FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo javi gdje je tvoj radijus kretanja, da ne prilazim.
Jaha u 2-3 godine bio predsjednik i dvije titule i dva kupa uze lik.
Yebo sliku svoju, bas nek je otisao. Ko je on da tjera legendu kluba husru husrica.
Jaha u 2-3 godine bio predsjednik i dvije titule i dva kupa uze lik.
Yebo sliku svoju, bas nek je otisao. Ko je on da tjera legendu kluba husru husrica.
NisamInSajder je napisao/la: ↑03 jun 2021, 22:58Imate clanak na **, bacite pogled. Defitnivo, portal broj 1 u drzavi.![]()

E vala ako nam je Mirza rijesenje za klupu ovi su nas stvarno do dna doveli
ExtraNisamInSajder je napisao/la: ↑03 jun 2021, 22:58Imate clanak na **, bacite pogled. Defitnivo, portal broj 1 u drzavi.![]()
I vidi molim te oni tek sutra krecu,imaju sastanak sa Namom i kao dobice od njega smjernice.
E alal vam vjera i vama upravo i Namu
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ovo je u pravu čovjek. Dino i Kusta odu u banku, otvore sef, uzmu koliko treba i donesu u klub.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑03 jun 2021, 22:23Glavni argument u odbrani lopovskih lezbaca i mesetara ,ali i medju tim ljudima ima kukolja ,jel to nesto fali Hadzibegicu
Gori od ovih nesposobnjakovica i seoskih prevaranata ne moze se na daleko naci.
Prosli su bar imali odakle namaci pare Kusturica banka Dinokio banka sta ovi mogu kukati i nismo mi nista pricati ,mi nista ne znamo i sve svaliti na covjeka koji daje pare .
Na kraj krajeva fino konkurs i ko ima najbolje reference primati a ne ova kuja koja je ostala na Dinokijevoj preporuci .
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Bili na odmoruzagorski je napisao/la: ↑03 jun 2021, 23:39ExtraNisamInSajder je napisao/la: ↑03 jun 2021, 22:58Imate clanak na **, bacite pogled. Defitnivo, portal broj 1 u drzavi.![]()
I vidi molim te oni tek sutra krecu,imaju sastanak sa Namom i kao dobice od njega smjernice.
E alal vam vjera i vama upravo i Namu

U nedostatku pravih imena, novinari bace koju iz mahale.Zastone je napisao/la: ↑03 jun 2021, 23:09NisamInSajder je napisao/la: ↑03 jun 2021, 22:58Imate clanak na **, bacite pogled. Defitnivo, portal broj 1 u drzavi.![]()
![]()
E vala ako nam je Mirza rijesenje za klupu ovi su nas stvarno do dna doveli
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Kakva je situacija u Napoliju?Napoli je napisao/la: ↑03 jun 2021, 22:34Ma pitao zbog sebe. Hebeš Sabrinu i društvo.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑03 jun 2021, 22:25
A gdje se to prijeti navijacima sa zapada?
Jel to kad vam se udari na njeno visocastvo svi se svrstate u to ?
Prati napoli **** Sarajevo ...
Koji se ku.rac ti interesuješ za FKS.
- FKS -
Osto husro ?Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑03 jun 2021, 22:23Glavni argument u odbrani lopovskih lezbaca i mesetara ,ali i medju tim ljudima ima kukolja ,jel to nesto fali Hadzibegicu
Gori od ovih nesposobnjakovica i seoskih prevaranata ne moze se na daleko naci.
Prosli su bar imali odakle namaci pare Kusturica banka Dinokio banka sta ovi mogu kukati i nismo mi nista pricati ,mi nista ne znamo i sve svaliti na covjeka koji daje pare .
Na kraj krajeva fino konkurs i ko ima najbolje reference primati a ne ova kuja koja je ostala na Dinokijevoj preporuci .
Zadnja izmjena: Zoran28, dana/u 04 jun 2021, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Naravno da je glupost spominjat Cioffia, covjek asistent u Udineseu, Varesnovica ne treba ni spominjat, taj je zavrsio trenersku karijeru, ostalo iz texta, svak ko sebe smatra navijacem svjestan je toga
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
E jesi nasao legendo s kim se raspravljati, svaka cast kad mozesHordanjezla1987 je napisao/la: ↑03 jun 2021, 22:53Svak nek podrzi sta misli da treba ti podrzavas covjeka koji je 800 000 km u maglu bacio i dan danas se hvalis sa time .
Branis sada ovu sto nista ne zna a zovu je diretorica![]()
A sjecamo se iste situacije prije par godina sa predhodnom garniturom zivotima ih branise ovde pa preko noci na linc pozivali .
Neka je ona vratila celavu ragu da ne progovori tada bi i ti cak promjenio misljenje neki dan je na kasikicu davao informacije koju je mogu i u zatvor poslati ne samo na linc od navijaca ali u talu su jbga..
NEMA NAZAD
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sutra ce sve znati.
Imam info da nakon sastanka sa Namom slijedi dogovor svih u upravi, na celu sa direktoricom, da se ozbiljno krene u posao.
Name is pouzdanih izvora sam saznao da ce ODMAH biti postignut dogovor i zakazan novi sastanak uprave u roku od 15 dana. Na tom sastanku ce pokusati usaglasiti stavove oko najbitnijih stvari za klub.
Na istom sastanku ce dogovoriti dinamiku rada za narednu sezonu.
Planiran je I zajednicki rucak nakon kojeg ce direktorica sastaviti izvjesce I preuzeti obavezu da isto posalje (skupa sa racunom) Namu.
Imam info da nakon sastanka sa Namom slijedi dogovor svih u upravi, na celu sa direktoricom, da se ozbiljno krene u posao.
Name is pouzdanih izvora sam saznao da ce ODMAH biti postignut dogovor i zakazan novi sastanak uprave u roku od 15 dana. Na tom sastanku ce pokusati usaglasiti stavove oko najbitnijih stvari za klub.
Planiran je I zajednicki rucak nakon kojeg ce direktorica sastaviti izvjesce I preuzeti obavezu da isto posalje (skupa sa racunom) Namu.
Hoce li se sutra znati ta strategija kluba?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Nije to u fokusu.
Treba prvo meni za rucak odabrati.
Inace dvije struje u upravi rade jedna protiv druge.
Jedni su da za desert budu gurabije, dok drugi preferiraju hurmasice.
Mahala se da cak ni za predjelo jos uvijek nisu usaglasili stavove.
Mozda Nam sutra odluci i posalje ih na vapace pa ce qrac za desert dobiti.
100% trenutno najboljiNisamInSajder je napisao/la: ↑03 jun 2021, 22:58Imate clanak na **, bacite pogled. Defitnivo, portal broj 1 u drzavi.![]()
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Mirno spavajte, Nam šalje finu cifru. 

-
- Kontakt:
A za jedno dvije godine opet trazi dugme za restart i reorganizaciju,idemo sa ovim,idemo sa onim, ne ide vise ovako,bilo je gresaka u prosle dvije godine al sad cemo to da ispravimo,shvatili smo da ovaj tim skauta ne funkcionise dobro moramo naci novoga sd,trenera isto moramo naci po nasim zeljama itd itd itd i sve tako dok Namu ne pukne film pa kaze hoce li ko kupiti posto zasto..obiteljskicovjek je napisao/la: ↑04 jun 2021, 00:16Sutra ce sve znati.
- feniksptica
- Kontakt:
Petak bez SD bez trenera. Ja ocekivo najkasnije do pon popodne da ce bit rijeseno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne treba se primati na insajderske niti treba vjerovati Sabrini i ekipici. Ona da je pametna sama bi lagano odsetala iz kluba. Ako je Nam i Tan vole neka je prebace kod sebe. Ovo lupanje u medijima da nas osam igraca tuzilo je lupanje isto ko sto je lupanje da uefa savez prati. U tom rangu i da sam neko u klubu sve bih tuzio.
- feniksptica
- Kontakt:
Jesmo u qurcu al nemojte vi navijaci preuvelicavat i namjerno podbadati i samo negativu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: adoado, bordobijeli, Dave, enzo1, ErosViverosViv, Evander, Google [Bot], Maestro^^, N3R3D, plisek, SamoDaKazeem i 99 gostiju.