I ja previse pitam

I ja previse pitam
Pa kako da obrazlože da je komisija tumačila ugovor o korištenju stadiona kako ona želi.
Mocni Baader
Naci ce oni neko objasnjenje u njihovu korist za nasu javnost, ustane medije i razjedinjene klubove, ne sumnjam u to, ali ako postoji volja ici u pravnu borbu na najvisem nivou i izvan okvira BiH (prvenstveno Mladost i 0limpik da zajedno napadnu, a da jos neki klubovi skupe muda i udruze se, iako znam da nema takvih) onda tesko da bi smijesna obrazlozenja skrivena ispod politite prosla kod UEFA-e, koliko god Vico bio u ok odnosima sa Ceferinom.
Jel se Derby Country javio povodom izlaska Veleza u europu?
Pa malo što se Krupa ostavila u ligi, daj i Radnik.hazarder je napisao/la: ↑02 jun 2021, 12:42Usra ga sad Viconi, moglo se ovo sve provuć lijepo bez pretjerane kuknjave i dizanja prašine. Borac bi bio prvak i bez ovih 9 Radnikovih bodova, kup iduće sezone da Zrinji pa onda za 2 godine npr. Ljožeu ako budu postojali i tako u krug, u međuvremenu se par terena sredi i svi sretni. Ovako to ode po sudovima, komplikacije pa hajd...![]()
I to je nakaradno, daj prvo terene kako treba pa onda reflektore i sve ostalo.BordoSarajevo je napisao/la: ↑02 jun 2021, 13:41Sramota šta rade Mladosti.
Koji stadion su prijavili timovi: Krupa, Posušje i Rudar Prijedor jer čini mi se da ni njihovi stadioni nemaju reflektore? Gdje će igrati?
Ma nije uopšte tu stvar stadiona, reflektora ili bilo čega. Politika, moć, bahatost i lopovluk zarad budućih i trenutnih interesa.Shategabri je napisao/la: ↑02 jun 2021, 13:51I to je nakaradno, daj prvo terene kako treba pa onda reflektore i sve ostalo.BordoSarajevo je napisao/la: ↑02 jun 2021, 13:41Sramota šta rade Mladosti.
Koji stadion su prijavili timovi: Krupa, Posušje i Rudar Prijedor jer čini mi se da ni njihovi stadioni nemaju reflektore? Gdje će igrati?
Inače se satrasmo od noćnih utakmica![]()
U Crnoj Gori, 9 od 10 klubova ima stadione s reflektorima. Deseti klub igra u Beranama, koji takođe ima reflektore.Shategabri je napisao/la: ↑02 jun 2021, 13:51I to je nakaradno, daj prvo terene kako treba pa onda reflektore i sve ostalo.BordoSarajevo je napisao/la: ↑02 jun 2021, 13:41Sramota šta rade Mladosti.
Pa eto prijavili su stadion sa reflektorima, šta je problem?ASD je napisao/la: ↑02 jun 2021, 14:03U Crnoj Gori, 9 od 10 klubova ima stadione s reflektorima. Deseti klub igra u Beranama, koji takođe ima reflektore.Shategabri je napisao/la: ↑02 jun 2021, 13:51I to je nakaradno, daj prvo terene kako treba pa onda reflektore i sve ostalo.BordoSarajevo je napisao/la: ↑02 jun 2021, 13:41Sramota šta rade Mladosti.
Mi smo vjerovatno jedina država gdje se i dan danas gleda kroz prste po tom pitanju.
Problem je sto nisu sa upravom Celika dogovoriliShategabri je napisao/la: ↑02 jun 2021, 14:09Pa eto prijavili su stadion sa reflektorima, šta je problem?ASD je napisao/la: ↑02 jun 2021, 14:03U Crnoj Gori, 9 od 10 klubova ima stadione s reflektorima. Deseti klub igra u Beranama, koji takođe ima reflektore.Shategabri je napisao/la: ↑02 jun 2021, 13:51
I to je nakaradno, daj prvo terene kako treba pa onda reflektore i sve ostalo.
Mi smo vjerovatno jedina država gdje se i dan danas gleda kroz prste po tom pitanju.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], laszlo, PiazzaGrande, Vanja8 i 25 gostiju.