Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
moze brat ofulat ko malo ko:-)
a mi se pitamo zasto ne uzima puno:-)
mene vise od tog fulanja nervira ona dernjava, ne kontam koji mu je, onakva mrcina a stenje ko curica.
a mi se pitamo zasto ne uzima puno:-)
mene vise od tog fulanja nervira ona dernjava, ne kontam koji mu je, onakva mrcina a stenje ko curica.
lose usao u tekmu definitivno, al sta ces. to je nas Nurk. valjda se popravi i valjda dobiju ovo.
samo, realno ima 2 od 4, a ne 2 od 6, ova dva su promasaji na ofanzivnom skoku, neuspijeli tip in.
samo, realno ima 2 od 4, a ne 2 od 6, ova dva su promasaji na ofanzivnom skoku, neuspijeli tip in.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Eeeej

edit: ovi drugi poeni, kakvi su bili, nisam vidio.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sto je jos interesantnije pisu u statstici sut, a ne pisu skok
To je i mene iznerviralo, trebao bi imati jos jedan ofanzivni skok, nigdje veze
Stopajul vama ovi linkovi. Meni svaki stopa i na buffstream i na xyz, il je do mog neta
A ostalo sve normala, i brzina... Svasta... Zato i pitam.. a nema se vala iskreno sta ni pogledat. Kod jusufa nista novo
kako lose zavrsava, hladno je ovu tekmu mogao zabiti 30 pts
Jao kakva cetvrtina haha
Portland je jedno liberalno smece od grada. Hipsteri, ****, narkomancine, a od ovog ljeta i ovi "protestanti" (bijela neizivljenja djeca kojima je dosadno u zivotu) koji unistavaju po prirodi veoma lijep grad. Ja vjerujem da Juka gotivi Portland jer tu ima nas jedan veoma fin dzemat i dzamija. Atlanta je ekstra grad za crnce, striptiz klubovi,rave, reperi, zlato, srebro i ostale situacije. Milvoki jeste mnogo podijeljen grad, a i ne vjerujem da ima nasih ljudi sto je vjerujem Juki mnogo bitno. Minneapolis je fin gradic, ali je prehladan.
Lijeva ruka je dosta slabija, ali zna i desnom baciti frljoku. No vide se tragovi poboljsanja. veceras su me vise ova tri promasena slobodna iziritirala.
valjda nece biti blowout da ga vidimo jos malo da uzme double double
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 09 maj 2021, 05:44, ukupno mijenjano 1 put.
Da je dao slobodna i onaj zicer na asist od Damea, bilo bi to 18 pts (ako se ne varam) u jednoj cetvrtini.
Nema on pojma u napadu, daj Powellu da se ispucava!
Nema on pojma u napadu, daj Powellu da se ispucava!

ali kad na postu marnu poeltla, izbi ga iz cipela, zao mi momka bi 

sve super, odbrana, skokovi, asistencije, al 8/15 oko ubruca je lose, a i mene je iznervirao s promasenim slobodnim bacanjima
bas kad se desi tekma da ga forsiraju i gdje on moze razvaliti poenterski, on podbaci il bar ja tako smatram
I mene profulani ziceri i ove frljoke lijevom rukom bas nerviraju. Ok, lijepo je trpao u 3/4 i ovih 17 poena nije malo, ali frustrira kad skontas da je moglo biti minimalno 5 vise.
Ma lik je genetski nevjerovatno snazan, iako ovako po 'misicima' mozda i ne izgleda tako. Steta samo sto se nerijetko u takvim situacijama pogubi, izvodi nekakve akrobacije i sutira bez ikakve orijentacije. Da ima 2-3 finte na niskom postu, (polu)horog, s ovakvom snagom bi imao sigurno 5 poena vise u prosjeku.
Ne znam je li ijedno ljeto posvetio popravljanju te centarske tehnike, ako nije - pod hitno bi trebao raditi na tome. Uz to, popraviti jos malo sut sa poludistance (prije svega brze izbacivanje i pripremanje na isti), i s pravom se mozemo nadati 18-10 statistici. Ali, to su mozda samo moji nerealni snovi.

Opet je ovo dobro kako je poceo utakmicu. U dobrom su zamahu, steta sto nece vjerovatno moci uhvatiti Dallas na 5. mjestu, kojem se otvorio nevjerovatno lagan raspored do kraja.
Ne znam koliko im je ovo 6-to mjesto sreća.
Vjerovatno šesti ide na Clipperse.
Kako god mislim da ispadaju u prvom krugu koga god da dobiju. Ne možeš u playoff bez odbrane a stots istu ne može složiti da mu život o tome ovisi.
Nadati se samo da ce Juka odigrati konačno jedan dobar playoff sve ostalo je manje bitno.
Vjerovatno šesti ide na Clipperse.
Kako god mislim da ispadaju u prvom krugu koga god da dobiju. Ne možeš u playoff bez odbrane a stots istu ne može složiti da mu život o tome ovisi.
Nadati se samo da ce Juka odigrati konačno jedan dobar playoff sve ostalo je manje bitno.