Ima li bar 10% korisnika na VDSL-u i optici?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne odgovaram na provokacije
Nek su i tebi udovoljilirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 jun 2021, 10:42Mene su nedavno prebacili na VDSL2, valjda brži, i zadovoljan sam prilično, sad je ona deklarisana brzina ili preko nje čak.
Tražio optiku, kažu nema još.
100%Robust je napisao/la: ↑02 jun 2021, 23:19sto se tice interneta u citavoj drzavi je najbolji i najstabilniji logosoft steta sto ga samo u sarajevu ima u deset naselja
ljudi imaju najveci broj hd kanala u drzavi i definitivno najstabilniji net
na primjeru logosofta se vidi koliko je bht u nazadku jer ljudi koriste u zgradama iste parice i uvijek ovi imaju bolju i stabilniju ponudu neta
Kako ko, pored brojnih opcija tu je i terestrijal.LlullSergio je napisao/la: ↑03 jun 2021, 13:55Pa jedan od razlog sto nisam htio mijenjati operatera je sto se znalo da ce likovi staviti EURO na Novu i sta ce sad ovi sto imaju Telecom. Mozes do sutra lajati, ali Euro ne bu gledali na TV![]()
Znaci bice?
Ganjanje streamova > BahoLlullSergio je napisao/la: ↑03 jun 2021, 14:35Pa ja ne bih imao, ili ganjati streamove ili ne gledati![]()
Otelo je napisao/la: ↑03 jun 2021, 14:40Ganjaja streamova > BahoLlullSergio je napisao/la: ↑03 jun 2021, 14:35Pa ja ne bih imao, ili ganjati streamove ili ne gledati![]()
Lagano, VPN, BBC/ITV. Skopčaš na TV i eto![]()
Ili HRT, VPN i skopčaš na TV.
Šta je to Tidal ?cala je napisao/la: ↑13 jun 2021, 10:12Probam ja Tidal ovaj skinut i odem na mojtelemach kad pise da mogu samo kupit premium. Posaljem im mail sa upitom sto ga nemam dzaba i jel to iskljucivo za eon pakete, a ja na starom trio grande paketu, al nisam jos odgovor dobio. U medjuvremenu vidim po fb komentare da stari korisnici dobijaju ako do 1.8 produze ugovor na jos 2god.
Ugovor mi istice u Oktobru i tako cu im slatko vratit opremu i poslat ih u p lijepu m. Vidjecu kakvu mi brzinu neta moze telekom ponudit na mojoj lokaciji al vjerovatno cu preci pa makar i **** pojeo. Odnos prema dugogodisnjim korisnicima nula.
Spotify za sirotinjubombaysaphire je napisao/la: ↑13 jun 2021, 10:33Šta je to Tidal ?cala je napisao/la: ↑13 jun 2021, 10:12Probam ja Tidal ovaj skinut i odem na mojtelemach kad pise da mogu samo kupit premium. Posaljem im mail sa upitom sto ga nemam dzaba i jel to iskljucivo za eon pakete, a ja na starom trio grande paketu, al nisam jos odgovor dobio. U medjuvremenu vidim po fb komentare da stari korisnici dobijaju ako do 1.8 produze ugovor na jos 2god.
Ugovor mi istice u Oktobru i tako cu im slatko vratit opremu i poslat ih u p lijepu m. Vidjecu kakvu mi brzinu neta moze telekom ponudit na mojoj lokaciji al vjerovatno cu preci pa makar i **** pojeo. Odnos prema dugogodisnjim korisnicima nula.
Ako nije džaba, nije za sirotinjuVGS je napisao/la: ↑13 jun 2021, 10:52Spotify za sirotinjubombaysaphire je napisao/la: ↑13 jun 2021, 10:33Šta je to Tidal ?cala je napisao/la: ↑13 jun 2021, 10:12Probam ja Tidal ovaj skinut i odem na mojtelemach kad pise da mogu samo kupit premium. Posaljem im mail sa upitom sto ga nemam dzaba i jel to iskljucivo za eon pakete, a ja na starom trio grande paketu, al nisam jos odgovor dobio. U medjuvremenu vidim po fb komentare da stari korisnici dobijaju ako do 1.8 produze ugovor na jos 2god.
Ugovor mi istice u Oktobru i tako cu im slatko vratit opremu i poslat ih u p lijepu m. Vidjecu kakvu mi brzinu neta moze telekom ponudit na mojoj lokaciji al vjerovatno cu preci pa makar i **** pojeo. Odnos prema dugogodisnjim korisnicima nula.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.