Ma nema lopti u napadu, iskoristio je sve sto je dobio. Mogao bih se sloziti s tobom da se on uopste ne buni sto je tako kako je. Bila je ta jedna situacija, ali je izgubio korak i morao je dati pas Powellu (koji je zavrsio taj napad poenima). U odbrani je malo kiksao sad (pogotovo kad je nasjedao na one Jokiceve finte na visokom postu), ali bilo je tu vise slucajeva kad jednostavno ne mozes nista. Kad se ovaj okrene licem i uzme onaj sut s visokim lukom, tu samo gledas i nadas se da ce lopta izaci. Prekompletan, pretalentovan, preinteligentan, fizicki prejak i uz sve ti brutalno vodjenje lopte - ne moze se to lahko braniti.babino je napisao/la: ↑23 maj 2021, 06:21ne znam...
prvi dio nisam gledao ali ovo u trecoj je jednostavno nista.
odbranu igra reda radi, tj. ne igra, a naprijed ga ne bendaju ni 2%.... i onu jednu sto dobi, nije smio na jokica i vrati je nazad. Da ne bi one slucajne kontre,bas nista.
ok, indijanci sutaju i sutace ali ni on mi ne djeluje kao neko ko zeli puno vise od ovoga.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
dobro si se sjetio zvati time out..ti antony tetku:-)
bracaj damea klipane, dok nije otislo sve niz vodu.
bracaj damea klipane, dok nije otislo sve niz vodu.
Uh kakav pas za Mela
Tako je majstore

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Dobra partija i par odlicnih poteza u 4/4 kada su prelomili
Jedan grad, jedna ljubav!
Odlicno za prvu utakmicu.
Sa deset uzetih suteva 16 poena, da ima vecu slobodu u igri medju ovim indijancima gdje bi mu kraj bio, zabija, skace, asistira, kapa dole majstore
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Prva bitka je dobijena predstoji rat. Ne treba odmah praviti račun, jer ako neko zna usrati seriju to zna Portland.
Ne mogu da vjerujem da mu nisu nijednom spustili loptu na post, obicno je bio efikasan protiv jokica. Nema veze, veceras je bio poprilicno tih a opet je prikupio 16 poena, ja sam zadovoljan. Ima jos tekmi u seriji. Ako krenu igrati agresivnije na bekove, a morace, ostace Nurku vise prostora tako da cemo vidjeti i vise laganih poena. Bitno je da je bio siguran veceras na polaganjima itd. Ja sam zadovoljan s obzirom koliko je (malo) uzimao lopte.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
tesko se ovo moze usrati. od 4 ondijanca, dvojicu cu uvijek ici najmanje a imas nurkica, koji ce priskociti ako zatreba.BIHpatriota je napisao/la: ↑23 maj 2021, 07:02Prva bitka je dobijena predstoji rat. Ne treba odmah praviti račun, jer ako neko zna usrati seriju to zna Portland.
jokic ne moze sam protiv njih.
bas su imali srece i ovo je zicer, ko zna, mozda i za nesto vise jer ni ostali ne briljiraju.
steta sto se vise ne ide na nurkica je bas sam ovdje ocekivao laganih 20/10, sto bi bila mjera ali ne mozes pored vise sile.
bravo
- JohnCleese
- Kontakt:
Neopravdano nezadovoljstvo na temi.
Odlican
Odlican

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- NerminFatic
- Kontakt:
Ma pretjerujete s tim ''indijanci'' a bas takvi utrpase jutros 19 trojki! Dame, CJ, Melo, Covington, Powell i Simons, koliko timova ima takvu koncentraciju rasnih sutera? Mozda 3-4 u obje konferencije. Bit ce oni tvrd orah svima a nekako jedini dizu formu.
Ja mislim da mu nisu spustali zato jer su ih do kraja 3. Cet ganjali, i bili u zaostatku. Igra Denver inace prilicno brz tempo, i dok ih ide u egalu su, sto i nije tesko na ovakvu odbranu Portlanda. Zato je i Edin rekao u podcastu, da je Mari tu Denver bi lagano mogo sa njima. Ovako bice grbavo ali prednost Portlandu zbog sirine u napadu. Nurkic ce biti na max 10 suteva po utakmici, u seriji. Sinoc se jos i nije trosio puno u odbrani, vidio je i on da se Jokic ne moze braniti_dreamer_ je napisao/la: ↑23 maj 2021, 07:11Ne mogu da vjerujem da mu nisu nijednom spustili loptu na post, obicno je bio efikasan protiv jokica. Nema veze, veceras je bio poprilicno tih a opet je prikupio 16 poena, ja sam zadovoljan. Ima jos tekmi u seriji. Ako krenu igrati agresivnije na bekove, a morace, ostace Nurku vise prostora tako da cemo vidjeti i vise laganih poena. Bitno je da je bio siguran veceras na polaganjima itd. Ja sam zadovoljan s obzirom koliko je (malo) uzimao lopte.
odgledah. korektna partija. steta pa neki dobri asisti nisu zavrsili poenima, al i 5 komada je dobro. optimista u meni vjeruje da je ovih 10 pokusaja minimum u seriji koji ce imat. valjda ce mu Dame vise vjerovat kad krenu udvajanja na njemu. a i njegovi sutevi gdje pripaljuje bez rezona (osim sto ga u podsvjesti zulja s.curry) moraju se svesti na minimum. znamo mi dobro da on moze mecat i sa devet metara u kontinuitetu, ali se ne ponavlja svaki dan Oklahoma... daj razigraj malo druge, bices manje predvidljiv.
Pdx ima bas dosta igraca koji mogu procepiti. evo i Simons i Melo su dali svoj doprinos. u sljedecoj bi mogao iskociti Powel, pa i Juka sa 20ak poena.
CJ ce standardno potegnut 20 suteva, neovisno jel suigrac ima vrelu ruku, i da li njega licno ide sut...
Ovaj denver je bas tanak. nidzo ce morati zabijati jos vise ako misle uzimat pobjede. svakako da se ne moze ocekivati da Porter opet sutira 1/10 tricu. Ali mora se jos neko prikljuciti da ostanu konkurentni.
Pdx ima bas dosta igraca koji mogu procepiti. evo i Simons i Melo su dali svoj doprinos. u sljedecoj bi mogao iskociti Powel, pa i Juka sa 20ak poena.
CJ ce standardno potegnut 20 suteva, neovisno jel suigrac ima vrelu ruku, i da li njega licno ide sut...
Ovaj denver je bas tanak. nidzo ce morati zabijati jos vise ako misle uzimat pobjede. svakako da se ne moze ocekivati da Porter opet sutira 1/10 tricu. Ali mora se jos neko prikljuciti da ostanu konkurentni.
Ja sve kontam veceras utakmica..
Kakav je bio vidim imao 4 licne jel imao probleme u prvoj?
Vidim Jokara strašan šta je reci daj mi ukratko
- QUARTERBACK
- Kontakt:
svasta ti vidis 

Odlicni hajlajtsi svaki poen bio bitan i u pravim momentima.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, CAZIN, Cwirek, TripleThreat, Vaya i 21 gost.