha, Vanja8 i 91 gost.