FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ostat ce Dzeno trener.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ja koliko znam, mi smo inicirali sastanak, na kojem smo rekli da prva kradja poslije toga ce vuci drasticne mjere. To smo dogovorili prije tekme Veleza i Borca, a nasi saborci su bili ljudi iz MDK, iako su tad bili u sigurnoj luci, ispostovali su ljudi. Ostavili smo ih na cjedilu, i na neki nacin izradili. Kao evo vam stadion, nemojte plakati, golema im stvar od stadiona u drugoj ligi...
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Izgleda popriclino realno za naše nenormalne prilike.

Mislim da se svim raspoloživim sredstvima treba boriti protiv velikosrpske ideologije i domaćih uhljupa (koji su gori) koja evo po drugi put pokušava uništiti fudbal u Bosni i Hercegovini.

Mislim da se svim raspoloživim sredstvima treba boriti protiv velikosrpske ideologije i domaćih uhljupa (koji su gori) koja evo po drugi put pokušava uništiti fudbal u Bosni i Hercegovini.
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
+1svihsedamsamuraja je napisao/la: ↑02 jun 2021, 15:03Izgleda popriclino realno za naše nenormalne prilike.
NEMA NAZAD
Ja to tvrdim vec neko vrijeme. A isto tako sam siguran da necemo ni imati SD,vec ce tu ulogu vrsiti Sabrina uz pomoc Cioffija,Dzene ili nekakvog boarda,skauting sluzbe ili kako ce vec to formulisati
I jos uvijek ne mogu da vjerujem da su Emiru dali otkaz pa mi za par dana ponudili ugovor i novu poziciju. To mora da je ili ucjena tj kupovina njegove sutnje ili je od starta njegov otkaz samo mazanje ociju,a istovremeno su zajedno u nekom talu i shemi.
Ovi haman po grada zatvorili zbog prijateljske tekme jos nema publike
Meni ne pada na pamet da trošim živce, zdravlje i vrijeme na praćenje ove lige, dok se stvari ne vrate u neke minimalne okvire sporta. Ako me politika zanima znam gdje je adresa ...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
U Bosni je politika upletena u sve pore drustva,od sporta,kulture,vjerskih zajednica,skolskog sistema itd. i jednostavno je to nemoguce izbjeci.
Ja sam siguran da ce celo to nastavit radit samo pod drugim radnim mjestom jer je vec uhodan u seme zato je i vracenzagorski je napisao/la: ↑02 jun 2021, 15:09Ja to tvrdim vec neko vrijeme. A isto tako sam siguran da necemo ni imati SD,vec ce tu ulogu vrsiti Sabrina uz pomoc Cioffija,Dzene ili nekakvog boarda,skauting sluzbe ili kako ce vec to formulisati
I jos uvijek ne mogu da vjerujem da su Emiru dali otkaz pa mi za par dana ponudili ugovor i novu poziciju. To mora da je ili ucjena tj kupovina njegove sutnje ili je od starta njegov otkaz samo mazanje ociju,a istovremeno su zajedno u nekom talu i shemi.
Bolje nego ovi sto se dovode u vezu s nama. Barem nas nece povaliti kao Vinko i slicni.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Odmah od prvog kola ebat mater cetnicku i ustrajat do zadnjeg kola
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
I to je moguce, samo sto to nece javno prikazivati. Cak sve vise mislim da su zajedno u talu on i Sabrina.samoSA je napisao/la: ↑02 jun 2021, 15:14Ja sam siguran da ce celo to nastavit radit samo pod drugim radnim mjestom jer je vec uhodan u seme zato je i vracenzagorski je napisao/la: ↑02 jun 2021, 15:09Ja to tvrdim vec neko vrijeme. A isto tako sam siguran da necemo ni imati SD,vec ce tu ulogu vrsiti Sabrina uz pomoc Cioffija,Dzene ili nekakvog boarda,skauting sluzbe ili kako ce vec to formulisati
- feniksptica
- Kontakt:
Pa Emir nikad sluzbeno nije ni otisao..bolje i ovo nego da nas tuzi. A lijepo pizdurina kaze Sarajevo me slalo na skolovanje yebem ga celava
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Polako ba dok se sve analizira, nisu ovi ljudi bezveze to su stručnjaci, radi se europski, nema bošnje i mahale. Još 15 dana minimalno treba da izanalizuraju vi bi sve preko noći 

Ako ostane Dzeno ja vise ovaj klub necu pratiti.
- feniksptica
- Kontakt:
Bgmi cu uvest Telemach da nemam Arene i Moje TV lakse ce bit.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Čekaj, zar Sabrina nije imala ovdje zdušnu podršku?
Vidim neki nikovi sada nisu kao zadovoljni. Pa kako ba.
Vidim neki nikovi sada nisu kao zadovoljni. Pa kako ba.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 53 gosta.