BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Kako je igrala sda-snsd koalicija
NEMA NAZAD
Jare ovaj pad traje od kako je Pape otišaoretromoos je napisao/la: ↑02 jun 2021, 19:59Nalic koji je taraba od fudbalera je u ovoj konkurenciji izgledao majstor, naravno da ga protiv jace reprezentacije nece biti nigdje. To je dokaz kojim putem ide ova reprezentacija. Ko je preporucio onog panja Jovicica, onog ni rodjena mater ne bi pozvala u repku![]()
Bugarski kanalizacijski kriminalni stakor nas doveo na nivo Andore. Svaka cast
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Trebamo i mi s mahalašima i ribarima probat.
Walk on
Pjanića kritikuju dr.kadžije i balava dječurlija ovog foruma. Tek u ovakvim zastrašujućim predstavama veznog reda vidiš koliko je on dobar igrač i koliko donosi, ali mentalno zaostalima ni to nije dovoljno.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑02 jun 2021, 20:04Ovde se nije znalo ko je lošiji, mi ili CG.
Gazibegović jos hljeba da jede. Ja sam ga prvi prizivao u reprezentaciju, ali on trenutno nije taj igrač. Todorovic je, ma koliko to cudno zvucalo, bar 2 klase iznad.
Hadžiahmetovic izgleda dobro jedino u paru sa Pjanicem. Nije on igrač koji ce kreirati igru.
Šveđani najbolji. Ahmedhodzic je, uz Šehica, bio najbolji na terenu. Hadzikadunic par gresaka u dodavanjima, ali defanzivno odlican.
Nalic, svaka cast. Odlicno odigrao i opravdao poziv. Moze se racunati na njega. Čak jedan od boljih. Čivic me iznervirao kada je šutao, a mogao je proigrati Nalica.
Besirovic/Sadikovic...Bolje daj da vidimo Đokanovica.
Krunic razocarao.
Eto, a oni koji pljuju po Pjanicu u ovakvoj utakmici su mogli vidjeti njegovu vrijednost. Nece on driblat sve igrace i dati gol, on je bas za te kratke pasove i izgradnju igre. Kaze on samo kratke pasove igra (sto je glupost), sto onda ovi momci nisu igrali precizne kratke pasove ?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Sta znaju balijanderi sta su pjanic i dzeko.JonSnow je napisao/la: ↑02 jun 2021, 20:07Pjanića kritikuju dr.kadžije i balava dječurlija ovog foruma. Tek u ovakvim zastrašujućim predstavama veznog reda vidiš koliko je on dobar igrač i koliko donosi, ali mentalno zaostalima ni to nije dovoljno.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑02 jun 2021, 20:04Ovde se nije znalo ko je lošiji, mi ili CG.
Gazibegović jos hljeba da jede. Ja sam ga prvi prizivao u reprezentaciju, ali on trenutno nije taj igrač. Todorovic je, ma koliko to cudno zvucalo, bar 2 klase iznad.
Hadžiahmetovic izgleda dobro jedino u paru sa Pjanicem. Nije on igrač koji ce kreirati igru.
Šveđani najbolji. Ahmedhodzic je, uz Šehica, bio najbolji na terenu. Hadzikadunic par gresaka u dodavanjima, ali defanzivno odlican.
Nalic, svaka cast. Odlicno odigrao i opravdao poziv. Moze se racunati na njega. Čak jedan od boljih. Čivic me iznervirao kada je šutao, a mogao je proigrati Nalica.
Krunic razocarao.
Eto, a oni koji pljuju po Pjanicu u ovakvoj utakmici su mogli vidjeti njegovu vrijednost. Nece on driblat sve igrace i dati gol, on je bas za te kratke pasove i izgradnju igre. Kaze on samo kratke pasove igra (sto je glupost), sto onda ovi momci nisu igrali precizne kratke pasove ?
NEMA NAZAD
Evo opet sdaovca.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
baza bez poraza
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Bosna i Hercegovina nastavlja da igra sa 11 amatera i uveseljava naciju.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Igrali su i Panjić i Džeko i đesmo ? Niđe.Isti qrac i sa njima i bez njih.holyman je napisao/la: ↑02 jun 2021, 20:08Sta znaju balijanderi sta su pjanic i dzeko.JonSnow je napisao/la: ↑02 jun 2021, 20:07Pjanića kritikuju dr.kadžije i balava dječurlija ovog foruma. Tek u ovakvim zastrašujućim predstavama veznog reda vidiš koliko je on dobar igrač i koliko donosi, ali mentalno zaostalima ni to nije dovoljno.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑02 jun 2021, 20:04Ovde se nije znalo ko je lošiji, mi ili CG.
Krunic razocarao.

Ćiva,Nalić,Šeha najbolji nije loše odigrao i Krunić,Gazibegovića treba gurat od prve postave strašan potencijal...
- JohnCleese
- Kontakt:
Ma nisu igrali protiv Crne Gore i da bude 0:0
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ja stvarno nemam komentara na ovo, loše sve, nikoga nije briga. Ko da niko nije šutnuo lopts u životu a svi od nje žive.. katastrofa
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
- Kockoglavi
- Kontakt:
Gledati repku ili zelju isti qurac
Sdaovac nego sta. Brisali su ti ovdje komentare radi toga.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Znas ti dobro kad si svoju sda propagandu prosipao.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Osvjezi mi pamcenje.

Zadnja izmjena: h1a2s3o4, dana/u 02 jun 2021, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ja preporucujem od sad probne utakmice da igramo protiv Zivinica, Lukavca, Banovica
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 10 gostiju.