ne brini se vas necemo izraditi nego cemo vam i pomoci u borbi od 5 do 10 mjesta samo dok brko napravi listu onih koji nam nisu potrebniUPS je napisao/la:Vazda ste bili šupački klub i to ste još jednom dokazali sa vrbovanjem Stojcevskog. Cilj je uvijek nekog izraditi, zar ne?barbarez je napisao/la:Sto Borac provodi seljacku i malogradjansku politiku,ne racunas na nekoga,prosipas sliku nekog velikog kluba,a kad igrac zeli da predje u zelju,onda kuka ko na sav glas..Kako su jadni sa ovim ucjenama,ako odes onda si zavrsio sa borcem,to me podsjeca na prava seljacka posla.Pljuju covjeka,pa ako je takav sto ga ucjejujete.Cuj price,ako potpises s nama si zavrsio,pa kada ste tako uvrijedjeni sto bruka ime Borca,sto ga uopste molite ,kada vam je uraqdio nesto ovako,prelazi u bolji klub.Ne volim mjesati politiuku i sport,, ali ko da im je predsjednik kluba Dodik.Sljedeci korak Borca ce biti,ako Stanceski predje u Zelju mi istupamo iz lige.![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Možemo li tvoju sestru postaviti za maskotu, a ako je nemas onda moze i mama tvoja da bude zamjenaKARL HAJNC je napisao/la:Postavite B R K U za maskotu,on ne samo da treba da bude maskota želje,nego MASKOTA čitave premijer lige....19TM87 je napisao/la:hajmo kreativci da vas vidim
KHAJ PHIČE
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
Vazda ste bili šupački klub i to ste još jednom dokazali sa vrbovanjem Stojcevskog. Cilj je uvijek nekog izraditi, zar ne?
[/quote]
hajmo malo realno,ako smo mi supci,sta ste vi ???
jel se to mozda sprema neko pojacanje iz sarajeva da dode u Zelju
[/quote]
Cuo sam da ce se sad na prozivci 19. javiti svi igraci njanjajva, pa ako neko zadovolji mozda i ostane...mada cisto sumnjam

hajmo malo realno,ako smo mi supci,sta ste vi ???
Cuo sam da ce se sad na prozivci 19. javiti svi igraci njanjajva, pa ako neko zadovolji mozda i ostane...mada cisto sumnjam
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Imas neku informaciju za ovog igraca? Ocekuje se da potpise ili je suplja? Daj prenesi i nama. Gdje je igrao, koji klub, koju poziciju, godine. Daj malo informacija ..UPS je napisao/la:Vazda ste bili šupački klub i to ste još jednom dokazali sa vrbovanjem Stojcevskog. Cilj je uvijek nekog izraditi, zar ne?![]()
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
pa u njegovom selu ne postoji slovo A tako da je morao kompletno prezime izmjenitiStole iz Bora je napisao/la:Imas neku informaciju za ovog igraca? Ocekuje se da potpise ili je suplja? Daj prenesi i nama. Gdje je igrao, koji klub, koju poziciju, godine. Daj malo informacija ..UPS je napisao/la:Vazda ste bili šupački klub i to ste još jednom dokazali sa vrbovanjem Stojcevskog. Cilj je uvijek nekog izraditi, zar ne?![]()
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Izgleda da je najbitnije reci koju "pametnu" ... 
AMAR OSIM
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
umjesto da molite Boga da vas izvuce iz ovih g*vana u koja ste dobro ugazili, vi nas prcate sto smo konkurentu za titulu uzeli jednog od boljih igraca, stidite se svojih postupaka
Za zivot cijeli!
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Ma uzeli bi i njima nekog igraca tipa Kojasevic, ali nije to cilj nase uprave da gomilamo igrace prosjecnog kvaliteta. Kod njih ce sigurno igrati, a kod nas bi bio jedan od losijih na klupi heheheheheThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:umjesto da molite Boga da vas izvuce iz ovih g*vana u koja ste dobro ugazili, vi nas prcate sto smo konkurentu za titulu uzeli jednog od boljih igraca, stidite se svojih postupaka
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nek se kali u fks, pa nek nas pojaca naredne godinePirke_TM87 je napisao/la:Ma uzeli bi i njima nekog igraca tipa Kojasevic, ali nije to cilj nase uprave da gomilamo igrace prosjecnog kvaliteta. Kod njih ce sigurno igrati, a kod nas bi bio jedan od losijih na klupi heheheheheThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:umjesto da molite Boga da vas izvuce iz ovih g*vana u koja ste dobro ugazili, vi nas prcate sto smo konkurentu za titulu uzeli jednog od boljih igraca, stidite se svojih postupaka
Za zivot cijeli!
-
madridista
- Kontakt:
u koliko sati je u srijedu prozivka zna li neko????
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Evo hrenovki... izgleda da su im pustili struju... valjda kako im je stigao novi sponzor pa sad imaju za struju, a rijec je on fast food "STUDENT", Bjelave, vl. Ziljbear Abazi (popularno nazvan OTROV)UPS je napisao/la:Vazda ste bili šupački klub i to ste još jednom dokazali sa vrbovanjem Stojcevskog. Cilj je uvijek nekog izraditi, zar ne?barbarez je napisao/la:Sto Borac provodi seljacku i malogradjansku politiku,ne racunas na nekoga,prosipas sliku nekog velikog kluba,a kad igrac zeli da predje u zelju,onda kuka ko na sav glas..Kako su jadni sa ovim ucjenama,ako odes onda si zavrsio sa borcem,to me podsjeca na prava seljacka posla.Pljuju covjeka,pa ako je takav sto ga ucjejujete.Cuj price,ako potpises s nama si zavrsio,pa kada ste tako uvrijedjeni sto bruka ime Borca,sto ga uopste molite ,kada vam je uraqdio nesto ovako,prelazi u bolji klub.Ne volim mjesati politiuku i sport,, ali ko da im je predsjednik kluba Dodik.Sljedeci korak Borca ce biti,ako Stanceski predje u Zelju mi istupamo iz lige.![]()
Ti STOJCEVSKI nemoj vise ni jedne... pokrij se dekom po glavi i ugasi svjetlo...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Jesi našao sponzora, mada mu nije loša hrana 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Nije. Svijetli u mraku.MinistaR je napisao/la:Jesi našao sponzora, mada mu nije loša hrana
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Opet se potpisuju ugovori na 2god. i nakon jedne ipo sezone pocinju belaji tipa "igrac nece da produzi ugovor hoce da ide dalje za dzabe" itd.. Daj ba potipisite jednom igraca na 3-5god. ne dokaze li se nakon sezone-dvije ide na transfer listu i gotovo...
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
jarane,prije ove uprave igrači su,vjerovao ti ili ne,potpisivali na 6 mjeseci,a sad kako se Amar vratio 2 godine je minimalan ugovor,a vjeruj mi da je to maksimum,jer svi hoće da se što prije ispare iz ove naše jadne lige.zeljocity je napisao/la:Opet se potpisuju ugovori na 2god. i nakon jedne ipo sezone pocinju belaji tipa "igrac nece da produzi ugovor hoce da ide dalje za dzabe" itd.. Daj ba potipisite jednom igraca na 3-5god. ne dokaze li se nakon sezone-dvije ide na transfer listu i gotovo...
ali nema para,sve se rastalilo....
Treba još pure jesti za to, nismo još dostigli taj nivo. Evo, nek igrač ima platu 4000, bez premija. To je godišnje 48 000 KM troškova, a za 4 godine = 192 000 KMzeljocity je napisao/la:Opet se potpisuju ugovori na 2god. i nakon jedne ipo sezone pocinju belaji tipa "igrac nece da produzi ugovor hoce da ide dalje za dzabe" itd.. Daj ba potipisite jednom igraca na 3-5god. ne dokaze li se nakon sezone-dvije ide na transfer listu i gotovo...
To možda ne izgleda puno na prvu, ali fazon je kad se potpisuje ugovor, koliko ja znam, mora se odma imati toliko novca u kasi koliko treba za njegove plate u onoliko godina za koliko je potpisao. Zato se ne potpisuju u našoj ligi veliki ugovori, nije lahko. Zato ova uprava i stručni štab teže ka razvitku, pa bi bilo sasvim normalno, ako se nastavi ovakav razvoj, u sljedećih pet godina bili sasvim solidan i respektabilan klub u ex-yu. Nije sad fazon doći i na papir staviti da će igrač potpisati četverogodišnji ugovor. A gdje su pare tu ? Ne mora značiti ako je došao džabe ( bez obeštećenja ) da ne treba platu. Jedan smo od rijetkih klubova koji redovno izmiruje sve prema igračima i ostalima u klubu, i to ne neke male pare za naše uslove. A biće i bolje, u to sam siguran, ako se nastavi ovako.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Čuj transfer listuTarantino je napisao/la:jarane,prije ove uprave igrači su,vjerovao ti ili ne,potpisivali na 6 mjeseci,a sad kako se Amar vratio 2 godine je minimalan ugovor,a vjeruj mi da je to maksimum,jer svi hoće da se što prije ispare iz ove naše jadne lige.zeljocity je napisao/la:Opet se potpisuju ugovori na 2god. i nakon jedne ipo sezone pocinju belaji tipa "igrac nece da produzi ugovor hoce da ide dalje za dzabe" itd.. Daj ba potipisite jednom igraca na 3-5god. ne dokaze li se nakon sezone-dvije ide na transfer listu i gotovo...
Šta je bilo, pušenje fore. Takvih par igrača i propali smo ko žetoni
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Evo exluzivno na BBC-u bila vijest:
"Igrači Wolwerhamptona danas su prisustovali otvaranju prve ćevabdžinice Željo u Manchesteru.Gospodin Edin Džeko, inače glavni kuhar i vlasnik, nije naplaćivao porcije. "
"Igrači Wolwerhamptona danas su prisustovali otvaranju prve ćevabdžinice Željo u Manchesteru.Gospodin Edin Džeko, inače glavni kuhar i vlasnik, nije naplaćivao porcije. "
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Znaci doveli smo vec tri igraca Jamak,Stančeski i Stojcevski
.
Sta ces,ima se se ...jos kad nam dodje **** i Tese ima da budemo tonbe
Sta ces,ima se se ...jos kad nam dodje **** i Tese ima da budemo tonbe
1921-2011
Trenutno korisnika/ca: boki86, DoktorXabaras, ristagrad i 19 gostiju.