Jel ti to ozbiljno?
BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Crna Gora/Danska - BiH (2. juni/6. juni 2021.)
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zabio bi ga Čaušević Šmaihelu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Pa da. Novinari i kad izgubimo mogu uvijek napisati da smo pobijedili. 

Jbt. Mozda bi i dobili da se vrate Miske, Spaha, Sejo, Lulic i Mujdza iz najboljih dana.
Barbarez ne treba sad dolaziti. Lik sa ovom repkom nebi nista napravio, dobio bi novi nadimak tele ili slicno i u roku od par tekmi noga i popljuvan za sva vremena
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

Slična je priča, kako treba dovoditi iz dijaspore, podmladiti ekipu, otpisati kvalifikacije, a sada se ti isti igrači nazivaju napuhanim panjevima.
⚜️~⚜️~⚜️
naprotiv, neko kao barbarez je jedino i trebao doci sada, kada nema imperativ rezultata i kada bi imao 2 godine da uz pomoc svih vrati neku draz i volju svima, kako igracima, tako i navijacima. Naravno da su svi bitni, novinari takodjer, djeca u parkovima, nane u dimijama.
tuta petrov prica o nekakvoj atmosferi a 50% ljudi ne zna ni da se igra tekma. Jucer je bila prva tekma koju nisam gledao a malo ih je bilo zagrizenih poput mene.
2 godine bi bile idealan period da se sve ustima i pripremi za euro. koliko god vi kenjali da smo amateri, mi uvijek mozemo sastaviti ekipu koja bi se 'morala' plasirati medju 24 u evropi.
eto nek pola tih repki sa ovog eura ima 8 igraca i samo 3 koji se slepaju heh
tuta petrov prica o nekakvoj atmosferi a 50% ljudi ne zna ni da se igra tekma. Jucer je bila prva tekma koju nisam gledao a malo ih je bilo zagrizenih poput mene.
2 godine bi bile idealan period da se sve ustima i pripremi za euro. koliko god vi kenjali da smo amateri, mi uvijek mozemo sastaviti ekipu koja bi se 'morala' plasirati medju 24 u evropi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nadam se da ce se Muhamed Besic nakon ove sezone dovesti "u red" kad zaigra u novom klubu i da cemo dobiti Gigovica, inace ne vidim kako sa trenutnim veznim redom mozemo napraviti nesto. Hadziahmetovic i Cimirot su alibi igraci, jaki na lopti, rade vrijedno u defanzivi, trce, ali nista nam to ne znaci kad oni ne znaju prebaciti loptu na protivnicku polovinu i kad su na protivnickoj polovini bezportrebni igraci.
Po meni trenutno najvise i skripi na toj poziciji, kroz sredinu smo totalno nemocni. Pa svaki napad vratimo 3-4 puta loptu do Sehica jer jednostavno nemamo rjesenja u sredini. I logicno je da onda i stoperi poput Hadzikadunica koji nisu jaki na lopti pocnu grijesiti, i Jovicic je 2 puta pogrijesio protiv Crne Gore jer jednostavno rjesenja u veznom redu nije bilo.
Po meni trenutno najvise i skripi na toj poziciji, kroz sredinu smo totalno nemocni. Pa svaki napad vratimo 3-4 puta loptu do Sehica jer jednostavno nemamo rjesenja u sredini. I logicno je da onda i stoperi poput Hadzikadunica koji nisu jaki na lopti pocnu grijesiti, i Jovicic je 2 puta pogrijesio protiv Crne Gore jer jednostavno rjesenja u veznom redu nije bilo.
Ne slazem se. Da bi vratio volju svima trebaju pobjede. A ako nema pobjeda nema ni volje a onda Barbarez postaje telebabino je napisao/la: ↑03 jun 2021, 21:12naprotiv, neko kao barbarez je jedino i trebao doci sada, kada nema imperativ rezultata i kada bi imao 2 godine da uz pomoc svih vrati neku draz i volju svima, kako igracima, tako i navijacima. Naravno da su svi bitni, novinari takodjer, djeca u parkovima, nane u dimijama.
Mi sad imamo solidne stopere, valjda mali Gazibegovic bude dobro napredovao. Seo mora igrati u svom timu, Pjanic naci klub da igra. Valjda i Besic nadje kakav klub i bude igrao. Krunic je dobar, Gojak nestade. Moraju se te stvari posloziti i bice pobjeda. I sa Petevom ako bude pobjeda i plasiranje na SP vratice se draz.
Evo Gigovic igra za Svede U21, mozda i od njega nista nema
- ASD
- Kontakt:
Najviše škripi na poziciji krila.Goalgetter je napisao/la: ↑03 jun 2021, 21:25Nadam se da ce se Muhamed Besic nakon ove sezone dovesti "u red" kad zaigra u novom klubu i da cemo dobiti Gigovica, inace ne vidim kako sa trenutnim veznim redom mozemo napraviti nesto. Hadziahmetovic i Cimirot su alibi igraci, jaki na lopti, rade vrijedno u defanzivi, trce, ali nista nam to ne znaci kad oni ne znaju prebaciti loptu na protivnicku polovinu i kad su na protivnickoj polovini bezportrebni igraci.
Jako je teško prenijeti loptu kad je očito da ide kroz sredu.
Što se tiče Bešića. Njemu treba godina dana redovnog igranja da bi se doveo u fizičku spremu ostalih reprezentativaca.
Morat će sniziti kriterije prilikom izbora novog kluba.
Ne bi bilo loše ni da bude u Championshipu, u prosječnom klubu, ako će igrati.
Pa ako su krila problem onda ne igraš sa krilima..
4312, sa dva vise povucena vezna igraca koji ce kupiti lopte, playmaker fazona pjanic u sredini
Iza napadaca fina 10ka, isto ofnazivniji playmaker i u napadu ono standardno jedan visoki, jedan brzi napadac
4312, sa dva vise povucena vezna igraca koji ce kupiti lopte, playmaker fazona pjanic u sredini
Iza napadaca fina 10ka, isto ofnazivniji playmaker i u napadu ono standardno jedan visoki, jedan brzi napadac
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
- ASD
- Kontakt:
Treba još dodati da to što ti predlažeš, zahtijeva jake bekove u oba pravca, plus da oba napadača budu pokretni i često se mijenjaju.
Bekovi su nam limitirani koga god staviš, barem u jednom pravcu.
A Edin neće sigurno se mijenjati nego će se centrirati na jednoj poziciji tako da to neće u praksi biti 2 napadača, nego 1 napadač i 1 ofanzivni vezni.
Objasnio si sve drugbabino je napisao/la: ↑03 jun 2021, 21:12naprotiv, neko kao barbarez je jedino i trebao doci sada, kada nema imperativ rezultata i kada bi imao 2 godine da uz pomoc svih vrati neku draz i volju svima, kako igracima, tako i navijacima. Naravno da su svi bitni, novinari takodjer, djeca u parkovima, nane u dimijama.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
S ovim timom ne bih ni ja na FM-u nista napravio i da koristim cheats a kamoli selektor pocetnik ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Fazon je sto se ovo nece desiti, jos plus kada ode Dzeko za godinu dvije mi nemamo sta ozbiljnije traziti. Ovo protiv Crne Gore je ta realnost bila. Cak i nije losa utakmica momaka kad se sagleda citava situacija i da ne znaju imena jedan drugom.soko je napisao/la: ↑03 jun 2021, 21:29Ne slazem se. Da bi vratio volju svima trebaju pobjede. A ako nema pobjeda nema ni volje a onda Barbarez postaje telebabino je napisao/la: ↑03 jun 2021, 21:12naprotiv, neko kao barbarez je jedino i trebao doci sada, kada nema imperativ rezultata i kada bi imao 2 godine da uz pomoc svih vrati neku draz i volju svima, kako igracima, tako i navijacima. Naravno da su svi bitni, novinari takodjer, djeca u parkovima, nane u dimijama.
Mi sad imamo solidne stopere, valjda mali Gazibegovic bude dobro napredovao. Seo mora igrati u svom timu, Pjanic naci klub da igra. Valjda i Besic nadje kakav klub i bude igrao. Krunic je dobar, Gojak nestade. Moraju se te stvari posloziti i bice pobjeda. I sa Petevom ako bude pobjeda i plasiranje na SP vratice se draz.
Na drugi nacin se draz moze vratiti sa nekim tko ce praviti sistem, slagati ekipu za buducnost i vratiti zelju navijacima da se gleda utakmica i pravi naboj, a da ga se pri losem rezultatu ne blati. Sergej 100% ne bi bio tele i nazivan losim imenima uprkos losem rezultatu.
Znam vecinu ljudi koji ne zele to vise gledati i jednostavno digli ruke, a nisu propustali prije. Bar bi se znalo sa njim da se nadas necemu dobrom u buducnosti i raja bi dobila neke pozitive.
BašČelik!
HariZa se pogresno izrazio u vezi sa navijacima dok je ovo srž. Pokerašu bi se oprostilo par losih utakmica dok se priprema za nesto vece..babino je napisao/la: ↑03 jun 2021, 21:12naprotiv, neko kao barbarez je jedino i trebao doci sada, kada nema imperativ rezultata i kada bi imao 2 godine da uz pomoc svih vrati neku draz i volju svima, kako igracima, tako i navijacima. Naravno da su svi bitni, novinari takodjer, djeca u parkovima, nane u dimijama.
Mi ne znamo bez nekog haypa i cirkusa a Ciro je to dobro potvrdio nekad davno sa slicnim polovnjacima.
Stipu te price jarane. Safet je postao teleca glava, Mesa curan. Sergej nema nikakvog iskustva a sa igracima sa kojim mi trenutno raspolazemo nemoze Klopp sloziti ekipu.mrAdislic je napisao/la: ↑04 jun 2021, 01:20Fazon je sto se ovo nece desiti, jos plus kada ode Dzeko za godinu dvije mi nemamo sta ozbiljnije traziti. Ovo protiv Crne Gore je ta realnost bila. Cak i nije losa utakmica momaka kad se sagleda citava situacija i da ne znaju imena jedan drugom.soko je napisao/la: ↑03 jun 2021, 21:29Ne slazem se. Da bi vratio volju svima trebaju pobjede. A ako nema pobjeda nema ni volje a onda Barbarez postaje telebabino je napisao/la: ↑03 jun 2021, 21:12naprotiv, neko kao barbarez je jedino i trebao doci sada, kada nema imperativ rezultata i kada bi imao 2 godine da uz pomoc svih vrati neku draz i volju svima, kako igracima, tako i navijacima. Naravno da su svi bitni, novinari takodjer, djeca u parkovima, nane u dimijama.
Na drugi nacin se draz moze vratiti sa nekim tko ce praviti sistem, slagati ekipu za buducnost i vratiti zelju navijacima da se gleda utakmica i pravi naboj, a da ga se pri losem rezultatu ne blati. Sergej 100% ne bi bio tele i nazivan losim imenima uprkos losem rezultatu.
Znam vecinu ljudi koji ne zele to vise gledati i jednostavno digli ruke, a nisu propustali prije. Bar bi se znalo sa njim da se nadas necemu dobrom u buducnosti i raja bi dobila neke pozitive.
Nemamo krila, nemamo desnog beka, sredina bez Pjanica i nekog kao Besic izgleda jako slabo.
Mali Gigovic danas igrao za u21 svede. Hasic povreda, ovo ostalo sve djeca.
Znaci vece sanse su da cemo biti ekipa za tamburanje u narednih par godina i ko god je selektor bice neznalica, tele vamo tamo.
Ma rezultat ne moze niko napraviti dobar, ali kad se ne moze srusiti savez moze uz njega biti ta neka nada, motivacija, navijaci uz repku i red se moze uvesti za pocetak. Taj krug ljudi oko njega kako treba sa nekim bivsim igracima i kako treba ekipom.soko je napisao/la: ↑04 jun 2021, 02:30Stipu te price jarane. Safet je postao teleca glava, Mesa curan. Sergej nema nikakvog iskustva a sa igracima sa kojim mi trenutno raspolazemo nemoze Klopp sloziti ekipu.mrAdislic je napisao/la: ↑04 jun 2021, 01:20Fazon je sto se ovo nece desiti, jos plus kada ode Dzeko za godinu dvije mi nemamo sta ozbiljnije traziti. Ovo protiv Crne Gore je ta realnost bila. Cak i nije losa utakmica momaka kad se sagleda citava situacija i da ne znaju imena jedan drugom.soko je napisao/la: ↑03 jun 2021, 21:29
Ne slazem se. Da bi vratio volju svima trebaju pobjede. A ako nema pobjeda nema ni volje a onda Barbarez postaje tele
Nemamo krila, nemamo desnog beka, sredina bez Pjanica i nekog kao Besic izgleda jako slabo.
Mali Gigovic danas igrao za u21 svede. Hasic povreda, ovo ostalo sve djeca.
Znaci vece sanse su da cemo biti ekipa za tamburanje u narednih par godina i ko god je selektor bice neznalica, tele vamo tamo.
Pa ce doci kasnije sve na svoje i sa rezltatom, bar se moze krenuti kako treba.
A ne u krug isto uvijek.
BašČelik!
Nema nekih igraca ni na vidiku koji bi mogli nositi reprezentaciju kroz naredne kvalifikacije prije smo par puta igrali baraze pa i plasman na SP ali vise tih igraca nema a Pjanic i Dzeko su vec na zalasku..Ne mogu ni navijaci utjecati na rezultat ako nema kvaliteta..