imas pusu jednu veliku,bokbig man je napisao/la:JE**** vam tata mamu sutr svima...lolo je napisao/la:sto jest jest,sudije ce vas sjebati maksimalno ko i svake godine,jbg,trebate imate malo jaci uticaj ko dnjih,nek tata krmak malo pogurabig man je napisao/la:Realno,Bocka je tu utakmicu odlicno igrao,i onda su ga iskljucili i onda je napravio ono sranje sto je bilo...mogu se kladiti da ce tako sutra iskljuciti Vuksanovica ili nekog drugog ko bude odlican u ekipi igokee...![]()
![]()
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- lolo d pitar
- Kontakt:
Re: KK Bosna
-
- Kontakt:
sutra ce biti,sto kazu BRACA RUSI,nudavaj.......
Uh kad dignem sutra 3 prsta u sred skenderije ako vas uzmemo!

pa sto bezze provociras...umjesto da normalno diskutujemo na temu sporta ti to kvaris....bolji nek pobjedi....sretno sutra...big man je napisao/la:Uh kad dignem sutra 3 prsta u sred skenderije ako vas uzmemo!![]()
![]()
![]()
I feel devotion!!
-
- Kontakt:
Jedva čekam da počne i da sve protekne u najboljem redu bez incidenata, da pobjednika odluči bolji na parketu a ne sudije...
Nadam se pobjedi Igokee, ako Bog da sutra sam u Sarajevu medju malobrojnim navijačima Igokee
Nadam se pobjedi Igokee, ako Bog da sutra sam u Sarajevu medju malobrojnim navijačima Igokee

- lolo d pitar
- Kontakt:
ja ocekujem da sutra razbijemo ovog sto ce tri prsta dici,pa makar i izgubili
bujrum na kafu...:)ko izgubi casti...hannibal825 je napisao/la:Jedva čekam da počne i da sve protekne u najboljem redu bez incidenata, da pobjednika odluči bolji na parketu a ne sudije...
I feel devotion!!
-
- Kontakt:
Ma mozemo i koju kintu da stavimoipsa je napisao/la:bujrum na kafu...:)ko izgubi casti...hannibal825 je napisao/la:Jedva čekam da počne i da sve protekne u najboljem redu bez incidenata, da pobjednika odluči bolji na parketu a ne sudije...

eeee svaka ti cast..kad je tebi bitnije da nekog pretuces od pobjede svog tima.samo naprjed,pokusajlolo je napisao/la:ja ocekujem da sutra razbijemo ovog sto ce tri prsta dici,pa makar i izgubili

- lolo d pitar
- Kontakt:
mi smo svam preko pm-ova vec spremili sacekusu,pa vi bujrum na kafubig man je napisao/la:eeee svaka ti cast..kad je tebi bitnije da nekog pretuces od pobjede svog tima.samo naprjed,pokusajlolo je napisao/la:ja ocekujem da sutra razbijemo ovog sto ce tri prsta dici,pa makar i izgubili![]()
![]()
ne znam smijes li...hannibal825 je napisao/la:Ma mozemo i koju kintu da stavimoipsa je napisao/la:bujrum na kafu...:)ko izgubi casti...hannibal825 je napisao/la:Jedva čekam da počne i da sve protekne u najboljem redu bez incidenata, da pobjednika odluči bolji na parketu a ne sudije...

I feel devotion!!
lolo mnogo si lud
-
- Kontakt:
[/quote]
bujrum na kafu...:)ko izgubi casti...[/quote]
Ma mozemo i koju kintu da stavimo
[/quote]
ne znam smijes li...
[/quote]
bez rizika nema profita

bujrum na kafu...:)ko izgubi casti...[/quote]
Ma mozemo i koju kintu da stavimo

ne znam smijes li...

bez rizika nema profita

- lolo d pitar
- Kontakt:
imas pmbenajon je napisao/la:lolo mnogo si lud
10 razlike za bosnu...a da je bosna pracena ko kad je u skenderiji pado partizan i cibona...bez 20-25 koseva bi bila bruka
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
da baba ima onu stvar bila bi deda....
-
- Kontakt:
Ne kontam zasto idete po forumima drugih timova i provocirate?
Ali dobro to je sve stvar kakav ko stav ima i ponase se u skladu sa tim.Ja licno nebi nikad otisao na temu o Igokei ili Sirokog i da pisem bilo sta.Kao navijac Bosna ASE mogu samo reci da ce sutra Igokea izgorjeti u paklu skenderije.Bosna ASA ima vise ovakvih utakmica nego Igokea treninga.Sa bilo kakvom pobijedom bicu zadovoljan a realno ocekujem ako Bosna uspije uci sa 10 poena prednosti u 2.poluvrijeme Igokea ce zavrsiti kao i Borac.
Ali dobro to je sve stvar kakav ko stav ima i ponase se u skladu sa tim.Ja licno nebi nikad otisao na temu o Igokei ili Sirokog i da pisem bilo sta.Kao navijac Bosna ASE mogu samo reci da ce sutra Igokea izgorjeti u paklu skenderije.Bosna ASA ima vise ovakvih utakmica nego Igokea treninga.Sa bilo kakvom pobijedom bicu zadovoljan a realno ocekujem ako Bosna uspije uci sa 10 poena prednosti u 2.poluvrijeme Igokea ce zavrsiti kao i Borac.
nemaju pametnija posla eto zasto...udario im nacionalizam u glavu...i to u ove sitne sate...mos mislit kakvi su po danu kad su friski...Berberovic je napisao/la:Ne kontam zasto idete po forumima drugih timova i provocirate?
I feel devotion!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Dobro hocete vi dobivati tu Igokeu il se samo svadjati? Ajde malo, igraj, ccc. :p
...Život za Široki...
evo covjeka....tebe cekamo pa da se smire strastiŠB_Fidelis je napisao/la:Dobro hocete vi dobivati tu Igokeu il se samo svadjati? Ajde malo, igraj, ccc. :p

I feel devotion!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.