Presica
Hadzija
Igraci
Forumasi
4 razlicite price, da se barem dvoje hoce dogovoriti da pricaju istu pricu.
Klub bez glave i repa
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Presica
Jeste ali je s namjerom zadržan do kad je klubu bio ćejf. Sto bi Isao negdje drugo
1:0 za Partizan zabili bukvalno u zadnjoj sekundi, mi imali stativu na 0:0GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 jun 2021, 14:37Nisam u mogucnosti gledati, koji je rezultat ?
Pantelija je napisao/la: ↑03 jun 2021, 14:00PoštenoSanchez1987 je napisao/la: ↑03 jun 2021, 13:46Niti sam znao niti me zanima,i on nikad nije vracen,sto onda nije odradio ona zadnja dva kola koliko vec,ovdje je ocigledno u pitanju vracanje da bih sutio i da ne otkrije mutne radnje al haj nek bude da je zbog isplate.Pantelija je napisao/la: ↑03 jun 2021, 13:36Cuj okrenuo ploču.
Ne mozes sve sto se radi reci da ne valja samo zato sto ti se ne svidja rad sabrine ili Vinka ili Emira.
Kad nesto ne valja ne valja, ali ne mozes reci da nesto sto je ok ne valja.
I husref je tako prebacen pa se nisi žalio na to. I on je bio u klubu do nove godine pa ti nije smetalo.
I onda ti dođe inspekcija, pa bude ovakobordobijeli je napisao/la: ↑03 jun 2021, 15:24Kontam nesto pa bolje imat ugovore ko Azmir i ostali na minimalcu, kad raskines isplatiš miminalac iz ugovora i Cao. Mi Hadziji sad moramo i doprinose i veliku platu davati, zato sto ima ugovor a razjebo nas.
Porezna inspekcija ove godine posjetila je Grbavicu, a nakon uvida u dokumentaciju mnoge stvari nisu se poklapale. Rješenje koje je još ljetos stiglo na adresu Plavih nije obradovalo administraciju, koja je uložila žalbu na pomenuti dug od 2,2 miliona KM.
– Poduzet ćemo sve pravne korake kako bismo zaštitili klub, a nadamo se da ćemo u tom postupku uspjeti bar prepoloviti dug – potvrdio je za Faktor Amar Bajramović, v.d. predsjednika Željezničara.
A kako je dug nastao? Radi se neregularnostima iz prošlosti, i to iz vremena kada je FK Željezničar imao samo jednog profesionalnog fudbalera – Srđana Stanića. Svi ostali koji su u tom periodu prodefilovali Grbavicom plaće nisu primili preko računa, što automatski znači da za njih nisu plaćani porezi i da bi to uskoro moglo doći na naplatu.
Neuredne isplate
Usto, inspektori Porezne uprave uočili su još niz neregularnosti, odnosno neuredne isplate iz blagajne, koje nisu pravdane odgovarajućim računima.
Zbog svega toga, saznajemo, aktuelna Uprava zauzela je jednoglasan stav da se poduzmu svi pravni koraci koji mogu pomoći u rješavanju novonastalih problema u Plavom taboru
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 12 gostiju.