FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 02 jun 2021, 11:16

Stvari su kod nas izmakle kontroli kad se ovakvi presovi dogadjaju i izlazi u javnost, jedni druge blate i prebacuju krivicu na drugog da bi kao oni ispali cisti. Svi su ista gofna!!! Radili su godinama skupa i znaju odlicno ko i koliko oraha u djepovima ima. A ovo mi kao lici na to. Licemjerno sa obje strane i nije ni cudo sta se desava u klubu kad se ne postuje hijerarhija i svako gleda svoj interes (sto je normalno kad radis u firmi), ali isto kad si debil ko ovi, pa malo proradi bahatost, kompleksi i ponos u tebi, "niko kao ja", sto je specificno u nasem okruzenju, u nasim firmama pogotovo, a pogotovo na tim visim funkcijama. Drugim rijecima, bosnjo se uhljebi, pa se KHURCHI BEZ POKRICA, mlati gloginje tudjim khurcem, kiti se tudjim perjem, samo nek puca, suti i ne talasaj, klimaj glavom, jad i bijeda, pa onda malo ono hinjski onaj minder seljacki mentalitet proradi u njemu, sa poznatom floskulom, "kolko sam ja dobar u tome".
A kad odes vani i pocnes raditi u stranim firmama, totalno obrnuta prica, zato i jesmo GOLA KHURCHINA u svemu i svako nam prodaje maglu ovdje, radi ko sta hoce i yebe u mozak. Milion puta vidio u nasim firmama. A i ovo je to isto sve. Deja vu.

Ovdje nama ne da treba restart, nego totalna promjena svega. Od vrha do dna. Uskoro ce nam trebati novi ulagac, to ocekujte uskoro, barem ja ocekujem, jer ovaj ne vjerujem da ce jos dugo, iz finansijskih razloga a i zbog toga sto to ne ide kako on hoce i sto je jos gore ne razumije se u fudbal bas najbolje. Mozda je i on to skonto. Gledat ce on nekog da proda svoja prava. Nadam se da ce doci neko ko ce uloziti lovu i ko je stabilan.
A to sto brani neke u upravi, mozda kupuje vrijeme, a s druge strane nece sigurno naci bolje u skorije vrijeme kao zamjenu, neko ko ce klimati glavom, raditi kako on hoce, zato i jesu postavili zensko, odnosno zato se i zensko postavlja na vise pozicije, pruzaju minimalan otpor ili nikakav. Nikad zensko nije i nece znati samostalno voditi klub ili firmu. Barem uspjesnu. Jer je to zensko. Jednostavno nije im to jaca strana.

Od slijedece sezone ne ocekujem nista. Bice svega. Sad ide spsavanje svojih guzova. Da bi se oni pokrili, svalit ce sve na Vicu, kao namjestanje sudija, kao mi se borimo protiv saveza, vidite sta nam rade, to je kupovanje vremena i skretanje paznje od pravih problema. Klasicna SDA taktika. Spinovanje level 1000. Rezultati ce da budu losi, dovest ce se jeftini igraci, mladi, rezanje troskova, dok ne bude nova prodaja kluba.

Uzivajte!!! :salut:

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 02 jun 2021, 11:19

Cuj hadzija skaut,pa on nije znao dovesti kad je imao pare u dzepu,kamo li da otkriva neke talente i slicno,hoce mozda naci neke babine sinove da ih malo pogura do Fk Sarajevo za dobru lovu :salut: bravo Sabro sve poslozeno kako treba samo jos da Nam digne ruke i uspijela si. :bow:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 jun 2021, 11:29

Dobar potez uprave, steta je bilo da nam neki drugi klub pokupi emira ispred nosa. Sigurno ce biti najbolji skaut u ligi. Svaka cast i puno srece za najbolju upravu.
You are someone else I am still right here

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 02 jun 2021, 11:39

Ma ovi se sprdaju i rade sta hoce u principu sta ih briga za sve od navijaca do javnosti dok im Nam daje plate i imaju njegovu podrsku
Evo Mladost politicki izbacise iz lige tako da ja i da se cudo dogodi i dovedemo neke dobre igrace ocekujem borbu za evropu pored ovih bandita iz saveza

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 02 jun 2021, 11:46

Sta radi cetnik usta ga ebem genocidna. Nasi trebaju istupiti iz lige i pozvati ostale klubove da istupe i prekinu ovu sramotu. Tiziti uefi komplet savez. Fuj gadite mi se
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 02 jun 2021, 11:48

Amca007 je napisao/la:
02 jun 2021, 11:46
Sta radi cetnik usta ga ebem genocidna. Nasi trebaju istupiti iz lige i pozvati ostale klubove da istupe i prekinu ovu sramotu. Tiziti uefi komplet savez. Fuj gadite mi se
Citavu godinu ulazes, igras posteno, isplacujes sve, boris se ina kraju dodje neki chetnik i kaze vi muslimani ste ispali iz lige.
Ovo je fudbalska okupacija drzave i napad na samu drzavu. Jos sutra istupiti iz lige
NEMA NAZAD

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 jun 2021, 11:55

Ja stvarno nevidim puno razloga ovde zasto zbog cega se toliko negative prosipa protiv HADZIJE.

Susic le i dobekle zidan milanovic (cak za zidana se ipak ispostavilo da bi ipak mogo bit dobar igrac. Gdje bi covjek reko da je fulo i sad sa CMILJENICOM. U 3 godine..

Sabrina je rekla da su finansije kluba bile slabe ( sto se sad i pokazuje ) a da nisu da bi HAMZU CATAKOVICA ILI Bar SUAREZA doveli. Sto potvrdjuje hadzic u interview, da je sve bio dogovorio sa Hamzom i da je tu trebala neka mala osteta ( ko u fanima) da se uplati al jednostavno nismo imali para..

Susic jeste fula teska jer covjek ima velku platu al jednostavno je odlucio da izmuze ovaj ugovor do kraja i da se prnzionise

Tatarovo i rahmanovicevo prodavanje opravdano

Jukic ok igrac
Oremus ok igrac
Lazic
Stanojevic prodat
Tatar prodat
Handzic ok bio za rezerve
Krste ok za rezerve igra euro prvenstvo dobice se nesto love
Milicevic ok
Mesanovic ok
Dal ok
Fanimo

Kao sto je rekao igrac koji igra i koji u citavom ugovoru dobiva minutazu koliko toliko je ok igrac

Jer nemozemo dovest svaki put i na svakom mjestu ronalda mesija i to da je free agent i da ima drzavljanstvo bosansko i da je mlad

Pa to nijedan menadzer u bh pl bh za 25 godina nije uradio niti ce..

Emir je bio zadnji koji je trebo dobit otkaz, i bajbolji sd kojeg smo imali od 1995

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 02 jun 2021, 12:05

3 kola prije kraja ubjedljivo ispadaju krupa i radnik, zavrsi se sezona ispadose olimpik i mladost. Napravili smo veliki korak za narednu sezonu.
Borcu 27 bodova od agresorske grupacije,
Sirokom bodovi od posusja
A mi cemo se klati sa zeljom tuzlom i velezom
NEMA NAZAD

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 02 jun 2021, 12:07

ovo je presmjesno za Mladost. Nismo ni svjesni sta ce nam uraditi iduce sezone. Sto je najgore niko se i ne dize za ovakve odluke saveza
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 02 jun 2021, 12:07

Sad ispade Sabrina djelovala na transfer Rahmanovica
A na pressu druga priča
Zaebavaju oni nas momacki

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 02 jun 2021, 12:09

sonpenn je napisao/la:
02 jun 2021, 11:15
Zrinja zeli Jukica ?!
Sretno mu ako ide, nikakvu on razliku ne pravi u odnosu na protivničke igrače. Glavna karakteristika mu je nabiti loptu pored protivničkog igrača i trčati bez ikakvog rezona. Ništa on nije bolji od recimo Aladina Šišića i sl.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 02 jun 2021, 12:10

Je li danas igraju naši juniori na ovom turniru prijateljstva? Kada, u koliko?
- FKS -

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 02 jun 2021, 12:10

Yebem li mu mamu agresorsko genocidnu..

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 02 jun 2021, 12:11

holyman je napisao/la:
02 jun 2021, 12:05
3 kola prije kraja ubjedljivo ispadaju krupa i radnik, zavrsi se sezona ispadose olimpik i mladost. Napravili smo veliki korak za narednu sezonu.
Ali odmah donijeti odluku o istupanju iz lige. Ovo je udar na drzavu cisti. Malim koracima uzimaju sve segmente nasih zivota bez ispaljenog metka. Nikad vise na stadion otici necu sve dok je cetnik i mrzitelj Bosne na celu saveza.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 02 jun 2021, 12:12

Hajdeee je napisao/la:
02 jun 2021, 12:10
Je li danas igraju naši juniori na ovom turniru prijateljstva? Kada, u koliko?
Danas u 17:00 protiv Akademije Pandev, prijenos na SK HD

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 02 jun 2021, 12:14

Pogledajte sta rade. Nedaju publici vcrs na Grbavicu, boje se majmuni genocidni. Kako ih nije stid ovo uraditi Mladosti, najcasnijoj ekipi u PL. Bruka i sramota velik..

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 02 jun 2021, 12:14

Amca007 je napisao/la:
02 jun 2021, 12:11
holyman je napisao/la:
Ali odmah donijeti odluku o istupanju iz lige. Ovo je udar na drzavu cisti. Malim koracima uzimaju sve segmente nasih zivota bez ispaljenog metka. Nikad vise na stadion otici necu sve dok je cetnik i mrzitelj Bosne na celu saveza.
Istupanje iz lige ovdje ljudi gledaju kao neki propast, a ne kao jedinu nadu za bolje sutra.
Pa samo ako najtrofejniji klub najavi istupanje iz lige, vuci ce za sobom jos 3 kluba, tek onda ce uefa reagovati, u protivnom nam slijedi borba za evropu narednih 10ak godina
NEMA NAZAD

Tarpi1234
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi1234 » 02 jun 2021, 12:18

Nece nikog povuci,mi smo balije I gledamo samo svoju guzicu

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 02 jun 2021, 12:19

holyman je napisao/la:
02 jun 2021, 12:14
Amca007 je napisao/la:
holyman je napisao/la:
Istupanje iz lige ovdje ljudi gledaju kao neki propast, a ne kao jedinu nadu za bolje sutra.
Pa samo ako najtrofejniji klub najavi istupanje iz lige, vuci ce za sobom jos 3 kluba, tek onda ce uefa reagovati, u protivnom nam slijedi borba za evropu narednih 10ak godina
Sumnjam da bi ikoga povukli sve se zo prodalo za " saku eura"

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 02 jun 2021, 12:21

holyman je napisao/la:
02 jun 2021, 12:14
Amca007 je napisao/la:
holyman je napisao/la:
Bolje ne igrati nikako nego igrati znajuci da ne smijes biti prvi i da ti je 3/4 mjesto i evropa maksimum i mozda jos koji poklon kup, ali nasima naravno ne pada na pamet uraditi nesto drasticno za boljitak lige vec cemo zamijeniti 10-ak igraca sa mladima i na kraju ce nam cestitat na uspjesnoj sezoni i 4. mjestu
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, bosnas_, Dave, Kyle88, mire971, napoleon72, propoklopac i 80 gostiju.