Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Super pobjeda, sutra čekati kiks Yooniteda i sve super. Hvala dragom Bogu da se van Persie oporavio pa da ne moramo više gledati Chamakha u napadu.
hajde mi sad objasni zasto toliko mrzis chamakha???
Pogledaj Skipperov sig.e2_ze je napisao/la:hajde mi sad objasni zasto toliko mrzis chamakha???
I zato što nije dobar napadač.Re: Arsenal
Ja i dalje tvrdim da Arsenal itekako ima sansi protiv Barcelone,jos pogotovo ako se Vermaelen oporavi do tada,predvidjam 2 velike utakmice
I sta mislite da li je Wilshere clan udarnih 11,mislim da li Wenger smatra da on,Nasri i Cesc mogu biti zajedno u prvih 11 cak i protiv jacih ekipa
A vidim Bosco vec pocinje pretjerivati sa antipatijama prema Chamakhu
I sta mislite da li je Wilshere clan udarnih 11,mislim da li Wenger smatra da on,Nasri i Cesc mogu biti zajedno u prvih 11 cak i protiv jacih ekipa
A vidim Bosco vec pocinje pretjerivati sa antipatijama prema Chamakhu
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
boli mene za skipperov sig, vise tog covjeka niti cu citati, niti citirati, jednostavno, ide mi na zivce.. a naravno ako nije dobar u prvoj sezoni u 19 utakmica dati 7 golova i 2 asistencije, i da se na njemu napravi milion penala nije dobro, onda ja ne znam sta je dobro...Bosco je napisao/la:Pogledaj Skipperov sig.e2_ze je napisao/la:hajde mi sad objasni zasto toliko mrzis chamakha???I zato što nije dobar napadač.
A tih 7 golova je dao protiv Manchestera,Chelseaja,Liverpoola pri rezultatu 0 : 0 i ti golovi su prelomili utakmicu. Šta je to Chamakh bogati, solidan napadač ništa više. Ako želimo osvojiti titulu moramo imati klasnog napadača, a klasa i Chamakh ne mogu u istu rečenicu. Da nije bio džaba ne bi ga Wenger nikad ni doveo.
Zadnja izmjena: Bosco, dana/u 15 jan 2011, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Bolji je od El Bandere sigurno,ili ces to poreci i ustvrditi da je moje misljenje samo plod komentara Igora Kristica 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
prvo za to da je djaba ne bi ga ni doveo, znam da si mi prijatelj, al ne seri, znas da ga je htio i kupiti i prije nego sto je dosao djabe, ovi nisu prihvatili i on sacekao fino da mu istekne ugovor... za titulu nam nisu potrebne utakmice protiv manchestera,cska ili citeha, vec ove manje gdje je davao golove, ja mislim da si ti zamislio da ce on biti henry pa si zato razocaran, ali covjek je i vise nego dobar, i sigurno nije prosjek, prosjek ti je denilson ili squillaci, i vidis razliku izmedju njih.. sta je rvp promasio u zadnjih 3-4 utakmice??? povreda ili ne, pola stvari je morao dati pa opet nije, ali njega ne napadas... rvp jeste bolji, ali rvp igra u arsenalu vec 5 godina i tu je bitna razlika, uostalom, chamakh nikada nije bio igrac za golove, vec podrska, on ukljucuje nase ostale igrace u igru, svojim skokovima, igrom glavom... prva sezona i 7 golova je vise nego odlicno...
Lave moj, koliko si ti puta njega gledao. Npr prošla utakmica, već zna da nije prvotimac i pazi mi gubimo, Arsenal trči obećavajuću kontru a Chamakh stoji u napadu i veže pertle.
El Bandera je dosta mlađi i nije puno lošiji od njega, ali ipak je Chamakh bolji. Uglavnom solidan napadač, ništa više. Svaka njemu čast, ali poslije Bergkampa, Henrya, Reyesa, Wiltorda, Ian Wrighta pa i Persieja ja ne mogu prihvatit da naš napadač nema neki instinkt za gol i da je totalno nezainteresovan kao što je slučaj u zadnjim utakmicama. Ali nije loša zamjenu Persieju, štaviše dobra je zamjena. Ali mene hebe to što će on više od po sezone odigrat, a predvidjen je za zamjenu. To je prokletstvo Arsenala. Igrač koji je doveden da bude backup backupu jer je prvi backup ozlijeđen na kraju odigra 70% utakmica.
El Bandera je dosta mlađi i nije puno lošiji od njega, ali ipak je Chamakh bolji. Uglavnom solidan napadač, ništa više. Svaka njemu čast, ali poslije Bergkampa, Henrya, Reyesa, Wiltorda, Ian Wrighta pa i Persieja ja ne mogu prihvatit da naš napadač nema neki instinkt za gol i da je totalno nezainteresovan kao što je slučaj u zadnjim utakmicama. Ali nije loša zamjenu Persieju, štaviše dobra je zamjena. Ali mene hebe to što će on više od po sezone odigrat, a predvidjen je za zamjenu. To je prokletstvo Arsenala. Igrač koji je doveden da bude backup backupu jer je prvi backup ozlijeđen na kraju odigra 70% utakmica.
Svaka cast na danasnjoj igri, pobjeda je mogla biti i veca da u par navrata nisu htjeli uci sa loptom u gol. Nadam se da ce te uspjeti izdrzati do kraja i uzeti titulu 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Samak je legenda,po meni najbolji fudbaler arsenala 
cuj bosco kralju mene pitas koliko sam ga puta gledao, pa eto skoro sve utakmice sto su igrali, i dobar je bio, on je taj igrac sto nam fali, a de mi reci hoce covjek bez kopacke igrat?? i zabijat golove ... 
Lol Edvine , dobr oznaš da pitanje nije bilo namijenjeno za tebe nego @Dylana Doga. Pa ja kad ne gledam utakmicu tebe safatam da mi je prepričaš jer si dosta redovniji.
Svoje mišljenje o Chamakhu sam već iznio u postovima iznad ovog.
Svoje mišljenje o Chamakhu sam već iznio u postovima iznad ovog.
- Megamon
- Kontakt:
Izgleda da je ekipa dosla "tobe" i da je spremna za nove pobjede.I meni je RVP bolji od Chamakha,a Nasri je najbolji igrac EPL ove sezone 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- -Paja
- Kontakt:
Posto ste pravi navijaci nase dominantne institucije moram vam reci jednu informaciju, a to je da na ljeto vjerovatno dolazi Eden Hazard. Ne mogu reci da je sigurno ali blizu sigurnog.
Dio Arsenala
ima da bosco svrsi, nema druge...-Paja je napisao/la:Posto ste pravi navijaci nase dominantne institucije moram vam reci jednu informaciju, a to je da na ljeto vjerovatno dolazi Eden Hazard. Ne mogu reci da je sigurno ali blizu sigurnog.
- Megamon
- Kontakt:
-Paja je napisao/la:Posto ste pravi navijaci nase dominantne institucije moram vam reci jednu informaciju, a to je da na ljeto vjerovatno dolazi Eden Hazard. Ne mogu reci da je sigurno ali blizu sigurnog.
Jel vodja imao glavnu rijec pri tom "tansferu"
Hazard dominira
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- -Paja
- Kontakt:
Bez suglasnosti vodje, ne mogu se zaposliti cistacice i oni sto odrzavaju nas divni travnjak Emiratesa a kamoli da transfer prodje bez njega
Wenger je smooth operator!
Rano je jos govoriti o tome da je nas kad nije ali najblizi je nama, nego reko da vas malo oraspolozim nesto mi se svadjate oko Marouanea kralja visina i igre glavom.
Smooth Operator!
Rano je jos govoriti o tome da je nas kad nije ali najblizi je nama, nego reko da vas malo oraspolozim nesto mi se svadjate oko Marouanea kralja visina i igre glavom.
Smooth Operator!
Dio Arsenala
sto volim ove suteve RVP, nema srece bas nesto al ga volim samo zato sto zna sutat i zna ga zavuc kao niko
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Wenger smooth operator, strasno..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.