Zašto da leti? Da dođe Osim ili Barba pokeraš?
BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Za Barbu naravno to je nas kapiten i covjek koji je puno dao za ovu zemlju za Osima takodjer ima rezultate iza sebe gdje god bio. Petrov ni jedno ni drugo ali ima licensu to je bitno
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Jel ima neki highlights sa utakmice jucer?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Je li te sramota biti toliko nepismen?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ima evo..
Moze jos jednom?
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Pismen ili nepismen samo cinjenice navodim, oprosti ako sam te uvrijedo. Mozda ti gotivis petrova al covjek stvarno ne znaMoodyHank je napisao/la: ↑03 jun 2021, 11:12Je li te sramota biti toliko nepismen?
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Bio Petev ili Hitzfield na klupi, mi nemamo igrača za nešto više od ovog što sad rezultatski imamo. Mi navijači smo neznalice (to pokazujemo pogotovo na temama o sportu i politici) i iz tog razloga nam je trener krivac za očigledni nedostatak iole kvalitetnih igrača i za nepostojanje sistema u savezu. Omladinske selekcije rasulo, savez u rasulu, liga u rasulu, većina klubova lige u rasulu, omladinski pogoni naših klubova u rasulu. Na osnovu čega da očekujemo rezultate A tima? Zbog toga što imamo Džeku i Pjanića? ferguson je jednom rekao da da bi ostvario rezultat u utakmici moraš imati 8 dobrih i raspoloženih igrača, trojica se mogu prišlepati. Mi imamo trojicu dobrih i 8 koji se šlepaju i od kojih nažalost nemaš boljih. Šta je još gore je da su nama navijačima uvijek glavni krivci ova trojica dobrih zato što nisu bili još bolji a ova osmorica su dobri jer su odigrali u skladu sa svojim mogućnostima i koji put su uklizali na bezveze loptu koja ide u aut. Mi sad imamo igrače za oko 40-og mjesta na FIFI-noj ljestvici i to moramo prihvatiti.
Petev je najmanji krivac za sve, što neko napisa ranije on da je kvalitet ne bi vodio našu nikad goru reprezentaciju, sa druge strane imaš strašno limitiran roster igrača.
Jedina njegova krivica je što je pristao da dođe ovdje, ali ni tu ga ne krivim, treneri koji nemaju pretjerano jak CV vide našu repku kao "možemo nešto napraviti, ima tu finih igrača", pa na kraju svaki od Papeta do danas bude otjeran k'o ker.
Ja sam, priznajem, donekle polagao nade u Peteva (mada još uvijek ima otvorene šanse da nešto napravi, tj. da završi drugi iza Francuza) čisto zato što su mu svi yebavali mater kada je postavljen za selektora, al' hajde na stranu što zove raznorazne igrače (ok, sve je to isti nekvalitet), ali kada sam vidio "jaranski" odnos sa Džekom i nekakvo slikanje pred zgradom Saveza, paralelno sa tim gdje ti počinje okupljanje, a taj isti Džeko ide u Dubai, onda mi je bilo jasno da je i Petev još jedna pudlica menadžerskih šefova i glavnih igračkih baja u reprezentaciji. Odmah mi naumpadnu Meša i Robi i ono tetošenje Džeke i tadašnjih zvijezda.
PS: Džeki svaka čast, Tito je, najbolji kojeg je ova nezavisna zemlja dala, boljeg nećemo imati, ali daleko je od vođe i profesionalca kada dođe na reprezentativno okupljanje, pa nek' se ljuti ko hoće.
Ono što je najveći poraz, ti kvalitetniji igrači jedva dočekaju da ne dođu igrati za reprezentaciju, što znači da nam je kult repke ****, malo Džeko sa Hajrovićem u Dubaiju, Pjanić hladi jaja k'o i cijelu sezonu, Kolašinac standardno prijavi neku povredu (ili je i on oficijelno pošteđen, ne upratih?) i ova mlađarija će imati baš fin primjer od njih kako se ponašati u toku reprezentativnog okupljanja.
Nemojte se čuditi kad za koju godinu Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Demirović i ostala klapa budu glavni po sarajevskim kafanama, imali su od koga vidjeti, ili naprimjer ako počnu birati utakmice, i to su imali od koga vidjeti. Isto kao što su Džeko i ekipa imali od koga vidjeti sve to kada su oni počinjali, taj javašluk se kod nas prenosi sa generacije na generaciju.
Naravno, profesionalaca ima i uvijek ih je bilo, ali džaba kada su oni u manjini.
Mi da bi ostvarili neki rezultat sa ovako siromašnim kvalitetom, sve oko repke mora biti pod konac, a u nas je naprotiv čini mi se nikad gore. Javašluk je mogao prolaziti kada si imao dobre igrače, ali prosječni to ne mogu nadoknaditi svojim (ne)kvalitetom.
A sve počinje od javašluka u Savezu, da je ta organizacija ozbiljna, bila bi nam i reprezentativna okupljanja ozbiljnija.
Jedina njegova krivica je što je pristao da dođe ovdje, ali ni tu ga ne krivim, treneri koji nemaju pretjerano jak CV vide našu repku kao "možemo nešto napraviti, ima tu finih igrača", pa na kraju svaki od Papeta do danas bude otjeran k'o ker.
Ja sam, priznajem, donekle polagao nade u Peteva (mada još uvijek ima otvorene šanse da nešto napravi, tj. da završi drugi iza Francuza) čisto zato što su mu svi yebavali mater kada je postavljen za selektora, al' hajde na stranu što zove raznorazne igrače (ok, sve je to isti nekvalitet), ali kada sam vidio "jaranski" odnos sa Džekom i nekakvo slikanje pred zgradom Saveza, paralelno sa tim gdje ti počinje okupljanje, a taj isti Džeko ide u Dubai, onda mi je bilo jasno da je i Petev još jedna pudlica menadžerskih šefova i glavnih igračkih baja u reprezentaciji. Odmah mi naumpadnu Meša i Robi i ono tetošenje Džeke i tadašnjih zvijezda.
PS: Džeki svaka čast, Tito je, najbolji kojeg je ova nezavisna zemlja dala, boljeg nećemo imati, ali daleko je od vođe i profesionalca kada dođe na reprezentativno okupljanje, pa nek' se ljuti ko hoće.
Ono što je najveći poraz, ti kvalitetniji igrači jedva dočekaju da ne dođu igrati za reprezentaciju, što znači da nam je kult repke ****, malo Džeko sa Hajrovićem u Dubaiju, Pjanić hladi jaja k'o i cijelu sezonu, Kolašinac standardno prijavi neku povredu (ili je i on oficijelno pošteđen, ne upratih?) i ova mlađarija će imati baš fin primjer od njih kako se ponašati u toku reprezentativnog okupljanja.
Nemojte se čuditi kad za koju godinu Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Demirović i ostala klapa budu glavni po sarajevskim kafanama, imali su od koga vidjeti, ili naprimjer ako počnu birati utakmice, i to su imali od koga vidjeti. Isto kao što su Džeko i ekipa imali od koga vidjeti sve to kada su oni počinjali, taj javašluk se kod nas prenosi sa generacije na generaciju.
Naravno, profesionalaca ima i uvijek ih je bilo, ali džaba kada su oni u manjini.
Mi da bi ostvarili neki rezultat sa ovako siromašnim kvalitetom, sve oko repke mora biti pod konac, a u nas je naprotiv čini mi se nikad gore. Javašluk je mogao prolaziti kada si imao dobre igrače, ali prosječni to ne mogu nadoknaditi svojim (ne)kvalitetom.
A sve počinje od javašluka u Savezu, da je ta organizacija ozbiljna, bila bi nam i reprezentativna okupljanja ozbiljnija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sta mislite po vama ko bi mogao umjesto ovog petrova?
Ja ocekujem njegovu ostavku vec sljedece hefte, moj stav je da bi trebao neko iz domace lige, tipa Musemica, Osima ili zasto ne sa Bakom probati ponovo
Ja ocekujem njegovu ostavku vec sljedece hefte, moj stav je da bi trebao neko iz domace lige, tipa Musemica, Osima ili zasto ne sa Bakom probati ponovo
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Treba Peteva pustiti da odradi ugovor, do tada možemo ili Dudićem ili Selimbegovićem ići u pohod na EURO kada se ovi novi igrači malo bolje etabliraju.
Očekujem i od Bajramovića da krene samostalno voditi neku ekipu. Vidjet ćemo ko će se nazirati kao najbolje rješenje ali naša repka ne može bolje od nekog regionalnog nivoa selektora to treba da je svima jasno.
Očekujem i od Bajramovića da krene samostalno voditi neku ekipu. Vidjet ćemo ko će se nazirati kao najbolje rješenje ali naša repka ne može bolje od nekog regionalnog nivoa selektora to treba da je svima jasno.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 03 jun 2021, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Baka digao ruke od Zelje nakon jednog treninga, da se uhvati u kostac sa situacijom u reprezentaciji. Molim lijepo ...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Meni je fascinantno da ljudi još uvijek misle da je selektor problem ko god on bio. Ova reprezentacija nema kvaliteta nikakvog. Peti smo šešir yebeni. Ovo je naša realnost i sasvim je svejedno hoće li selektor biti Petev ili Guardiola.
Zadnja izmjena: BoixosNois1899, dana/u 03 jun 2021, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Za stanje repke su upravo krivi treneri iz domace lige,klubovi iz domace lige i navijaci domace lige.
Treneri i klubovi jer su neznalice i neprofesionalni da dvadeset godina nisu u stanju izbaciti jednog jedinog kvalitetnog igraca.
Navijaci tih tkzv. fudbalskih klubova jer podrzavaju taj nekvalitet.
Smjesno u tome svemu je da ti ljudi idu gledati premijer ligu i ona im je top kao i njihovi klubovi ali od repke zele nerealnu igru za 10 nivoa vise.
Ludilo mozga.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 03 jun 2021, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Za stanje repke su prije svega krivi navijači.
Da se neki selektor zamjeri kapitenu i zamjeniku kapitena, vjerovatno bi mu to bio kraj.
Mi smo krivi jer ih kujemo u zvijezde, a koliko daju repki, toliko i uzimaju.
Sjećamo se vremena Džeke kad je tek počinjao u Wolfsburug i kad je bio klupa u Cityu koliko mu je repka bila neophodna da se probije.
Kao i Pjanića kad ga je Zeman klupirao.
Da se neki selektor zamjeri kapitenu i zamjeniku kapitena, vjerovatno bi mu to bio kraj.
Sjećamo se vremena Džeke kad je tek počinjao u Wolfsburug i kad je bio klupa u Cityu koliko mu je repka bila neophodna da se probije.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
ASD je napisao/la: ↑03 jun 2021, 15:57Za stanje repke su prije svega krivi navijači.

⚜️~⚜️~⚜️
Njih dvojica su potrosena roba a ni jedan niti drugi nisu produkt nase lige.ASD je napisao/la: ↑03 jun 2021, 15:57Za stanje repke su prije svega krivi navijači.
A danas imamo mnostvo tih koji dolaze iz nase lige, dok su tu igrali pljesce im se a kada igraju za repku njesra su.
Sta ce Petev jadan, imam osjecaj da covjek cita ovaj forum i zovne igrace koji se ovjde prizivaju.
Hrvati imaju svako malo nekog novog igraca koji makar eto zaigra u Hoffenheimu ili Mainzu. Kod nas ako za 25 godina ode u Adanaspor mi kazemo dobar, napravio karijeru.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Utakmica protiv CG nije loša bila, umijemo se braniti, imamo dobrog shot stoppera na golu.
Sa Pjanićem bi imali i sigurniji posjed sa više prilika.
Ono što nama fali su brzi i lucidni igrači po bočnim stranama. Dolazi squad igrač iz Malmoa i postaje najbolji igrač samo zato što ima potez viška i u stanju je voditi loptu par metara ispred sebe.
Petev mora naći rješenje u ofanzivnom dijelu. Najbrži igrač nam se nedavno oprostio..
Sa Pjanićem bi imali i sigurniji posjed sa više prilika.
Ono što nama fali su brzi i lucidni igrači po bočnim stranama. Dolazi squad igrač iz Malmoa i postaje najbolji igrač samo zato što ima potez viška i u stanju je voditi loptu par metara ispred sebe.
Petev mora naći rješenje u ofanzivnom dijelu. Najbrži igrač nam se nedavno oprostio..
⚜️~⚜️~⚜️
- ASD
- Kontakt:
Slobodno me citirajte. Ako Stevanović bude u timu u narednom periodu. Biti će daleko najosporavaniji igrač u repci. Razlog, jer će igrati ubjedljivo najtežu poziciju u timu, krilo.
Pozicija koja zahtijeva broj šprinteva u rangu kao ostatak tima, plus moraš igrati obavezno odbranu.
Pozicija koja zahtijeva broj šprinteva u rangu kao ostatak tima, plus moraš igrati obavezno odbranu.
Nisi me ničim uvrijedio, samo mi bode oči taj tvoj potpis i način pisanja postova. Slika i prilika krezavog Bošnje koji galami na televizor iz fotelje i misli da se razumije u fudbal. Naravno, podržava Barbareza jer je legenda, iako ovaj nema nikakve reference. Vjerovatno bi volio i Medunjanina vidjeti ponovo u repstaciji.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Najveći krivac je domaća liga zato što nije u stanju jednom godišnje napraviti igrača koji će dogurati do nekog prosječnog evropskog kluba. A nekvalitet će klubovi opet pokazati u Evropi za koji mjesec.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.