NerminFatic je napisao/la: ↑02 jun 2021, 10:57
1922VFC1981 je napisao/la: ↑02 jun 2021, 10:29
NerminFatic je napisao/la: ↑02 jun 2021, 10:25
Stvarno ne zezam, ne znam pa pitam, kako se uzme igrac na pozajmicu i jos das neko obestecenje? Meni je logicno da se preuzmu svi izdaci prema igracu, plate i ostalo, a ako zadovoljis e onda ide odsteta klubu i eventualno igracu, ali da vam unaprijed dadnu 100K ne kontam! Bilo bi fino da uzmete kakve love jer Fejsal nije los napadac i nije dzaba rastó.
Procitaj opet, dakle 100(leglo)+150 ako zadovolji odnosno ostane.
Znam ba citati, pitam kakva je to onda pozajmica ako ti dadnu neku lovu unaprijed? Onda je to djelimicna kupovina igraca. Ima pozajmica gdje klub nastavi sve normalno placati samo ne bi li igrac igrao, znam da ima modaliteta, ali to u Fejsalovom slucaju mi malo nelogicno.
Naravno da ce platiti unaprijed, te necemo ga dzabe posuditi. Nije on omladinac pa da mu treba iskustva pa ga dzabe posudis.
On ima kontrakt do 06.2022, platili su ga 100k da ga posude ovu polusezonu ako hoce vrate ga i on je nas jos godinu. Ako su zadovoljni dodaju 150k, uplate i preuzimaju njegova "prava". A jer je zabio 7 golova na 13 utakmica sigurno ce ga odkupiti. Moze se reci da su ovdje 2 kontrakta u jednom.