Niti nas interesuje da igramo pod BB, niti bi ikad okupatore pitali. Čuj sa okupatorima pričati.
Znao sam ko će jedini razumjeti, bez da kreće u veću ofanzivusvrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 16:49Rođeni svaka cast
Hajd nam ugovorite sa Borusijom Dortmund da igramo za 100 godisnjicu kluba
Vi igrajte Europu besplatno na Grbavici
*p!p!t@* je napisao/la: ↑01 jun 2021, 16:50Znao sam ko će jedini razumjeti, bez da kreće u veću ofanzivusvrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 16:49Rođeni svaka cast
Hajd nam ugovorite sa Borusijom Dortmund da igramo za 100 godisnjicu kluba
Vi igrajte Europu besplatno na Grbavici![]()
Pa ugasi internet, idi prošetaj kroz stari grad, ili što je realnije zalij kavade u Rodoču... Šta si se zalijepio na svaki post ko prdeš za gaće.
On ko onaj "Ante iz Mostara", ne znam koja je bila emisija
A mozes li da zamislis da igrate na Grbavici protiv Zrinjskog i na jugu dizete parolu upucenu nama i pjevate Rodjeni su smrdljive pi.cke ?dejavu je napisao/la: ↑01 jun 2021, 13:42ako je ikako moguce probaj da se stavis na nase mjesto i zamjeni timove sa rivalima pa ces mozda vidjeti. Danas je to izblijedilo, ali uvijek neki flesbek iz podsvijesti te opali kad se povezujes sa Velezom. Nije to nikakva mrznja, djecije ponasanje ili sta vec.
ne mogu ni da zamislim da citava Grbavica pjeva npr. Bice Borac qrac sampion dok ih pobjedjujemo, a Sarajevo preuzima prvo mjesto..ali kao sto napisah znate vi na sta mi mislimo![]()
Ne vidjeh da se iko osim tebe upalio, znači da samo tebe radi.
Upit je poslan i Emeriku Gudelju u London, ali odgovora nema kao i za sve po pitanju kluba na cijem je celu.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 17:10Nakon što je jučer Drugostepena komisija za licenciranje uskratila licencu za nastup u Premijer ligi u sezoni 2021/22. za FK Mladost, FK Sarajevo je izrazio nezadovoljstvo načinom donošenja takve odluke te pružio potpunu podršku klubu iz Doboja kod Kaknja.
"Nogometni savez Bosne i Hercegovine još uvijek nije zvanično naveo razlog donošenja takve odluke, a na osnovu informacija dostupnih u momentu, kao glavni razlog spominje se stadion na kojem se trebaju igrati susreti", navode iz Bordo kluba.
Mladost DK nije dobila licencu za nastup u Premijer ligi, Radnik ostaje u eliti
Iako Mladost ima postignut dogovor s Gradom Zenicom u vezi s korištenjem stadiona Bilino Polje, FK Sarajevo na raspolaganje stavlja i Olimpijski stadion "Asim Ferhatović Hase" za utakmice ekipe Mladosti.
"Još jednom molimo Nogometni savez Bosne i Hercegovine da osigura iste uslove za sve klubove te da zaštita integriteta takmičenja bude primarni cilj svih nas", poručili su iz kluba s Koševa.
Al nisu pitali nacelnika Opcine Centar
![]()
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, jurisicduska, Paromlinac i 31 gost.