Zamisli tek sto neki trebaju polizat sto su pisali da su placenici. Ako vam se kaze da ste idioti kad psujete vrijedjate samo zbog toga sto je zensko ne znaci da smo podrska. Drugi par cipela je zna li ili ne zna posao.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Niko, normalan, nju nije psovao jer je žensko. Nego jer je bezobrazni i nesposobni debil. Za kojeg se vidjelo da klub srozava do dna. A vi ste je branili dok nas nije srozala a 2 cm od dna.feniksptica je napisao/la: ↑02 jun 2021, 15:34Zamisli tek sto neki trebaju polizat sto su pisali da su placenici. Ako vam se kaze da ste idioti kad psujete vrijedjate samo zbog toga sto je zensko ne znaci da smo podrska. Drugi par cipela je zna li ili ne zna posao.
A ta kvazi feministićka priča - aaa napadaju nas jer smo žene - e to mi ide na kur.ac posebno.
Ne kretenko, napadamo te jer si prokleti debil. Pa da si ne znam kakvo muško, ili srednji rod, nebitno. Ma da si mi otac il brat.
A mnogi su ovdje navijali za FK Sabrina - majka, kraljica, Bog, Allah.
- FKS -
EKSKLUZIVNO: Samo za vas, biće sve u redu. Dugovi ce biti vraceni a SD i vrhunski trener imenovani do kraja sedmice. Ovo je informacija iz prve ruke, Nam me je nazvao i rekao da će biti sve u redu. Pozdrav. @alfrednobel.
Upratih sad na Novoj večeras BiH - CG i neki Vesovic iz CG dao izjavu. Kaze osvojio s Legijom titulu valjda, sad slobodan igrač. Desni bek...Da ga uzmemo, sta kazete ?
https://www.transfermarkt.com/marko-ves ... eler/98101

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PRIHVAĆEN POZIV FK MLADOST ZA SASTANAK

Rukovodstvo FK Mladost Doboj Kakanj danas je uputilo zvanični poziv za sastanak na adresu FK Sarajevo.
Tema sastanka je regularnost odluke Drugostepene komisije o licenci FK Mladost Doboj Kakanj za predstojeću takmičarsku sezonu, a FK Sarajevo ovim putem obavještava navijače i javnost da je poziv prihvaćen.
Na sastanak su također pozvani ostali predstavnici trenutnih i budućih premijerligaša, te se očekuje reakcija Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

Rukovodstvo FK Mladost Doboj Kakanj danas je uputilo zvanični poziv za sastanak na adresu FK Sarajevo.
Tema sastanka je regularnost odluke Drugostepene komisije o licenci FK Mladost Doboj Kakanj za predstojeću takmičarsku sezonu, a FK Sarajevo ovim putem obavještava navijače i javnost da je poziv prihvaćen.
Na sastanak su također pozvani ostali predstavnici trenutnih i budućih premijerligaša, te se očekuje reakcija Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da vidimo sad ko ce stati na kontra stranu Vici sa FKS. Prosli sastanak su govorili da je jer nam titula izmice. Evo, zijanila se titula, bujrum sad Sloboda, Zeljeznicar i ostali...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- NisamInSajder
- Kontakt:
Slobodan je ima mjesec - dva. Problemi na realaciji njegova djevojka i Legija, i dobio slobodne papire.Zagor je napisao/la: ↑02 jun 2021, 16:04Upratih sad na Novoj večeras BiH - CG i neki Vesovic iz CG dao izjavu. Kaze osvojio s Legijom titulu valjda, sad slobodan igrač. Desni bek...Da ga uzmemo, sta kazete ?https://www.transfermarkt.com/marko-ves ... eler/98101
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ma ima sve klubove pod kontrolom osim Olimpica, Velaza, Sarajeva i Mladosti. HDZ klubovi su u koaliciji sa Vicom zbog cega je i nastradala Mladost, pustanjem Velezu ispadanjem iz Evrope Zrinjskog. Jedino im je tu fula sto su zamislili.Husic vise ne podize glas ni rijeci o ofsajdu u Banja Luci gdje su osteceni.Njemu je obecana Evropa,dok Slobodu ima u šaci ona mu dodje ko filijala cisto da ima sigurne bodove. Kone hem su u kurcu I ne pada im na pamet se kaciti sa Vicom svaka tuzba igraca mogu proci ko Mladost, a tu je i stadion gdje im da koju kintu za odrzavanje.
Tako da od podrske Mladosti nema nista mislim da su i oni toga svjesni.
Odazvat ce se pored nas Velez i Olimpic.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 02 jun 2021, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sad ce kone izmisliti pricu, da drzimo sa Musijom, pa ce nam dzabe dati Nedima, a Tuzlaci ce se keziti ko uvijek i biti protiv Sarajeva. Mozda, da dodje Velež na ovaj sastanak i to je to.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
BREAKING !!!!
Pricao sam sa delegatom,bit ce sve uredu
Pricao sam sa delegatom,bit ce sve uredu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Poslije Želje Na SK1 HD gledajte Uščuplića ima interviju, vjerovatno će biti i prenos U18
Na stranu sto nam je u klubu cirkus i sto nam klub vode ocigledno duduci, ovo je tema oko koje moramo svi biti na istoj talasnoj duzini. Iduca sezona moze samo gora biti sto se tice suđenja i forsiranja kluba koji je igracka genocidnog plemena i njihove politike.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako Dzeno ostane trener niko se nece moci prijaviti kao sef strucnog staba jer niko nema profi licencu. Uhljebi nesposobni
Nije pisalo, poslje Željine utakmice na SK1 HD, izjave dali Đeno i trener Pandeva, a voditeljica rekla da će prenos Sarajeva i Pandeva raditi neki lik. Pa se nadam da će ih pustiti, jer rade prenos
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, bosnas_, Burberry46, Gomis99, Hajdeee, Hordas1990, HordasDolacMalta, N3R3D, rimljanin90, roccosiffredi, SamoDaKazeem, Serha, UltraSa46, USB, zagorski i 72 gosta.