NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2020/2021
Pa i prosle godine je Davis bio apsulutno glavni igrac, al ovdje forumasi ne kontaju da je fmvp medijska nagrada pa misle da je James bio taj 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Empty stats.
Lako je protiv LeBrona koji je operisao koljeno dva puta u zadnjih 7 dana, igrao sa staklenim okom i potpuno pokidanim zglobom, herojski vukao nezainteresovanu ekipu bez povrijeđenog Davisa. Sve to dok je primao kemoterapiju
Lako je protiv LeBrona koji je operisao koljeno dva puta u zadnjih 7 dana, igrao sa staklenim okom i potpuno pokidanim zglobom, herojski vukao nezainteresovanu ekipu bez povrijeđenog Davisa. Sve to dok je primao kemoterapiju

Mora da je gledao 3 obruča kroz ovaj plejof
- Shategabri
- Kontakt:
Bezze priča ispali i lagano plaža
Zanimljiv je ovaj sljedeći krug, al eto da sačekamo i Mavse.

Zanimljiv je ovaj sljedeći krug, al eto da sačekamo i Mavse.
Koševo Zapad
- BosniaBoston
- Kontakt:
Joj epija, pljuje i satro trolerski omalovazava chelsea oni osvoje LŠ dominatno. Pljuje bookera, zabije haman 80 u dvije tekme.
Haj popljuj i Želju jednom bit će mi lakše pred sljedeću sezonu
Haj popljuj i Želju jednom bit će mi lakše pred sljedeću sezonu

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Znas i ti da jest, al nije to tema sad

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
A realno nije moglo bolje biti, playoff bez :
San Antonia- najdosadnije ekipe ikad
Currija - the most overrated player in the last 25 years (u bilo kojem sportu)
Lakersi- dokazali bubble fraud
Brada - dokazuje da se u pravoj ekipi ne radi o nikakvom chokeru niti losem playoff igracu itd.
Extra sezona i playoff
San Antonia- najdosadnije ekipe ikad
Currija - the most overrated player in the last 25 years (u bilo kojem sportu)
Lakersi- dokazali bubble fraud
Brada - dokazuje da se u pravoj ekipi ne radi o nikakvom chokeru niti losem playoff igracu itd.
Extra sezona i playoff

Mathcup CP3 vs Facu...ko ce ispasti veci pakas xD
"From 1989-2018 the Nuggets won three playoff series. They have now won four in three years"
"From 1989-2018 the Nuggets won three playoff series. They have now won four in three years"

Taj duel mi je tako drag.
A veci je ljigavac cp3 to se zna.
Faaccuuu vamos
Kako ce Joker Aytona da vrti....aaauuu
dobre guzove ima Belma
Čestitke na prolazu, nisam mislio da možete izbaciti Portland bez Murraya. Morris pravi igrač a Rivers se odlično uklopio u ekipu.
I opet Lillard chokira, a tek prva runda 

Kakvo orgijanje zbog ispadanja Lakersa bez Davisa i nespremnim Bronom lol
Mamba Mentality
Not just volume scorer
Not just volume scorer
Morris je vjerovatno akl ne najbolji jedan od najboljih backup PG u ligi, toliko smireno igra bez srljanja i gubljenja lopti, a ove godine je placen oko 2mil, od sljedece oko 9, opet sica.. A ovaj kinez je znao evo, i prosle godine je mislim protiv LAC rekao Den u 7 ako se dobro sjecam xD
Očekivao sam da i ovako osakaćen Denver u 6 utakmica riješi pitanje polufinaliste. Bolji su.
Sjajan Jokić, ali to nije ništa novo. Košarkaška inteligencija nikada nije bila upitna, a u posljednoj četvrtini je na najbolji način prezentovana. Porter opet igrač četvrtine, a potom potop. Odličan Monti, ali i vrlo dobar Džamajkl, možda i ključ utakmice. Uz Gordona koji već dugo ima kontinuitet.
Denver neće s bijelom zastavom protiv Feniksa, da je tu bar Marej, ne bih imao dilemu da će igrati ponovo finale.
Što se Portlanda raspuštena banda sa majstorom Lilardom koji je bio preumoran i nije mogao ponoviti fantastično veče iz pete utakmice.
I dalje mi je nepojmljivo da fck Kanter ne može odigrati 10 minuta plej of utakmice...
Sjajan Jokić, ali to nije ništa novo. Košarkaška inteligencija nikada nije bila upitna, a u posljednoj četvrtini je na najbolji način prezentovana. Porter opet igrač četvrtine, a potom potop. Odličan Monti, ali i vrlo dobar Džamajkl, možda i ključ utakmice. Uz Gordona koji već dugo ima kontinuitet.
Denver neće s bijelom zastavom protiv Feniksa, da je tu bar Marej, ne bih imao dilemu da će igrati ponovo finale.
Što se Portlanda raspuštena banda sa majstorom Lilardom koji je bio preumoran i nije mogao ponoviti fantastično veče iz pete utakmice.
I dalje mi je nepojmljivo da fck Kanter ne može odigrati 10 minuta plej of utakmice...
Zadnja izmjena: Kristijan, dana/u 04 jun 2021, 11:11, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.