Jesi se uhvatio Civica, Todorovica i ostalih koji nisu iz dijaspore, a upravo dvojica Svedjana jedni od losijih u prvom poluvremenu. Na skoku ih nema nigdje, nekoliko puta lose vracaju loptu Sehicu (zbog cega su Crnogorci imali i onu jednu od najboljih prilika), dugi pasovi koje salju na nase napadace su u rangu stopera druge kantonalne lige itd, itd.ReX je napisao/la: ↑02 jun 2021, 18:35Hahaha Civica, bolji od Kolasinca. Yebo Seu.
Vezni red jedna velika nula. Koliko igraca bez muda na jednom mjestuKomotno mogu ostati na Grbavici jer i izgledaju kao Zeljini igraci.
Defanzivna linija je osjecena do bola. Stalno su stoperi ostavljeni sami da se bore nakon sto ove ublehe u veznom redu izgube loptu ili se sture.
BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Ukinuti TV prenose. Ostaviti samo radio prenose.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ubaciti Sadikovica, barem ima bolji sut sa distance od 90% nasih igraca neovisno da li igraju najbolji igraci ili ne, po tom parametru je top. On je igrac kao Medunjanin za siromasne, i tako nesto nam treba na sredini terena. Ovde bi svakako trebalo biti mjesta za Hajradinovica koji uopste nije pozvan.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 02 jun 2021, 19:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovaj Todorovic najlosiji na terenu,Jovicic nije los toliko.
Zato se i ne igra sa krilima.Ghuraba je napisao/la: ↑02 jun 2021, 17:29A nije rupaca na obje strane kad igras s dva krila, a nemas nijednog kvalitetnog?
Todorovic nije nista losiji od Civica.
Dobro nijanse su u pitanju oko njih dvojice neke, ali Kolasinac je kvalitetniji od obojice tako da je bolje desno.
BašČelik!
Ne moze se lopta dodati do veznog reda iz zadnje linije, a kad je Dzeko tu nabijes na njega ako ne mozes iznjet i nadas se nesto.
BašČelik!
Danas je fudbalski praznik
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Slijedi jos 45 minuta mucenja
Jesi siguran za onu losu loptu? Mislim da je bio igrac sa brojem 19.Ghuraba je napisao/la: ↑02 jun 2021, 18:55Jesi se uhvatio Civica, Todorovica i ostalih koji nisu iz dijaspore, a upravo dvojica Svedjana jedni od losijih u prvom poluvremenu. Na skoku ih nema nigdje, nekoliko puta lose vracaju loptu Sehicu (zbog cega su Crnogorci imali i onu jednu od najboljih prilika), dugi pasovi koje salju na nase napadace su u rangu stopera druge kantonalne lige itd, itd.ReX je napisao/la: ↑02 jun 2021, 18:35Hahaha Civica, bolji od Kolasinca. Yebo Seu.
Vezni red jedna velika nula. Koliko igraca bez muda na jednom mjestuKomotno mogu ostati na Grbavici jer i izgledaju kao Zeljini igraci.
Defanzivna linija je osjecena do bola. Stalno su stoperi ostavljeni sami da se bore nakon sto ove ublehe u veznom redu izgube loptu ili se sture.
Ali nisam siguran 100 %
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Mi nemamo igre ni taktike... mi loptu kotrljamo do protivnickog gola i branimo se tjt
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Dao Bog da izgube, ovakav remi nam ne treba.
Mi smo reprezentacija s posebnim potrebama. Nema tu lijeka.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Daj neku prijateljsku sa San Marinom, da napokon nekog pobjedimo
Don't believe the hype.
Iskreno ima volje, želje i borbenosti.. ali brate fudbalskog, taktičkog znanja nema ni sekunde. Ovo je zaista mučno gledati. Meni samo nije jasno kako jedan veznjak ili neki bočni ama baš nikad ne može prodati neku fintu, dribling da napravi neki višak, neki prostor za otvoren šut ili asistenciju... ide jedan na jedan u kontru i vrati 50 metara loptu nazad do stopera.. pa tačno bi ga kopačkom u vugla..
Oj Tito ustani
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
- ASD
- Kontakt:
Hoćemo Pirića
Sreca sto je 0.0
Najgori igrac ove selekcije, isprdak sa Grbavice. Sramota je da ovakvo smece od igraca nosi dres A reprezentacije.
Oooj srece hahaha
Bio je nas desni stoper, a na toj poziciji je Ahmedhodzic. Moguce i da nije on, jer kamera nije privukla fudbalera koji je napravio tu gresku, ali svejedno je Civic danas bolji od obojice stopera iz Svedske. Isto sto je i Nalic bio bolji od nevidljivog Demirovica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.