svrakino1921 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 06:49Hvala gospodine Vico
Priznaje nam se titula iz 46'
Dobijamo milion € od Uefe za 100 godina kluba
Ako se jos Hadziahmetovic proda-ponuda se razmatra-800 000 maraka bi trebalo da kapne
Velez igra Europu na LJEPOTICI-30 000 po utakmici
Stas vise
LGBT SI ZELJO
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Cuj SIPA hahah pa kod nas se placaju porezi i najcistiji klub sto se tice drzave to je sigurni i Velez isto. Sto se tice dugovanja kao i svake godine ista prica al niko nit tuzi nit bilo sta sve se isplati. Likovi se raspadaju,10 godina nisu vidjeli trofeja nisu u evropi zbog uplatnice nisu ni sad opet dok mi redovno dizemo pehare igramo evropu. Gledajte nas opet na tv i nozda nekad i skontate koliko ste duzni pardon Amawu kamate i dalje rastu ups dobicete milion za 100 godina vecu nebulozu nisam cuo hahah
Put od evropskog iskoraka, totalne nadmoci i bla bla bla do toga da su akademci sad najbolja opcija.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 jun 2021, 11:33Treba pričekati današnji sastanak, sve zavisi od toga hoće li Nam sa sobom u sepetiću koji euro ponijeti.
Sve je moguće, ali to su čiste bajke. Slijedi navodna strategija u vidu promovisanja akademije, kojeg natamburaju mektebske ekipe iz mahale.
Navodno su akademci bolji od etabliranih seniorskih igrača koji imaju regionalnog iskustva, jesu, bolji su možda u stonom fudbalu.
Nadam se brzom oporavku jer su vrijedno zaradili svoj koeficijent u Evropi ali vodoinstalater je to spreman sve baciti niz vodu.
Steta za hajrovica taman slobodan kad ono bordo vijetnamci se okrecu akademiji i mladim igracima
Ono se smije a drzavi porez ne plaća 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Shategabri
- Kontakt:
Standard, strumfovi najglasniji u toku pauze. Kad pocne da se kotrlja muk.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ja iii?Shategabri je napisao/la: ↑04 jun 2021, 08:30Jest zato su vas nazigu više puta ove sezone i kad god su stigli.Ritamreda je napisao/la: ↑03 jun 2021, 21:19Prevelik smo mi klub brate.Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 jun 2021, 21:19
Suti i ne provociraj zavrsit cete kao Mladost em vam predsjednik navija za Borac em Vico vedri i oblaci
Ne ogleda se tako velicina kluba.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Neke titule nesto evropa ovo ono pa kako imate snage vise na mapi vas nema ubleheVanadij je napisao/la: ↑04 jun 2021, 11:43Put od evropskog iskoraka, totalne nadmoci i bla bla bla do toga da su akademci sad najbolja opcija.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 jun 2021, 11:33Treba pričekati današnji sastanak, sve zavisi od toga hoće li Nam sa sobom u sepetiću koji euro ponijeti.
Sve je moguće, ali to su čiste bajke. Slijedi navodna strategija u vidu promovisanja akademije, kojeg natamburaju mektebske ekipe iz mahale.
Navodno su akademci bolji od etabliranih seniorskih igrača koji imaju regionalnog iskustva, jesu, bolji su možda u stonom fudbalu.
Nadam se brzom oporavku jer su vrijedno zaradili svoj koeficijent u Evropi ali vodoinstalater je to spreman sve baciti niz vodu.
Steta za hajrovica taman slobodan kad ono bordo vijetnamci se okrecu akademiji i mladim igracima
Pricaj miwolfie je napisao/la: ↑04 jun 2021, 10:26Vjeruj da momci koji su dosli na celo skupstine rade danonocno i potrazuju se najbolja moguca rijesenja. Mene interesuje najvise ekipa i za to ti mogu reci da mozes ocekivati val igraca koji su vezani za nas klub.
Slijedi generalni sponzor sa kojim se uveliko pregovara, revizija i onda polahko u oporavak i saniranje dugova.
Ocekuju se i neke finansijske inekcije ovo ljeto, kako god, stay tuned.
Vama neka je sa srecom, stici ce vas suza Husarinog pulena i saka Dusana Hodzica
Makar bajke bile to
Pricaj mi
Ti ces otjerati zlo
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nam na zoom pozvao tss ovaj se nije ni javio sta bi sadzagor1987 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 12:39Neke titule nesto evropa ovo ono pa kako imate snage vise na mapi vas nema ubleheVanadij je napisao/la: ↑04 jun 2021, 11:43Put od evropskog iskoraka, totalne nadmoci i bla bla bla do toga da su akademci sad najbolja opcija.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 jun 2021, 11:33
Treba pričekati današnji sastanak, sve zavisi od toga hoće li Nam sa sobom u sepetiću koji euro ponijeti.
- Shategabri
- Kontakt:
Između ostalog da.
To ti je pokazatelj da su te strpali u boraniju.
Valja opet zaraditi status velikog kluba.
Uostalom vidiš i na našem primjeru da i pored toga što se klima u savezu promijenila, ima određena doza respekta prema FKS.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Milion i po za prva tri mjeseca.
Još toliko ova tri.
Vrtoglavi pad.
Ne kažem da nećemo i mi u tom smjeru ukoliko nešto ne skontaju.
Al trenutno pričati o nekim našim i vašim dugovima je smiješno.
Mi imamo tekuća dugovanja iz posljednjeg perioda i to je to.
Koševo Zapad
Ti si sad upoznat, kazi je l redovna plata?
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Je li realno da si toliko ograničen?
Pričam o porezu na plate, gdje jedino Sarajevo daje na puni iznos. To se vidi i po plaćenom porezu.
Svi drugi VARAJU drzaavu a plaćanje poreza je ultimativni čin patriotizma.
Dakle, prijavljujete igrace na 600 maraka i onda im na crno gurnete jos 3 milje.
Sta tu nije jasno? Igrac koji vas Kosta 5000 nas Kosta 8500 a vas 5500.
A dug od 800 Ooo se uredno otplaćuje kao i ona 3 miliona od prije 8 godina sto smo uplatili.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- ElCartel11
- Kontakt:
Ybt ove kone svaku pauzu ocekuju neku finansijslu injekciju, a dobiju injekciju u vidu kur.cine.
Fol ocekuju 800k od Turaka ako prodaju Hadziahmetovica i da ga stvarno prodaju nece vidjeti taj novac.
Ko djeca majkemi, ko da prvi put cekaju pare od Turcina i ne znaju koja je to mraka.
Fol ocekuju 800k od Turaka ako prodaju Hadziahmetovica i da ga stvarno prodaju nece vidjeti taj novac.
Ko djeca majkemi, ko da prvi put cekaju pare od Turcina i ne znaju koja je to mraka.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.