FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Velež nas mrzi iz dna duše,ljudi su braća pitara,a mi im želimo dobrodošlicu....
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Lik je trol registrovan prije 10 dana samo administraciji treba 1000 dana da to skonta.
Nesto s tobom nije uredu,kakav ba trol,sta god se napise da nije po necijem odmah se kaze trol jer nema se sta drugo

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Ja to namirišem već u povoju. Nešto razmišljam da otvorim školu za otkrivanje trolova, prepoznam ih poslije tri objave. Najinteresantnije mi je kada trol ima dva i više registrovanih nikova pa se oni kao prepiru između sebe i imaju različite stavove.
Jarane nisi ti dobar,ali svakako sve najbolje

FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
@Valter, U koju kategoriju idu "navijaci" i "simpatizeri" Zelje koji pisu "Forza Velez" i slicne nebuloze?
@Ljozee, Znas li mozda u kakvom smo sastavu otisli na ovaj turnir kup prijateljstva za juniore?

@Ljozee, Znas li mozda u kakvom smo sastavu otisli na ovaj turnir kup prijateljstva za juniore?
Sto je najbitnije poveli su.malog Kocevica sa juniorima na ovaj turnir

Spadaju u kategoriju onih starijih i iskusnijih kojima je prioritet svako pomirenje među braćom. Velež doživljavam kao BH klub i što je jako važno dolazi iz dijela Mostara koji nam je nulti prioritet a i sam znaš da naša liga ima pola klubova koji se ne osjećaju baš BH klubovima.
Ovo Forza Velež odnosi se naravno na njegovo učestvovanje u Europi poslije 33 godine, tako da iskreno ne vidim u tome neku nebulozu.
Sarajevo Celiku za igranje na Bilinom polju placalo 54 000 po utakmici.Kada bi mi naplatili pola dobro jeTristan10 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 15:22I ja ne vidim neki problem sto ce Velez igrati na Grbavici, ne vidim sto se uopste toliko raspravlja o tome. Imas klub koji igra utakmicu, njihov stadion ne ispunjava uslove, i normalno da je im dopustis igranje na svom stadionu. Isto kao sto bi i mi negdje trazili da smo u slicnoj situaciji.
U ovom trenutku po nas je najmanji problem sto igra Velez na nasem stadionu.
Mjau !
- MocMahale444
A Valter bi guze dao da pokaze kako je on merhametli

Velezovci ismijavaju Zelju, vrijedjaju Osima (Ivicu).
Lizu se s pitarima i zajednicki siju mrznju prema nama.
@admir imam ja i rodjaka i prijatelja velezovaca pa sta sad? Da im kolac kupim

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Treba razdvojiti navijače i klub. Veležu izdati Grbavicu, neka ljudi igraju na njoj evropske utakmice kad vec željini manekeni ne mogu izboriti evropu. Stadion i jest sređen za evropskih utakmica. Pogurati malo Velež, šta ima veze.
A to šta je bilo prije 5,10 godina, ko je kome yebavo familije na tribima, ko se s kim ganjao, tukao, toga je vazda bilo i toga ce biti.
A to šta je bilo prije 5,10 godina, ko je kome yebavo familije na tribima, ko se s kim ganjao, tukao, toga je vazda bilo i toga ce biti.
Velika istina,ljudi su pitari broj 2,ismijavaju nas na svakom koraku po komentarima nas oslovljavaju sa "pichke sa Grbavice",ismijavaju Osima naravno Ivicu i mi im zelimo dobrodoslicu,za mene licno nikad nisu dobrodosliMocMahale444 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 20:37
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
kad več ovolki odoše bolji od njega trebo je onda i Juričić jedino ako nije plan opstanak ili kantonalna ligu u toj opciji može igrati
- MocMahale444
Muki15 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 20:45Velika istina,ljudi su pitari broj 2,ismijavaju nas na svakom koraku po komentarima nas oslovljavaju sa "pichke sa Grbavice",ismijavaju Osima naravno Ivicu i mi im zelimo dobrodoslicu,za mene licno nikad nisu dobrodosliMocMahale444 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 20:37
Razumijem ja ove da hoce pokazati plemenitost naseg kluba ali tebe nazivaju svakakvim imenima, vrijedjaju legende kluba, udruzeni sa pitarima i sta sve ne. Zna se kako kamen leti al eto.
aBd inshAllah da pobjede na Grbavici, to im zelim.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Merhamet znači samilost prema nekome. Velež će platiti igranje na Grbavici tako da se ne radi o merhametluku. Moje pisanje je samo u svrhu popravljanja odnosa među navijačkim grupama, bolji odnosi između Sarajlija i Mostaraca, tako da se više ne dešavaju stvari kao vrijeđanje Ivice ili bilo kog drugog sa bilo ćije strane. Drugačiji stav samo doprinosi još većem jazu. Malo nas je u BiH mislim da nam to ne treba.MocMahale444 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 20:37
A Valter bi guze dao da pokaze kako je on merhametli![]()
@admir imam ja i rodjaka i prijatelja velezovaca pa sta sad? Da im kolac kupim![]()
Zbog toga me to i cudi jer bi po nekom nepisanom pravilu stariji trebali da su pametniji i iskusniji. Bilo ko, ko je bio na gostovanju u Mostaru zna da nas docekuju kao neprijatelje, bukvalno na noz, pjevaju bice Zeljo qrac sampion u trenutku kad Zrinjski preuzima prvo mjesto, lizu se sa pitarima, itd..Valter je napisao/la: ↑01 jun 2021, 20:03Spadaju u kategoriju onih starijih i iskusnijih kojima je prioritet svako pomirenje među braćom. Velež doživljavam kao BH klub i što je jako važno dolazi iz dijela Mostara koji nam je nulti prioritet a i sam znaš da naša liga ima pola klubova koji se ne osjećaju baš BH klubovima.
Ovo Forza Velež odnosi se naravno na njegovo učestvovanje u Europi poslije 33 godine, tako da iskreno ne vidim u tome neku nebulozu.
Nakon svega toga pricati o nekim nultim prioritetima, bratstvu, jedinstvu, itd, je debilno..
Upravo tako, da nam je to najveći problem gdje bi nam kraj bio
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!