Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2020/2021
Ma iniesta je ta klasa o kome se treba pricat. Xavi je tu samo pokupio kajmak.

Ne mogu se ti tipovi igrača porediti, Iniesta je maestro i čarobnjak, a uz njega je i Xavi dobro igrao, dok Kante ima sasvim drugu ulogu i trenutno je u toj svojoj ulozi najbolji na svijetu, dok je Pogba čudak koji može odigrati na vrhunskom nivou, a već sljedeću utakmicu hodati po terenu.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Problem je sto je Pogba sam izdominirao Xavia i Iniestu
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Pogba je ****, eto sta je on. Nemojte biti smijesni i porediti ga sa xavijem i iniestom, blamirate se bezveze
- Shategabri
- Kontakt:
Upravo tako, Kante najviše podsjeća na Makelelea, dok su ovi drugi tip igrača.Iraola je napisao/la: ↑01 jun 2021, 14:52Ne mogu se ti tipovi igrača porediti, Iniesta je maestro i čarobnjak, a uz njega je i Xavi dobro igrao, dok Kante ima sasvim drugu ulogu i trenutno je u toj svojoj ulozi najbolji na svijetu, dok je Pogba čudak koji može odigrati na vrhunskom nivou, a već sljedeću utakmicu hodati po terenu.
Na stranu to što će Pogba ostati upamćeni više kao još jedan Balotelli.
Koševo Zapad
Pogba je svjetski sampion i vjerovatno Evropski nakon ovog ljeta. Nema se tu sta puno dodati, najveca steta je sto je otisao u United koji je u padu inace bi imao dosta vise uspjeha sa Juventusom i njegov kvalitet neb dolazio u pitanje.
Ja sam mislio da si ti samo loš troler, ali ispada da si pored toga i retardiran. Izvini, nećemo te ubuduće vrijeđati, jer nije lijepo zaostalim osobama govoriti ružne stvari.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Xavi i Iniesta su dvostruki Evropski i svjetski prvaci.
Pored toga imaju po 4 klempe, 9 liga i mizernih 17 kupova.
Kao što rekoh, tu je to negdje, 30 trofeja gore dole

Napisao sam ako osovoje Euro, Kante osvojio titulu sa yebenim Leicesterom, vrjednija ta jedna nego nekih 5 lad Messi da 50 golova i ima 20 asistencija
Xavi Busquets
Iniesta Busquets
Ok je igrac xavi al dize se u nebesa ko da je iniesta. Iniesta bi bio world class i bez njega dok za xavia nevjerujem.

Iniesta Busquets

Ok je igrac xavi al dize se u nebesa ko da je iniesta. Iniesta bi bio world class i bez njega dok za xavia nevjerujem.
Eh kakve gluposti lik piše
ne vjerujem
Drug, odustani na vrijeme sa blamiranjem

Drug, odustani na vrijeme sa blamiranjem

A bog te mazo. Svako ima svoje misljenje.
Za iniestu imam sav respekt dok nisam ljubitelj Xavia. Kraj price.
Za iniestu imam sav respekt dok nisam ljubitelj Xavia. Kraj price.
Jedno je rec da nisi ljubitelj. Ali cinjenice, igre, statistika ti govore da si u krivu u svojoj procjeni.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Koje cinjenice?
Ne mozemo znati SBBKBB. Razlog tome je sto igraju skupa od pamtivijeka kako u barci tako u reprezentaciji.
To sto ja mislim da bi bio manji hype oko njega bez inieste je isto kao tvoje sto mislis da ne bi.
Znaci, samo mozemo mislit. Necemo nikad znat, s sa mnom mozes se samo slozit ili ne. I to je to.
Yebem ti sunce, ne smijes vise napisat svoje misljenje ovdje
Kante je jedno 2 levela ispod I ieste,1 ispod Xavija.To nije nista lose.Pogba je blizi prosjecnom veznjaku Evertona i Aston Ville nego all time great igracima
Da slucajno ne uporedjujete igrace razlicita stila, zadace, pozicije, sistema u kom su igrali...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.