BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Koji merak gledati kako nase odbojkasice deru estonke a ne gledat smor od repke u fudbalu
Tuga!
Sta ce Ukraina !?
Lagano 5ti sesir!
Zm0jevi
Sta ce Ukraina !?
Lagano 5ti sesir!
Zm0jevi

Ovaj pad je poceo bas protiv Crne Gore,kada su se oprostili Miske ,Spaha i VedoOnakoBa je napisao/la: ↑02 jun 2021, 20:06Jare ovaj pad traje od kako je Pape otišaoretromoos je napisao/la: ↑02 jun 2021, 19:59Nalic koji je taraba od fudbalera je u ovoj konkurenciji izgledao majstor, naravno da ga protiv jace reprezentacije nece biti nigdje. To je dokaz kojim putem ide ova reprezentacija. Ko je preporucio onog panja Jovicica, onog ni rodjena mater ne bi pozvala u repku![]()
Bugarski kanalizacijski kriminalni stakor nas doveo na nivo Andore. Svaka cast
A jes nas covjek poslozio,nema ko zeli da vidi ,taj ce i vidjeti koliko drugacije igra izgleda 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa ljudi su rekli da ide podmladzivanje repke i sada je perfektno vrijeme jer u ovim kvalama nemozemo nista napraviti.
Petev isprobava koliko moze i ne gubi tekme.
Zasto to neko razocarenje??
90 posto igraca koje su forumasi prizivali ovdje covjek je pozvao.
Smjesno je to da su vam ti igraci prvo igracine a kada ih zovne onda ne odgovaraju.
Smjesno je to da su vam ti igraci prvo igracine a kada ih zovne onda ne odgovaraju.
- feniksptica
- Kontakt:
Ovi ce i igra manje vise za par godina. Mozemo se mi smijati koliko hocemo al to nam je siva realnost
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Presmiješni likovi, ne znam šta očekuju od Peteva? Da bude mađioničar?dinoze je napisao/la: ↑02 jun 2021, 21:20Pa ljudi su rekli da ide podmladzivanje repke i sada je perfektno vrijeme jer u ovim kvalama nemozemo nista napraviti.
99% ih je ovdje pisalo da kvalifikacije treba otpisati. Iščuđuju se što smo repka nivoa Litvanije. Ova Crna Gora za razliku od nas ima pobjeda i izgubili su minimalno protiv Norveške.
Ja sam lično Petevom jako zadovoljan, pozvao je sve što se prizivalo, promijenio formaciju, ne znam stvarno šta čovjek više treba da radi.
Što se igrača tiče, hebiga, sami smo krivi što dolazi lik koji je klupa u Malmou i pokazuje kako treba da se igra.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Za sada ide sve u skladu s mogućnostima i očekivanjima...
Složio bih se s ovim gore sto je Heraldo napisao.
Složio bih se s ovim gore sto je Heraldo napisao.
Realnost je to nama i godinama unazadfeniksptica je napisao/la: ↑02 jun 2021, 21:22Ovi ce i igra manje vise za par godina. Mozemo se mi smijati koliko hocemo al to nam je siva realnost

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kad je utakmica?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- feniksptica
- Kontakt:
Pa ljudi ne mogu protiv sebe. Ne kaze se dzaba da je najgora borba ''borba sa samim sobom''. Ako su tjerali Peteva prije dolaska ne mogu sad pisat nista pozitivno da se ne daj Boze ne bi ko smijao ljudima. Pa ti isti strucnjaci daju sebi za pravo da Dusana ismijavaju. Dovoljno govori o njima. Ne mogu ni nabrojat sta je covjek sve osvojiio oni njemu govore da nema pojma. Vecina isfrustriranih likova i par dijasporaca koji misle ako su otisli na koje gostovanje da su postali strucni za fudbal.
Nek samo prihvate cinjenicu da nije on kriv sto nema boljih igraca od ovih trenutno i to je to. Pokusava, mijenja izmislja da proba nesto uradit i treba dobit podrsku.
Nek samo prihvate cinjenicu da nije on kriv sto nema boljih igraca od ovih trenutno i to je to. Pokusava, mijenja izmislja da proba nesto uradit i treba dobit podrsku.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma on je menadzerski selektor,to je budali jasno ali i da nije svejedno kad nema kvaliteta,ja ga necu podrzati cisto zbog nacina na koji je doosao i zbog toga koga ugurao u repku,i one kampanje protiv bivsih igraca repke ali naravno da ne treba covjeka etiketirati ,nema kvaliteta a i on sam da je neki trenerski kvalitet sigurno ne bi vodio nasu nikad goru repku nego neki dobar evropski klubfeniksptica je napisao/la: ↑02 jun 2021, 21:27Pa ljudi ne mogu protiv sebe. Ne kaze se dzaba da je najgora borba ''borba sa samim sobom''. Ako su tjerali Peteva prije dolaska ne mogu sad pisat nista pozitivno da se ne daj Boze ne bi ko smijao ljudima. Pa ti isti strucnjaci daju sebi za pravo da Dusana ismijavaju. Dovoljno govori o njima. Ne mogu ni nabrojat sta je covjek sve osvojiio oni njemu govore da nema pojma. Vecina isfrustriranih likova i par dijasporaca koji misle ako su otisli na koje gostovanje da su postali strucni za fudbal.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ubjedljivo najveći kvalitet ove reprezentacije je Ahmedhodžić!
Žalosno je na jednoj ovakvoj utakmici(kad svi sa mukom igraju i misle na odmor) gledati Beširevića,Sadikovića,Danilovića prije Đokanovića(koji je bar trebao debitovati a posebno što je mladji i sigurno pred većom karijerom od ove trojke).
Mislim da je i Ziljkić trebao dobiti priliku i imao je prostora za to.
Žalosno je na jednoj ovakvoj utakmici(kad svi sa mukom igraju i misle na odmor) gledati Beširevića,Sadikovića,Danilovića prije Đokanovića(koji je bar trebao debitovati a posebno što je mladji i sigurno pred većom karijerom od ove trojke).
Mislim da je i Ziljkić trebao dobiti priliku i imao je prostora za to.
Realno Petev je nakon Papeta najbolji selektor repke
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Pape uopste nije dobar trener. A pad je poceo sa prijateljskom protiv USA na kosevu i od tada se realno ne mozemo dozvati.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Realno petev je uz ciru najbolji trener kojeg smo imali
Pape je nikakav trener
naprijed rejal
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zaboravili ste napisati da je Pape došao na gotovo i da mu je ekipu posložio Ćiro.

Isto kao što neki dan neki Hrvat napisa da je Dalić sve naslijedio od Bilića.

Isto kao što neki dan neki Hrvat napisa da je Dalić sve naslijedio od Bilića.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Može li se pobjediti? : )
Forumska bagra piše neke podrške za ovu prevaru od selektora i za ovaj savez, ne bi li slučajno u prijateljskog nekoga pobjedili pa da se proglase "stučnjacima" kao mi svi glupi i ne vidimo ništa a što je najgore još godinu dana i više mi nećemo nikoga pobjediti

Kao što bi navijači Arsenala rekli na ovom forumu, sve je to "PROCES"
Forumska bagra piše neke podrške za ovu prevaru od selektora i za ovaj savez, ne bi li slučajno u prijateljskog nekoga pobjedili pa da se proglase "stučnjacima" kao mi svi glupi i ne vidimo ništa a što je najgore još godinu dana i više mi nećemo nikoga pobjediti

Kao što bi navijači Arsenala rekli na ovom forumu, sve je to "PROCES"

Mislio sam na post Pape eru.
15.10.2013.
Jel nakon danaca leti ova neznalica petrov?
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.